Fm 14 de live ile çok kötü sonuçlar alıyorum sezon başında 25 m e alexis sanchezi almıştım live ile oynayan arkadaşlar taktik verebilir mi ?
Liverpool ile epey oynadım işleyen tek taktik,4-3-1-2 idi.. Takıma sağlam bir orta saha ve rotasyon bir forvet almak lazım ama..
Arkadaşın dediği taktikten başkası liverpoolda tutmaz.. forvet lazım sana ilerde sağbek gerekiyor, orta sahan iyi ama yetersiz kalıyor .. ilk sezonu idare ettikten sonra çok iş düşecek sana
quote:
Orijinalden alıntı: EmAySiks
Arkadaşın dediği taktikten başkası liverpoolda tutmaz.. forvet lazım sana ilerde sağbek gerekiyor, orta sahan iyi ama yetersiz kalıyor .. ilk sezonu idare ettikten sonra çok iş düşecek sana
Aynen orta saha da handerson ile allen çok iyi değiller ama rotasyon olarak iş yapıyorlar,gerrard yaşına rağmen ilk 3 sene içerisinde çok iyi ama çok sık sakatlanıyor,onun yerine onun yükünü kaldırabilecek iyi bir MC-AMC oynayabilen bir oyuncu lazım..Yoksa takım çok dibe düşüyor toparlayamıyorsun..Oyuncu Hamsik,ilkay gibi güçlü olmalı..
Bide Lucas leiva ile Suarez e muhakkak sözleşme yenilemek lazım,yoksa gitmek istiyorlar,Suarez şimdiki formunu tam anlamıyla gösteremese de,asist konusunda her zaman lig de en iyi oluyor..Suarezin yanına forvet önerimde Aleksandar mitrovic..
Amc olarak da Toni Kroos ile max verim almıştım ama ilk sezon alman imkansız , sene sonunda da bayerna yüklü para vermen gerek ben 110 m € vermiştim taksitli tabi orta sahaya ilkay gündoğan iyi geliyordu ..
Gerrard ın yanına gol katkısı olan alabileceğim bir os söyler misiniz ilkay veya pogba var kafamda holtbyi alacaktım param yetmedi devre arasında
FakadurF
kullanıcısına yanıt
Ben ilkaydan iyi verim almıştım tavsiye ederim sırıtmıyor takımda
quote:
Orijinalden alıntı: Fakadur
Gerrard ın yanına gol katkısı olan alabileceğim bir os söyler misiniz ilkay veya pogba var kafamda holtbyi alacaktım param yetmedi devre arasında
mArchisio ve Kroos
Ucuz istersen Andy King.
Alabilirsen Pogba'yıda al tabii ki ama 50M altına zor çekersin.
Devre arasında city javi martinezi t. listesine koymuştu aldım 4.9 € ya. Kanatlarda coutinho ve sanchez, orta sahada gerrard ve leiva, ön libero olarak martinezi oynatıyorum defans jack robinson (diğer 2 sol bekimde sakatlandı) sağ bek kelly oynuyor stoperler agger ve skrtel , forvette de suarez oynuyor yalnız tam verim alamıyorum komple forvet oynatıyorum acaba ondan mı ? ve kalede mignolet acilen kaleci bulmalıyım takım şu anda iyi 4.yüz koltuğum sallanıyordu ama ard arda yenilmezlik serisi yapınca güveni geri kazandım
quote:
Devre arasında city javi martinezi t. listesine koymuştu aldım 4.9 € ya. Kanatlarda coutinho ve sanchez, orta sahada gerrard ve leiva, ön libero olarak martinezi oynatıyorum defans jack robinson (diğer 2 sol bekimde sakatlandı) sağ bek kelly oynuyor stoperler agger ve skrtel , forvette de suarez oynuyor yalnız tam verim alamıyorum komple forvet oynatıyorum acaba ondan mı ? ve kalede mignolet acilen kaleci bulmalıyım takım şu anda iyi 4.yüz koltuğum sallanıyordu ama ard arda yenilmezlik serisi yapınca güveni geri kazandım
Hocam suarez hiç iyi yapmamışlar bu sene,bende her sezon full oynatırım ama 10 golü geçemedi daha,ben çift forvet oynuyorum,suarez asist yapıyor Forvet önetrim:aleksandar mitrovic,andreas cornelius,benteke.. Kaleci şart mingolet de iyi bir kaleci değil,ben muslera almıştım,ama john ruddy de önerimdir,milli takımda sürekli var. Sol bek sıkıntın var ise Coentrao geliyor liverpool a onu alamazsan genç Luke Shaw al..
Sol bek olarak alabayı düşünüyorum suarez dediğiniz gibiyse iyi bir paraya satayım o zaman kaleci olarak kafamda arsenalin kalecisi var adını unuttum şimdi schezny miydi neydi
Up 14 de karşılaştığım bir sorun var maalesef 13 de yokdu bu transferi yapıyorum yaptığım tekliften 4-5 m fazlasını istiyo en son onaylayacağım sırada sorun oluyo nedendir acaba ?
quote:
Up 14 de karşılaştığım bir sorun var maalesef 13 de yokdu bu transferi yapıyorum yaptığım tekliften 4-5 m fazlasını istiyo en son onaylayacağım sırada sorun oluyo nedendir acaba ?
Oyuncuya ve temsilciye verilen imza paraları filan gibi ek ücretler de artık transfer bütçesinden düşüyor. Fazla istemesi ondandır hocam
quote:
Sol bek olarak alabayı düşünüyorum suarez dediğiniz gibiyse iyi bir paraya satayım o zaman kaleci olarak kafamda arsenalin kalecisi var adını unuttum şimdi schezny miydi neydi
Sol bekte Alaba iyidir çok. Luke Shaw'a da bakın derim o da iyidir.
Kaleci olarak Ter-Stegen'e bak. Veya Leno ve Akinfeev
Sağolun dostlar iyi oyunlar herkese
Liverpool orta sahasına Ander Herrera şart.Bende Live kariyerim esnasında aldım inanılmaz işler yaptı ve iyi gelişti.Suarez'i ikinci sezon satmanızı öneririm iyi para ediyor.Gelen para+transfer bütçesiyle iyi işler yaparsınız.
O takıma bir Carlos Fierro lazım :D
Liverpool'la zor heralde kimse oynayamıyor.
JimmyCool1907
kullanıcısına yanıt
ohohohhohoho insan değil o
Liverpool en zevkli kariyerlerden birisidir, takımı şampiyon yapmak paha biçilemez bir zevk veriyor insana, yönetim para akışı sağlıyor mükemmel derecede yeterki başarılı ol arkadaş başka bir şey istemiyorlar