Şimdi Ara

Liseyi özleyeceksiniz diyen eleman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne özleyecem lan bitmesi için gün sayıyorum. Mapushane gibi anasını satayım sigara tüttürmeyi geçtim çoğu boş boş konuşuyor arkasındaki adamlara güveniyor. Sen eskilerde kalmışsın heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyle diyenler cok oldu

• O elemanin taa ... :)) bende bitmesi icin ve su lanet yerden kurtulmak icin gun sayiyorum...

• Valla ben çoook özlüyorum

• Boş boş konuşanların sayısı lisedekilerden fazla buna emin olabilirsin. Arkasına güvenen her yerde var zaten. Liseyi dolu dolu eğlenceli geçirdiysen eğer özleyebilirsin ama tabii burası da üniversite. Ayrı bir tadı var.
  • Seni sözlüğe alalım hadi koçum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseyi genelde okulda belirli bir ortam kurmuş , hocalarla kanka olmuş kişiler özler. Zaten Lisenin özlenecek tek tarafı ortamıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu günleri arayacaksın. Arayıp bulamayacaksın. Bulsan bile zevk alamayacaksın.
  • Doğru demis.

• İyi ki bitti, sınıfımın çoğu müslümandı beni dine getirmek için saça sapan şeyler söylüyorlardı. Müslüman birisine deseler adam inançsız olurdu.
  • lise 1,2 ve 3 için olum manyak mısınız lan işiniz yok gücünüz yok, bütün gün muhabbet edip duruyorsunuz, sınav stresi denen bir şey yok. yapıştır kopyayı gitsin. eve gidince ders çalışma zorunluluğu yok, abartmamak şartıyla istediğiniz kadar uyuyabilirsiniz. lise 4 için katılıyorum bu kadar moktan bir sene olamaz. atlattığım için mutluyum ama mazo muyum neyim bir yandan da zevkliydi be. yapım gereği 0 stres var, belki de o yüzden bu kadar rahat geçti. üni kabul ediyorum rahat, kafan esince çıkıp gidiyorsun, liseden daha iyi ortamı var ama bir yandan da hayatını şekillendiriyorsun be kardeşim. burda öğrendiğin çoğu şeyi iş hayatında kullanacaksın, lisedeki gibi şinasiymiş, bakiymiş, bol sitoplazmaymış, etil alkol fermentasyonuymuş bunlar benim neyime yarayacak şeyi yok artık. serbest kıyafete, saç sakal serbestliğine aldanmayın, lisede neyseniz burda da aynı olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: `CatMan

Ne özleyecem lan bitmesi için gün sayıyorum. Mapushane gibi anasını satayım sigara tüttürmeyi geçtim çoğu boş boş konuşuyor arkasındaki adamlara güveniyor. Sen eskilerde kalmışsın heralde.

aynen artislik yapanmı dersin ulan kurtulsam şu pislik yerden başka birşey istemem
  • Siz ne diyorsunuz lise yüzünden saçlarım beyazladı hasta oldum okul değiştirdim mutsuz oldum intihar etcektim vazgeçtim intihar vacip olsa kesin ederdim.
  • İş hayatına girince anlarsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.