Alisson City maçından önce dönecekmiş. Thiago'nun durumu da çok şükür iyi. |
|
Avrupa şampiyonasına 7.5 ay var. Merih 6.5 ayda döndü. Roma lı Zaniolo 6 ayda döndü ama acele ettiği için tekrar çapraz bağlarını kopardı. Normal şartlarda VVD dönüşü için önünde yeterli bir süre var. Tek sıkıntı maç kondisyonu olmadan Avrupa şampiyonasın da oynamak zorunda kalacak olması. |
Düşmanlık bir durum yok. Düşmanı bol olan bir takım geçen sene VAR dan en fazla yararlanan takım olup şampiyon olamazdı. Bu ligde ayağı kırılan oyuncu oldu kimse men edilmedi. Olayı başka yerlere çekmeye gerek yok. |
![]() The Little Magician #19 "It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!" |
Benim hatırladığım bi' Gomes bi' de Eduardo'nun bacağı kırılmıştı ama hem Son hem de sizin maçtaki Birminghamlı kırmızı görmüştü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() The Little Magician #19 "It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!" |
Farketmiyor şampiyon gene Liverpool olacak görünen o. Bırakın çoluk çocuk eğlensin önden gitsin biraz hevesini alsın. |
liverpool var'dan en fazla yararlanan takım mı? Paralel evrendeki ligi izliyoruz biz galiba, benim öyle bir şeyden haberim yok. Manu'nun penaltı rekorlarını kırdığı ligde liverpool en fazla varda kayırılan takım demek için ligi izlememek lazım. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, linkini bulamadım kusura bakmasın, Liverpool VAR'dan en kötü etkilenen takımlardan biri olarak gösteriliyordu. Linkini de buraya koydum, bakarsın. https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/il4uai/livarpool_am_i_right/ https://i.imgur.com/0O5vTZo.jpg Hangi oyuncunun ayağını çift dalan kaleci kırmış merak ettim? Mesele oyuncunun sakatlanması değil, kasti olarak oyuncuyu sakatlamaya yönelik girişimde bulunması. Sen bu elemanın bunu kötü niyetle yapmadığını söylüyorsan diyecek bir şey yok. |
Liverpool geçen sene eze eze şampiyon oldu. VAR'dan en çok yararlanan takım gibisinden benzetmeler hoş değil. Ortaya bir düşünce atılıyorsa bunu da istatiksel olarak kanıtlanması gerekiyor. Yoksa önermenin hiçbir anlamı olmuyor. Liverpool bu sene devre arasına kadar kayıp vermezse iyi bir stoper transferiyle yine şampiyonluğun en net adayı olacaktır. |
Bende o arkadaşın paylaştığı listede Liverpool lider diye hatırlıyordum. ManU lidermiş. Lafımı geri alıyorum. Özür dilerim bu konuda. Ben kaleciden bahsetmiyorum. Kasıtlı veya kasıtsız futbolda sert müdahaleler ve ciddi sakatlıklar olabiliyor. Hiçbiri de futboldan men edilmiyor. |
Ben teorik bir şey söyledim, Prime time Messi şu pozisyonda olsaydı o oyuncunun ceza almaması gibi bir durum olmazdı (Men etme abartı olabilir ama çok ciddi ceza alırdı.). Kasıtlı girenler ceza alıyor, burada mesele bu herifin ceza almaması ki VAR'dan bağımsız olarak da ceza vermeleri gerekirdi. Bir de benzer bir şekilde Richarlison-Thiago durumu da var ki takımca kötü niyetle sahaya çıktıklarını gösteriyor. Neyse çok uzatmaya gerek yok, olan oldu ve karar da verildi. |
Geride ve ileride beklenilen isimler var. Fakat Klopp'u yanlış anlamadıysam orta sahaya set çekip tam anlamıyla ileriye hapsetmek istiyor oyunu ve bu yüzden de Wijnaldum ve Milner'dan ölesiye performans isteyecek. Muhtemelen kart da görürler. Kaçıncı dakikada kart gördüklerine bağlı olarak oyunun seyri değişir. Bu açıdan bakıldığında hakem faktörü önemli. Felix Byrch aklımda sert müdahele olmadıkça kartlarına başvurmayan biri olarak kalmış ama bilemiyorum. |
|
Klopp delicesine sinirlenmeye başladı çünkü dk 17'den beri L'pool koşmuyor. |
|
Sağ kanadı adam fazlasıyla kapatıyor L'pool ama sol tarafta sadece Milner ve Robertson yetiyor. Milner'ın sarı kartı bu yüzden risk fakat ikinci yarıya Milner-Henderson değişikliği de risk zira Henderson o kadar agresif değil. Değişiklik sebebiyle sağ kanadı kaybedebilir. Ajax maçta üstün taraf olmasına rağmen maça hakim taraf L'pool. Şans da var tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 21 Ekim 2020; 22:56:56 > |
![]() sap gibiyim, sap, sap... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 22 Ekim 2020; 0:54:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
bravo takımmış şuna emin olun ki çapsızlık ve iş bilememezlik sadece bizim Türk kulüplerinde yok. alın size kanlı canlı hemde avrupanın en büyük kulüplerinden birinden örnek. takım nasıl berbat edilir, nasıl içine edlir, nasıl rezil edilir bunun örneği. neyse bravo takıııım |