Selam arkadaşlar MSI Z87-G43 marka ankartım var ve bıosu live update 5 programı ıle guncellemek ıstıyorum bazı sorularım var ılk defa yapıcam.ınternette arastırdıgımda o.c var update yapmadan once kapatın demısler benım ekran kartım gtx 760 o.c modellı bı sorun olurmu,bıos update setup ekranında kurmadan once ''Lütfen ilk olarak bıos kurmadakı (bıos koruma) ögesini kapat dıyor bunu nasıl kapatabılırım bıde bıos updatenın rısklerı nerlerdır pc acılmassa garantı kapsamındamı updateyı yapmasamda olurmu.cevaplarınız ıcın sımdıdıen tesekkurler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
MSI Z87 GD65 kullanıcısıyım sistemimde 3. formatı atmış bulunmaktayım.1.sinde live ubdateyi kullandım manuel olarak otomatik olarakta aynı indiriyor ama uzun sürüyor buinternet bağlantı hızınıza göre değişir tabi ama sonuçta uzun sürüyor kurması güncellemesi ama sağlam, Zaten biosu flash belleğe atıp biosa girerek güncelliyorsunuz ama ben risk etmem diyorsanız ubdate programını deneyininiz ben anakartın sitesine girdim bütün driverları indirdim formattan sonra manuel olarak kurdum ve memnunum biosuda manuel olarak kurdum memnunum Ama bana sorarsan ben şahsen şimdi yine format atsam live ubdateyi kullanmam hem zaman kaybı hemde gereksiz virüs programları overclock programları hardisk programları gibi vs vs programlar indiriyor. Zaten anakartınızın sitesine girince kullanacağınız işletim sistemine göre driverlar çıkıyor versiyon tarihlerinden güncel sürümleri indirirsiniz. 9-10 tane driver var gerisi utiliy olanlar geliştirici program yazılımları.
quote:
Orijinalden alıntı: 6Clas
MSI Z87 GD65 kullanıcısıyım sistemimde 3. formatı atmış bulunmaktayım.1.sinde live ubdateyi kullandım manuel olarak otomatik olarakta aynı indiriyor ama uzun sürüyor buinternet bağlantı hızınıza göre değişir tabi ama sonuçta uzun sürüyor kurması güncellemesi ama sağlam, Zaten biosu flash belleğe atıp biosa girerek güncelliyorsunuz ama ben risk etmem diyorsanız ubdate programını deneyininiz ben anakartın sitesine girdim bütün driverları indirdim formattan sonra manuel olarak kurdum ve memnunum biosuda manuel olarak kurdum memnunum Ama bana sorarsan ben şahsen şimdi yine format atsam live ubdateyi kullanmam hem zaman kaybı hemde gereksiz virüs programları overclock programları hardisk programları gibi vs vs programlar indiriyor. Zaten anakartınızın sitesine girince kullanacağınız işletim sistemine göre driverlar çıkıyor versiyon tarihlerinden güncel sürümleri indirirsiniz. 9-10 tane driver var gerisi utiliy olanlar geliştirici program yazılımları.
cevabın ıcın tesekkur edeım ama sorum tam olarak bu degıldı update yaparken live update 5' kullanmak ıstıyorum flashla yapılan bana zor ve bundan daha uzun geldı :D aksıne live update 5 te daha kısada ındırıyor sızde neden uzun surdu analamadım ve ıstedıgın updateyı ındırıyosun hepsını kurmak zorunda degılsın.bıde benım sordugum soruları cevaplayabılırsenız cok sevınırım