Şimdi Ara

Liseye yeni başlayanlara tavsiyeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
10.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders anlamında ilk sene hafiften çalış. Yani diğer senelerde öğretmenlerin gözüne girmelisin. Bunun faydasını görüceksin ilerleyen zamanlarda :) ha ders çalış diye inek ol demiyorum. Inekleri sevmezler. Ortada olmalısın. Kız konusuna gelince, öyle hemen her kıza sulanma olabildiğince kendin ol kızlar böyle erkekleri severler. En azından lisede. Tarz olarak apaçilere sigara içenlere, lise sonuna doğru ot içenler ortaya çıkar onlara takılma. 9. Sınıfta kızlar daha yakındır erkeklere sende yakın olmaya bak diger seneler uzaklaşırlar.. kısaca böyle dostum. Ama karı kız ayağına dersleri boşlarsan pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

Okuldaki sabundan uzak dur

• Bunlarda benden gelsin.
    -okula mümkünse en son sen gir. Nedeni güzel bi kızın yanına otur. Ama tipin ortalamanın altındaysa deneme bile.
    -yanlış anlama ama sırada malak gibi oturma. Git sıranın başından itibaren herkese adını sor tanış. Böylelikle ilk haftaların sıkıcı geçmesin. Kızlarlada tanışabilirsin ama güzel olanlarla.
    -umarım iti bir okula gidiyorsundur. Bu madde en önemli madde. Şimdi her sınıfta bi afedersiniz ama it ve pi. Olur. Bunlarla elinden geldiğince uzak dur. Arkadaşların onlarla yakınlaşmaya çalışır. Sen sakın yapma. Çünkü otiplwr insanı alkole sigaraya hatta uyuşturucuya bile sokabilir.
    -kimseye borç bile olsa para verme.

• Benden size tavsiye adam olun kafamı bozmayın.
  • Yazıyorum,

-3 Yıl Boyunca full yat son sene çalışırsın(4 sene sonra össye gireceklerin 1 tane de olsa rakibi azalsın)
    -İlk gün gidip sığır gibi tek başına oturma illa ki tanıdıklarıyla birlikte liseye başlayanlar vardır özellikle onlarla arkadaş ol.
    -Kızlarla iletişimde bulun sap takılma(lise 1de başlasan bu işlere lise sonuna kadar çok tecrübe edinirsin )
    -Sosyal aktivitelerden geri kalma hepsine balıklama atla
    -Sınıftaki güzel kızları gözüne kestir çirkin arkadaşlarıyla arkadaş olup onlarla yakınlar(çakal taktiği)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter360

Saygıdeğer abilerim,ablalarım liseye yeni başlayacak bir genç olarak sizden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.Gaziemir'de orta halli bir anadolu lisesine gideceğim.Nasıl davranmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim Okulda havalı gözükmek kasıntı davranmak istemiyorum ama ufak tefekte olsa tavsiyelerinizi yazın lütfen.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Değiştirme:İmla

Abicim ilk sene takılacağın kızlar akranların olsun,illa üst sınıflardan bir kız bulacaksan kendine dayağı göze al bi Dövüşte iyiyim demişsin ama kaç kişi dövebileceğin şüpheli,üst döneminde kendini adam sanıp da bulaşan tipler olacaktır uzak durmaya bak seviyeli tut,ilk dayağını yedikten sonra hem üst kızlarla takıl hem de artistliğini yap

• quote:

Orijinalden alıntı: jRkb6

quote:

Saygıdeğer abilerim,ablalarım liseye yeni başlayacak bir genç olarak sizden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.Gaziemir'de orta halli bir anadolu lisesine gideceğim.Nasıl davranmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim Okulda havalı gözükmek kasıntı davranmak istemiyorum ama ufak tefekte olsa tavsiyelerinizi yazın lütfen.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Abicim ilk sene takılacağın kızlar akranların olsun,illa üst sınıflardan bir kız bulacaksan kendine dayağı göze al bi Dövüşte iyiyim demişsin ama kaç kişi dövebileceğin şüpheli,üst döneminde kendini adam sanıp da bulaşan tipler olacaktır uzak durmaya bak seviyeli tut,ilk dayağını yedikten sonra hem üst kızlarla takıl hem de artistliğini yap

Dayaktan kaçış yok yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jRkb6

quote:

Dayaktan kaçış yok yani

Tipin varsa veya kıskanılacak biri isen yoktan yere sebep bulup uğraşırlar,fazla ses etme,2. senen de sağlam bi dayak atarsın

• ilk sene kız meselelerini düşünme hepsinin gözü üst sınıflarda olucak
  • 97 vs 98 olmuş konu

neyse bakın temeli sağlam tutun (isterseniz ders çalışmayın hiç .. 'de olmaz iyiliğiniz için diyorum) temeliniz sağlam olmazsa son sene gelip buraya konu açarsınız 200 puan alıyorum nasıl 400'e çıkarırım diye.
  • Bende yeni başladım ama üst sınıflardan tanıdığım çok, rahatım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

ilk sene kız meselelerini düşünme hepsinin gözü üst sınıflarda olucak

+1 lise 1'de kiz bekleme seneye yılın patlamasını yasarsın hem alt sınıflar hemide sizinkilerde Combo yaparsın. Zorlarsan ust sınıflara bile kayarsin

• kasmayın bu kadar yav bende lise 1 e başlarken böyleydim orta okuldan farkı yok aynı şey alışıyosun 2 günde bide kimsenin tipine bakıp havalı filan sanmayın tipine bakıp saygı duyduklarım sonra anladımki eziklerin tekiymişler
  • şimdi hayat toz pembe.11 de görürüm ben hiç bir şey hatırlamıyorum napıcam nası kapatıcam açığı dersin.Lisede karıya kıza bulaşma ders çalış kardeşim sana tek tavsiyem...3-5 çakış 5-6 sevgili için geleceğini karartma.
  • İlk gün gideceksin herkesle el sıkıp tanışacaksın. Yoksa 1 haftada zor tanışırsınız. Herkes yeni ortamda olduğu için sınıfın kıvılcımı olmuş olursun.

Dersler olarak da ödevleri yap yeter.
  • moonwalk candır
  • İlk Okulda Yaptıklarınızı Unutun Lisedesin büyüdün ve ilk gün bi kıza yazma Çift Dikiş(Tekrar) lerle git tanış arkadaş ol okulda ne nedir öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsTara

quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Orijinalden alıntı: cizkek_

Okuldaki sabundan uzak dur

o sabunlarda ne var belli değil.

Sabun demeye şahit istiyor ! !! !

Ben İçini Açıp İşiyordum Valla

• hocam 9. sınıfın matematiği ilkokula benzemez kamyon çarpmışa dönersin ben ilk dönemde boşlamıştım 1 geldi ikinci dönem baya bi kastım anca 4 oldu.coğrafya derslerinden %70 sıkılacaksın birde bizim hocamız sürekli konuştuğu için kafayı yiyodum hatta bir derste saymıştım kadın 118 saniyemi ne susmuştu ondada tahtaya örnek yazıyordu.populer falan olmaya çalışma derslerini çökertmekten başka halta yaramaz.ilk gün tam teczizat git mendil falan burnun akarsa rezil olursun.çekingen olma ama cıvıkta olma ayarlarsın arayı zaten.müdür yardımcısıyla aran iyi olsun hayatını kurtarabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BMW E46

quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

Sigaraya karşıyım kesinlikle başlamayaı düşünmüyorum teşekkür ederim yardımınız için

Dediklerinizi uygulayacağım

Herkes öyle der, ben de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.