Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | HUGO EKITIKE (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.159
Cevap
74
Favori
1.090.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bir umut ankaradaki adidas outletları dolaştım eski sezonlardan kalma liverpool forması var mıdır acaba diye ama bırakın formayı liverpool armalı cüzdan bile kalmamış. yine sahibindene, gittigidiyora kaldık.
  • Bakın yine yazıyorum, Gittigidiyor'dan forma falan almayın. Orijinal diye uzak doğu formasına dünya para bayılırsınız.
  • AGGER SWAGGER DAGGER!

Umarım Sakho'nun yerine sahada olursun..

Liverpool FC Taraftar Ocakları | HUGO EKITIKE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 26 Nisan 2014; 12:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar gençlik

• quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Mourinho: Terry ve Hazard, Liverpool maçında sahada olmayacak.

Cech, Terry, Hazard, Ramires banko oynamayacak olan isimler.

Son zamanlarda duyduğumuz en iyi haberlerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

Mourinho: Terry ve Hazard, Liverpool maçında sahada olmayacak.

Cech, Terry, Hazard, Ramires banko oynamayacak olan isimler.

Mourinho'ya güvenme derim
  • Brendan Rodgers : Ligin zirvesinde olmanın keyfini yaşıyorum. Herhangi bir baskı yok. Daha önce hiç böyle rahat uyumamıştım. Baskı Manchester City ve Chelsea'nin üzerinde. Eğer ciddi paralar harcarsanız şampiyonluğu beklersiniz.

Adam be adam!
  • Konudaki arkadaşlardan forma arayıp bulamayanlar olmuş. Aşağıdaki linke orijinal forma satışı yapılıyor. Yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum.

www.gittigidiyor.com
    semisport-turkey - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=semisport-turkey

Edit: Önümüzdeki sezon Arsenal'in puma formasını bulmazsam eğer buradan almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 26 Nisan 2014; 1:41:21 >

• Steven Gerrard için istiyorum o kupayı.Hadi be kaptan.Çocukluk idolüsün sen.Eksik olanı al artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üni Güç - Gooner

Konudaki arkadaşlardan forma arayıp bulamayanlar olmuş. Aşağıdaki linke orijinal forma satışı yapılıyor. Yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum.

www.gittigidiyor.com
    semisport-turkey - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=semisport-turkey

Edit: Önümüzdeki sezon Arsenal'in puma formasını bulmazsam eğer buradan almayı düşünüyorum.

Liverpool'un online mağazası bile cl patch'i basmıyor, İngiltere'de bile isim yazılı forma 180 lira civarıyken burada daha ucuz olmasının sebebi nedir? O görselini verdikleri patchler aynı uzak doğudan getirtilen formalardakinden, yurtdışından ithal geliyor demiş, İngiltere'den mi geliyor, yoksa Filipinler, Çin, Malezya gibi yerlerden mi?

Bakın size bir örnek vereyim bu ürünlerin nereden geldiğine dair: (Liverpool logosu yok demeyin, görsele koymuyorlar telif hakkından dolayı ama gelen üründe elbette logo var)

Bu ürünler orijinal formanın birebir aynısı, ayırt etmek zor. Ucuza forma sahibi olmak isteyenler buradan forma alıyor, Türkiye'den de alan çok. Ancak tabii ki de buradan alınan ürün ne kadar orijinal gibi görünse de orijinal değil. Kulübün kasasına giren bir şey yok. Şimdi 50-60 liraya forma almak isteyeni anlarım, ama gidip de bu çakma ürüne Gittigidiyor'dan 126 lira kaptırmayın. Bu satıcılardan biri bile İngiltere'den forma getirtemez bu fiyata.

• İnşallah liver şampiyon olacak. United'ı tutmama ragmen gönülden istiyorum bunu. Sir gittikten sonra bi anlasızlaştı united bende

sonuna kadar hak ediyorlar bu sampiyonlugu. chelsea maçınıda alacağınızı inanıyorum atletico macı var onlar daha önemli Şampiyonlar ligi. Ligi hafife alırlar biraz.

City felan şampiyon olmasında tek dileğim bu
  • belki bizi pek ilgilendirmiyor ama yazmadan edemedim, 4.lük mücadelesi veren everton southampton deplasmanında kendi kalesine 2 gol attı enteresan bir maç oluyor
  • BİR OYUNCUDAN ÇOK DAHA FAZLASI! GERÇEK BİR LİVERPOOL AŞIĞI!

• Forma arayan arkadaslar orijinaller biraz tuzlu. Internete de guvenilmiyor. Orijinal parasina cin mali yolluyorlar. Dhde Uzakdoguda forma konusu vardi. Herkes begenmisti kalitelerini. 1e1 kopya diyerek sattiklari icin de kan emicilerin orijinal diye sattiklarindan cok daha ucuz. Buraya bir goz atin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavaklar0 -- 26 Nisan 2014; 17:10:07 >
  • Cristian Tello is ready for a change of scenery and Barcelona are ready to let him go. Liverpool are interested.

• Suarez ve Škrtel kavga etmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok valla fotoğraflardan anlaşıldığı kadarı ile kavhaya benzemiyor.Millet gülüyor yahu nasıl kavga o ? Atişma şaka falan olmuştur.
  • Kupayı alalım hele sonra kavga edebilirler kupayı
  • Liverpool FC Taraftar Ocakları | HUGO EKITIKE
  • Ntvspordaki habere baktım 3 fotoğraf vardı , orda kavga gibi gözüküyor. 3 hafta kala olmamış böyle şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.