Şimdi Ara

LİVE.COM YADA LİVE.TR V.B ADRESLER ALMAK(LİVE.COM ALINIYOR!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şekilde .tr uzantılı live hesabı almak 1 yıldan beri var nerdeyse. başlıkta live.com vs yazmışsın. onlar olmuyor hala. bi de düzeltildi demişsin.
    nedir o düzeltilen abi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

bu şekilde .tr uzantılı live hesabı almak 1 yıldan beri var nerdeyse. başlıkta live.com vs yazmışsın. onlar olmuyor hala. bi de düzeltildi demişsin.
    nedir o düzeltilen abi.

bu topik alakasız

düzeltilen hiçbirşey yok
  • quote:

Kayıt hizmetimizdeki geçici bir sorunu gidermeye çalışıyoruz.
    Lütfen yeniden deneyin.

Error code: 100

diyo
  • benim düzeltildi den kastım verdiğim adres ve mail alma metoduydu sandığım kadarıyla live.com almayı geri çektiler ama live.tr alınıyor düzeltildiden kastım buyduBiraz yararlı yönünü görmeye çalışın lütfen.Şuan araştırıyorum,live.com almaya çalışıyorum biraz izin verin
  • teşekkürler snake .
    inşallah bulursun çözümünü. kolay gelsin.
    bekliyoruz, haberin olsun
  • quote:

teşekkürler snake .

sanırım olmıyıcak sebebide şöyle aradığım çoğu açık kapatılmış hiçbirşey yemiyor live.com u tamamen kapamışlar sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

quote:

teşekkürler snake .

sanırım olmıyıcak sebebide şöyle aradığım çoğu açık kapatılmış hiçbirşey yemiyor live.com u tamamen kapamışlar sanırım

live.com un açığı kapatalı baya oldu
    şuan live.nl açık sanırım ben aldım bayadır kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

quote:

quote:

teşekkürler snake .

live.com un açığı kapatalı baya oldu
    şuan live.nl açık sanırım ben aldım bayadır kullanıyorum

,
    Haklısın live.com almak imkansız galiba

• Evet olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Evet olmuyor

elinde sonunda açıcaklar live.com mail alımını ama o zmn a kadar almak(herhangi bir açık kullanılarak)mümkün deiltek yapacağımız beklemek yada elimizdekilerle idare etmek
  • quote:

quote:

Evet olmuyor

elinde sonunda açıcaklar live.com mail alımını ama o zmn a kadar almak(herhangi bir açık kullanılarak)mümkün deiltek yapacağımız beklemek yada elimizdekilerle idare etmek

bekleriz bizde yapcak birsey yok

• quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

quote:

Evet olmuyor

bekleriz bizde yapcak birsey yok

haklısın beklicez siteyi hacklicek halimiz yokya

• up
  • javascript: var p = 'live.'; var ds = new Array('com', 'tr', 'fr', 'it', 'nl'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options = new Option(p + ds, p + ds)} alert('domains added');

bu kodu ekleyince oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

javascript: var p = 'live.'; var ds = new Array('com', 'tr', 'fr', 'it', 'nl'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options = new Option(p + ds, p + ds)} alert('domains added');

bu kodu ekleyince oldu

nasıl yani daha açıklayıcı olurmusun@live.com alabildinmi verdiğin kodu denedim kabul etmedi domain eklemedi kod yanlış olmasın?
    kodu aldığın yerden tekrar kopyala buraya koyarken code tuşuna bas yukardan onla koy bakalım doğru koyacakmı?
  • ben zamanında live.com ve live.tr den isim almıştım. bu konuyu görünce kontrol ediğim dedim sonuçları söylim.
    theshiver@live.com adresim şu an tamamen açık mail hesabı olarak vs. kullanabiliyorum, msn de istediğim gibi nick değiştirebiliorum
    can@live.tr adresim ise sadece kayıtlı olarak gözüküyor (giriş yapabiliyorum ama mail özelliği aktif diğil) msn de nick değiştiremiyorum
  • quote:

quote:

javascript: var p = 'live.'; var ds = new Array('com', 'tr', 'fr', 'it', 'nl'); for (var i = 0; i < ds.length; i ++){document.getElementById('idomain').options = new Option(p + ds, p + ds)} alert('domains added');

bu kodu ekleyince oldu

nasıl yani daha açıklayıcı olurmusun@live.com alabildinmi verdiğin kodu denedim kabul etmedi domain eklemedi kod yanlış olmasın?
    kodu aldığın yerden tekrar kopyala buraya koyarken code tuşuna bas yukardan onla koy bakalım doğru koyacakmı?

yok bro sadece live.tr oldu ve onunla da msn açamadım :S

• quote:

quote:

quote:

bu kodu ekleyince oldu

yok bro sadece live.tr oldu ve onunla da msn açamadım :S

live.tr le msn açabilirsin sadece mail e giremessin

• -Arkadaşlar artık live.com da alabiliyoruz tekniği söylüyorum
    Mozilla Firefox a giriyoruz.Üstten araçlar sekmesine basıp seçeneklere basıyoruz daha sonra genel bölümünden seç iconuna basıyoruz ve oradan ingilizce/amerika birleşik devletleri (en us)u seçip yukarı alıp tamam diyoruz.(eğer seçeneklerde yoksa eklenecek dil seçin e basıp ordan bulup ekleyebilirsiniz daha sonrawww.hotmail.com.tr adresine girip normal şekilde üye oluyoruz ama live.com u seçmeyi unutmayın zaten dikkat ederseniz sayfa ingilizce açılıcak
    .MstF. den Alıntıdır.
    live.com ları iyi günlerde kullanın
    Selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonoR. -- 10 Kasım 2007; 11:56:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.