Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.890
Cevap
75
Favori
1.049.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tottenham ne güzel yenilmişti ve bu maçı kazanmamız gerekiyordu ama sunderland'e yenildik1-0 . ve eğer bu sezondan şampiyonlar liginde göremezsem bu takımı hemde gs ile birlikte oturur ağlarım..
  • Salı gunü derbi var beyler.
  • Merseyside Derbisi - RESMİ KADROLAR VE MAÇ ÖNCESİ ANALİZİM
    * Everton ara transfer döneminde kadrosuna ahım şahım bir isim katmamasına rağmen müthiş bir atılım gerçekleştirdi. Transferin bitimiyle oynadığı 5 maçta, kendi sahasında Manchester City, Chelsea ve Tottenham'ı yenerken, deplasmanda oynadığı 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrılmasını bildi. Kaldıki bu dönem öncesi ilk 8 sıradaki takımla oynadığı 8 maçtan da mağlup ayrılmıştı.

    * Her iki takımda Liverpool şehrinin temsilcileri ve Merseyside Derbisi adı verilen bu derbide iki takım 217. kez karşılaşacaklar. Derbide Liverpool'un 85, Everton'ın ise 66 galibiyeti var. Ayrıca iki ekibin Premier Lig'de oynadığı 39 maçta 20 kırmızı kart gösterildi. Bu rekor istatistik, söz konusu derbinin her iki ekip içinde ne kadar mühim ve zorlu olduğunu anlatıyor. Keza son 14 Premier Lig maçında 11 kırmızı kartın çıkması, derbinin her geçen sezon daha fazla kıran kırana geçtiğinin göstergesidir.

    * Liverpool hafta sonu aldığı mağlubiyetle, 2003'te ki Gerard Houllier döneminden bu yana ligde ilk kez üç maç üst üste mağlup oldu.

    * Everton lig sıralamasında üstünde yer alan ekiplerle oynadığı hiç bir deplasman maçında galip gelemedi.

    * Bu akşam ilk 11'de sahaya çıkacak olan Tony Hibbert tam 16. kez Merseyside derbisinde forma şansı bularaktan, Everton'ın eski ve hırçın golcüsü Duncan Ferguson'un rekoruna ortak oldu.

    * Liverpool cephesinde sağ bek Glen Johnson ile stoper Daniel Agger'in yoklukları dikkat çekiyor. Orta sahanın bu sezona çok iyi başlayan ismi, ön libero Lucas Leiva zaten aylardır yok ve sezonu kapattı. Ayrıca takımın adeta ruhu konumundaki Craig Bellamy de kadroda yer almıyor.

    * Everton cephesinde ise ofansif 4 isim birden yedekler arasında. Orta sahanın yaratıcı isimleri olan Tim Cahill, Leon Osman, Roysten Drenthe ve forvet Nikica Jelavic. Ara transferde takıma katılan ve çok iyi bir başlangıç yapan eski Manchester Unitedlı orta saha oyuncusu Darren Gibson da sakat olduğundan kadroda yer almıyor

    VE İŞTE DEV DERBİNİN RESMİ KADROLARI:

    LIVERPOOL

    25 Reina
    03 Jose Enrique
    23 Carragher
    34 Kelly
    37 Skrtel
    08 Gerrard
    14 Henderson
    19 Downing
    20 Spearing
    07 Suarez
    09 Carroll

    Yedekler

    32 Doni
    16 Coates
    38 Flanagan
    11 Maxi
    26 Adam
    33 Shelvey
    18 Kuyt

    EVERTON

    24 Howard
    02 Hibbert
    03 Baines
    06 Jagielka
    15 Distin
    23 Coleman
    22 Pienaar
    25 Fellaini
    26 Rodwell
    11 Stracqualursi
    28 Anichebe

    Yedekler

    01 Mucha
    05 Heitinga
    18 Neville
    10 Drenthe
    17 Cahill
    21 Osman
    07 Jelavic

    Hakem : Phil Dowd




  • liverpol sevmediğim takımlardan biridir.mavileri destekliyorum
  • Gerrard:3-0:Everton
  • Torres artık gol atınca bile t***k muhabbetine konu oluyor Hem de bizim basından

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20154433.asp
  • qpr gibi ligin sonuna demir atmış takıma 2-0dan 3-2 maç verip bide üstüne wingan'a 2-1 yeniliyorsan ve en aşağı 4 yıldan beride şampiyonlar ligine katılamıyorsan ve bu yılda bu umudun bitmişse artık herşeyin SİLBAŞTAN olmasının vakti gelmiştir.. ver kardeşim ver bizim taraftara klulübü en azından bukadar kötü yönetmez eminim.. ki zaten TEH KOP daha dünden hazır paraları bile topladılar ( imkan olsa bende veriririm). 120 yıllık İngilterenin EN EFSANE takımını resmen yerle bir ediyorlar ve içim bu eziyeti görmeye dayanamıyor...
  • Allah belasını versin bu yönetimin, yapılacak iş değil bunlarınki. Dalglish'e de söyleyecek söz bulamıyorum, ruhsuz, vasıfsız adamları sırf Britanyalı diye bu takıma topladı, milyonlarca para da harcadı. 1980'lerde kalmış futbol anlayışıyla devam ediyor.
  • Sana katılmıyorum Merseyside...Dalglish ile önümüzdeki sezon devam edilmeli ona zaman ve şans tanınmalı diye düşünüyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoFeaR_LiverPooL_1905

    Sana katılmıyorum Merseyside...Dalglish ile önümüzdeki sezon devam edilmeli ona zaman ve şans tanınmalı diye düşünüyorum .

    1 sene daha harcamanın anlamı yok, sevdiğim bir adamdır ama transfer konusunda başarısız.
  • Kardeş sorun teknik direktörde ise o zaman Liverpool Dalgish gelmeden önce niye iyi değildi bunu bana açıklar mısın? Bence t.direktörle alakalı değil bu işler bize komple bir defans transferleri şart ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merseyside

    quote:

    Orijinalden alıntı: NoFeaR_LiverPooL_1905

    Sana katılmıyorum Merseyside...Dalglish ile önümüzdeki sezon devam edilmeli ona zaman ve şans tanınmalı diye düşünüyorum .

    1 sene daha harcamanın anlamı yok, sevdiğim bir adamdır ama transfer konusunda başarısız.

    http://liverpoolicin.blogspot.com/2012/03/liverpool-neden-bu-halde.html

    burada böyle yazılmış, katılır mısın bilmem

    çaktırmadan up. ölmüş konu.




  • Newcastle United ' a 2-0 yenildik. ve gerçketen de maçtan sonra atılan başlık çok doğru. ŞAKA GİBİ. gerçektende birinin çıkıp bu işe şaka demesini istiyorum. ama ortaya çıkan kimse yok. ve herşey tamamiyle gerçek. ve hergeçen gün hergeçen ay takım bitmeye devam ediyor. artık biran önce premier lig bitsin diye bakıyorum. elimin altında maç oynanırken izleyemiyorum artık. çünkü yine puan kaybı olacağını biliyorum. oysa nekadar da umutluydum 2 BÜYÜK EFSANE TEKRAR ŞAMPİYONLAR LİGİNE GERİ DÖNÜYOR. asıl şimdi o lig ANLAM KAZANIYOR diye. biri gs dı diğeride liverpoolum. ama görünen ortadaki liverpool olmayacak. üzülmemek elde değil.... içim acıyor arkadaş.
  • Kral'ın yaptığı bi tane adam akıllı transfer yok ki abi.
    Sahada ruhsuz ruhsuz dolaşan adamlara verdiğimiz paralar ortada.
  • Şu Carroll değil 35 m paund 5 m paund bile etmiyor


    Newcastle macında yaptıgı salakligi gördünüz mü
  • Liverpool'un en büyük zaafı şehir yapılanması , Tottenham bile Liverpool'dan daha zengin...Liverpool araplarla görüşmelere başlamalı artık...
  • Johan Cruyff veya Louis Van Gaal futbol direktörlüğüne getirilecekmiş.
  • L'pool, Barcelona efsanesine göz dikti

    Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA


    Total futbol anlayışının dünyaya yayılmasında öncülük eden ve Barcelona'nın bugün geldiği noktanın altyapısını hazırlayan Hollandalı efsane Johan Cruyff için ortaya atılan iddia Dünya gündemine bomba gibi düştü!

    İngiltere Premier Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan ve önümüzdeki yılın hazırlıklarına başlayan Liverpool'da flaş bir iddia ortaya atıldı.

    BBC'nin haberine göre; Liverpool kulübünün sahibi John William Henry, Dünya futbolunun efsane isimlerinden Johan Cruyff'ı İngiliz ekibinde Sportif Direktör yapmak istiyor.

    Geçtiğimiz günlerde Sportif Direktörü Cornoli Damien ile yollarını ayıran Liverpool'da, Meksika'nın Chivas de Guadalajara takımında halen görevini sürdüren Cruyff ile anlaşılması olasılığı Dünya gündemine bomba gibi düştü.

    "Total futbol" mantığının dünya futbolunda yer edinmesini sağlayan 64 yaşındaki Barcelona efsanesi Johan Cruyff'un Liverpool'da göreve başlama olasılığının yanında bir başka Hollanda vatandaşı Louis Van Gaal'in de Ada ekibinin kıskacına girdiği öğrenildi.

    Gelecek yıl UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Liverpool'da değişim sinyalleri henüz 2011-12 sezonu sona ermeden kendini gösterirken Johan Cruyff'un bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu.

    Kaynak

    ___
    Evet beyler, ne düşünüyorsunuz bu konuda?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merseyside

    Johan Cruyff veya Louis Van Gaal futbol direktörlüğüne getirilecekmiş.

    1 dk 10 saniye ile kaçırmışım Özellikle Cruyff fena olmazdı iyi bir yapılanmayla yeniden




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.