Şimdi Ara

Live Messenger'dan Skype'ye Geçiş Süreci!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
22.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Facebook çıktı çıkalı, millet yobazlaştı. msn bir kültür ve kültürümüzü kaybettik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedow

Setup Yapmalısın.

Son sürüm dahil 2-3 kez kurup denedim hepsinde aynı.
    Vardiği hata tam olarak,
    Üzgünüz, oturum açma ayrıntılarınızı tanıyamadık.Lütfen Skype Adınızı ve paralanızı kontrol edin ve tekrar deneyin.
    Bu hatayı Microsoft hesabı giriş kısmından yaparken veriyor.
  • Saat ve tarihin doğru olduğundan emin ol ?
  • Saatte doğru farklı maillerden girmeye denediğimde ilk seferde giriyor ama skype hesabı almak istiyormusunuz gibi bir seçenek çıkıyor,evet almak istiyorum desemde hayır almak istemiyorum desemde ordan giriş ekranına atıyor.
  • vpn uk ip adresi ile messengeri sorunsuz kullanıyorum.

fakat tr ipsi ile girdiğim zaman surekli guncelleme geliyor :(

bunun çözümü varmıdır acaba?
  • anlık mesajlaşmada SORUN var

MSN gibi çalışmıyor, yolladığım mesajlar yada arkadaşlarımın mesajları gelmiyor.
  • Bende Windows Live Messenger 2009 sürümü yüklü Program Files'daki programın kurulu olduğu dizindeki "msnmgr.exe" 'yi sağ tık menüsünden windows 2000 ile çalıştırdım ve sorunsuz kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 14 Haziran 2013; 14:13:09 >
  • Msn den dönüşen skype kadar irezil bir proğram görmedim şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMHUR45 -- 20 Temmuz 2013; 20:33:32 >
  • bu skype ye dondu ama bunu yani skypeyi silemiyoruz nasıl silebiliriz bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedow

Setup Yapmalısın.

unnistali nerden yapcaz bilginiz varm ı?
  • ccleaner adlı proğramı yükle, bu proğramla kaldır gitsin.
  • Hiç beğenmedim
  • Messenger'da oturum açarken Skype'a yükseltme uyarısını yukarıda bahsettiğim yöntemle aşabilirsiniz.
  • evet hocam bende yaptım bunu ve msn çalıştı ancak herhangi birisiyle görüşüp deneyemedim.Bazı ayarları yapmaya kalktığınızda kendini kapatıyor yalnız. tek sorun bu gibi şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.