Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
32.892
Cevap
75
Favori
1.049.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #37
Sayfa: önceki 11091110111111121113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

    Liverpul da ki bal kimsede yok Allahına kurban olduklarım
    Ne balı ŞahinAbi? İki maçta City'yi beşledik. Her seferinde aynı şeyi yapıyorsun ŞahinAbi, bizi mi kopartıyorsun anlamadım ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 13 Nisan 2018; 14:29:33 >



  • Kuradan sonra



    Edit: Gif nasıl ekleniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 13 Nisan 2018; 16:3:11 >




  • Liverpool - Roma maçında açık ara favori büyük Liverpool ama unutmayalım ki bir önceki kurada da City favori idi ? Disiplini elden bırakmamak lazım gelir.
  • baronlar resmen iltimas geçmiş.eski liverpool geri dönmüştür,hayırlı olsun. Liverpool-bayern finali olursa klopp 2013 finalinin intikamını alma şansına sahip olacak.
  • Messi'den geçtiğine göre Salah'ın altın topu almasını çok isterim.

    Kupayı real alsa bile real madrid ile liverpool'un kadro kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Şu aşamaya gelmek bile salah'ın hakettiğini gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh be yıllar sonra finale gitme şansı var.

    salah seneye gitmez ise premier ligi de alırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anfield'ta City 3 tane ile zor kurtuldu, Roma'yı düşünemiyorum.

    Final işi tamamen şans işi ve oraya çıkabilmek bile çok büyük başarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Liverpool - Roma maçında açık ara favori büyük Liverpool ama unutmayalım ki bir önceki kurada da City favori idi ? Disiplini elden bırakmamak lazım gelir.
    Disiplin çok önemli. CL atmosferinde her an her şey olabilir. Disiplinli olan başarılı olur. Maç 90 dakikaysa sonuna kadar oynayacaksın. 5-0 öndeysen bile sanki çevirmek için oynuyormuşsun gibi saldıracaksın. Başarı böyle geliyor.
  • salahin performansini merak ediyorum. 2 macta da gol atamayacak gibime geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tur bahsedildiği kadar çantada keklik değil bence yapı itibari ile Liverpool'a ters gelen bir takım.Buradaki Liverpool aşıkları daha çok izlemiştir ama kapanan takımlara karşı BPL'de tüm sezon boyunca zorlandığını gördük şahit olduk hep beraber.

    Roma ilginç bir takım, son 16'da Shaktarı zor geçip çeyrek finalde kupanın favorilerinden birini ilk maçta aldıkları skoru hiç haketmeyerek 2. maçta ise tamamen rakibi sürklase ederek geçtiler.Hocaları da tipik italyanlar gibi tek taktiğe takılı kalmayıp oyunu değiştirebilen bir adam ve değiştirdiği oyuna oyuncularını adapte edebilecekte teknik beceriye sahip.Maçlar büyük ihtimal kendi yarı sahalarında geçecek ve liverpoolun defansta verdiği açıkları değerlendirmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum.Van Dijk adapte olmuş gözükse de yanındakiler tam bir saatli bomba ve takım kontra oyununa alıştığı için topu kendi yarı sahalarında savunduklarından hataları çok göze batmasa da yaptıklarında maçı kaybettiriyorlar.

    Umuyorum turu geçersiniz.




  • Şu takım ile ligi ilk 4'te bitirip, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final yapmak çok ama çok büyük başarı.

    Burada en büyük etken tartışmasız hoca. İyi bir önder, iyi bir komutan ile Liverpool neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdi.. Jürgen Klopp bu takım için en iyi isim. Taraftarın sesi resmen. Hareketleri, sevinci, kızması her şeyi.. Bizden biri.

    Sene başında bir çok eleştiri aldı. Özellikle transferler konusunda. Ara dönemde Coutinho'nun gidişiyle de eleştiri oklarına tutuldu.. Ama bu takım için kesinlikle kötü bir şey yapmadı. Yolladığı isimlerden dehşet para, aldığı isimlerden şahane performans aldı.. Ox'u baştan yarattı resmen.. Arsenal'de yapamadığını burada çok kısa bir sürede yaptı. Ox, burayı neden tercih ettiğini ve taraftarı olduğu takımda oynamasının nedenini herkese gösterdi.. İleri üçlüden özellikle Salah ve Firmino'dan olağanüstü bir performans aldı. Coutinho'nun ayrılışıyla efsane bir üçlü yarattı.. Van Dijk geldi geleli defans düzeldi inanın. Tek bir kişinin gelmesi bir çok şeyi değiştirdi.. Genç Alexander-Arnold ve Robertson'u unutmamak lazım. Neler yapabildiklerini herkese gösterdiler ve kendilerini kanıtladılar.. Karius'a ne demeli? Son oynadığımız karşılaşmaların hepsinde muhakkak adı geçiyor. Sayesinde puanlar ve maçlar kazandık. Yeniden doğdu sanki.

    Her isimden maksimum performans aldı hoca. Taraftar mutlu, hoca mutlu, oyuncular mutlu, yönetim mutlu. Buraya kadar gelmemiz bile olağanüstü bir başarı. Bu takım inandığında ve istediğinde yapamayacağı şey yok. Günümüzde olalım, kenetlenelim, taraftar itici gücü versin bu takım rakip tanımaz.

    Sene sonu kesin, net ve fark yaratacak 2-3 transfer ile bu takım yine kafaya oynar, zirveyi zorlar. Transfer diye bağıran mevkiler belli. As kadro dışında yedek kulübesine de güçlü takviyeler yapılmalı. Kenardan gelip skora etki edecek, maçı çevirecek oyuncumuz yok desek yeridir..

    Seneler sonra ilk kez böylesine güçlü ve kendimize inanarak, güvenerek geliyoruz. Bu takım taraflı veya tarafsız, tüm dünyanın saygısını ve sevgisini kazandı.

    Bazı durumlarda geçmişimizden, tarihimizden güç aldık. Bu formanın, bu armanın büyüklüğünü ve saygınlığını tüm dünyaya gösterdik. Oyuncularda bunun biliciyle oynadılar, örnek oldular..

    Form geçici, klas kalıcıdır. YNWA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 13 Nisan 2018; 21:56:14 >




  • Cengiz'in show yaptığı ama Liverpool'un finale çıktığı bir eşleşme olur umarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DryWeather

    baronlar resmen iltimas geçmiş.eski liverpool geri dönmüştür,hayırlı olsun. Liverpool-bayern finali olursa klopp 2013 finalinin intikamını alma şansına sahip olacak.
    eski liverpool?

    m.city haric avrupa ligi seviyesinde takimlarla oynadiniz.onlarida hakemle elediniz.



    munih ve real her sene yari final yapio, sansla hakemle bir yari final yap, hemen eski liverpool donsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    her dediğine katılıyorum hocam, ilk 6'dan başka bir takım olsaydı şimdi ayakta alkışlıyorlardı. Spurs hariç bu takımların hepsinin harcağı para ve maaş bütçesi bizden fazladır (Arsenal bize çok yakın olabilir). Oynatılan futbol ortada zaten, ligin en iyi futbolunu oynuyoruz, Anfield gibi bir atmosfer oluşturmanın yakınından geçen bir takım plde yok. Aşağılanan takımın oyuncularına talip olanlar Barcelona,Real, Juve. Hocası bugün istese açık çek ile Bayern kapısında hazır. Hem hoca da hem de takımda bir pr eksikliği var maalesef. Kendisine çok ağır eleştiriler getirsek de bu seviyede elit bir hocayı takımda en son Benitez ile görmüştük. 3-4 takviye ile seneye lig için ciddi adayız.




  • gazete dedikodulari onlar.emreyu juve yedege aldi.

    munihte kloppu istese,o bostayken gidip ancelottiyi almazlardi. kontra presle en fazla gidecegi liverpool.cok gaza gelmissiniz yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa ligi takımı dediğin Porto'nun şampiyonlar ligi kupası var tarihi var. Futbola büyük isimler getirdiler. Sizin tek başarı zaten para harcamak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captial F

    Avrupa ligi takımı dediğin Porto'nun şampiyonlar ligi kupası var tarihi var. Futbola büyük isimler getirdiler. Sizin tek başarı zaten para harcamak.
    su anda porto AL seviyesi mi SL seviyesi mi? AL seviyesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekledigin iki takiminda Portonun ceyregi kadar tarihi yok.Madem seviyeleri sen belirliyorsun destekledigin iki arap sermayeli takimin seviyesi ne onuda soyle istersen.Yanlis hatirlamiyorsam ikiside buyuk takimlar karsisinda ezilerek Avrupa arenasindan elendi ve asla Portonun aldigi kupayi alamayacaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freedom`

    Destekledigin iki takiminda Portonun ceyregi kadar tarihi yok.Madem seviyeleri sen belirliyorsun destekledigin iki arap sermayeli takimin seviyesi ne onuda soyle istersen.Yanlis hatirlamiyorsam ikiside buyuk takimlar karsisinda ezilerek Avrupa arenasindan elendi ve asla Portonun aldigi kupayi alamayacaklar.
    hala mi tarih? tarih olmus takiminiz var, biliyorum da, onemli olan simdi ve gelecek. tek oynadiginiz zor takim m citydi, onu da hakemle elediniz, gaza gelip liverpool geri dondu diyorsunuz.tarih oldugunu liverpoolun bir bakima sizde kabul ediyorsunuz



    ben diyorum porto su anda al seviyesi takim. bana tarihi var diyorlar.ben ne diyorum abi, siz ne diyorsunuz.



    biz slyi kazanacagiz. ben cok rahatim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 11091110111111121113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.