Kulübümüzden taraftarlarımıza yönelik bilet satışlarıyla ilgili olarak bir açıklama yapıldı.
Açıklamada yarın (salı) ve Çarşamba günü gelen yoğun talepler nedeniyle kombine kart satışlarının devam edileceğine dikkat çekilirken, Liverpool maçı biletlerinin perşembe günü gişelerde olacağı vurgulandı.
Kaynak: trabzonspor.org.tr
---------------------------
Bu nasıl bişey ya. Uçakla istanbuldan trabzona maçı izlemeye gidecek yakınlarım vardı hepsi vazgeçti.
Yönetim kafayı yedi heralde. Böyle önemli bir maça uzaklardan gelenler bilet bulamassa ne olacak?
haber kısmen doğrudur gişelere belli bir miktar verilmişdir sence koskoca kulüp bu riski göz önüne alırmı bilet satışları günler öncesinden satışa sunuluyordur.
Valla onu bilmiyorum da ben yönetimin şuana kadar yaptığı bir sürü saçmalık biliyorum.
Ayrıca kendileri açıklamış biletler sadece maç günü satılacak diye. İstanbuldan gelip maçı izleyecek bir adam ne zaman uçağa binecek de bilet alacak da maçı izleyecek. Ya da bilet bulabiliecekler mi?
Böyle maçların biletlerin maç günü dğeil 5..6 gün önceden satılır. Alınan biletlere göre de uçak biletleri alınır veya ona göre yola çıkılır.
Yönetimin yine kombine sancısı tuttu bence.Ondan böyle bilet fiyatları çekiyolar taraftara zorluk çıkarıyolar.
Yönetim açıkça şehirdışından gelecekleri takmıyor. Maç günü bilet satmanın boşuna taraftara eziyet çektirmenin mantığı yok.
Kombineniz yoksa sürünürsünüz diyor.
Nasıl yahu ben de harıl harıl uçak bileti bakıyordum netten böyle saçmalık mı olur o kadar yol git maça girememe riskin olsun
Takımımızın Liverpool ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçının biletlerinin yarın (çarşamba) 10.00'da satışı çıkacak. Biletler yarın 14.00'e kadar sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak.