Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

liseye baslıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi herkez demesin işte birsürü konu var hepsini okudum ama özel durumlarım var lütfen anlayışlı olun

şimdi özel durumları sayam ona göre önerileri alayım

okul özel fakat herkez tam burslu

2. sınıfa geçen ve sürekli benle ilgilenen bi dostum var okuldaki lise 2 lerle beni tanıştıracak sorun olursa onu bulammassam diye

ve şişmanım

en korktuğum nota beden dersi. ya rezil olursam diye kotkuyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkütler

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

• yokmu arkadaslar yardlm etcek bir insan evladi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • tek diyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jambon

Baya ozel durumun varmis. Kimsenin ust sinifta arkadasi yok ve sisman degil. Tebrik ederim kardes

tamam özel durum olmayabilir ama baktığım liseye başlangıç rehberlerinin hiç birinde bu durumlara göre bir açıklama bulunmuyor bulunsa zaten konu açmazdım KARDES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyucel -- 28 Ağustos 2012; 7:07:57 >

SAMSUNG GALAXY S III

• al sana bir tane daha sosyalfobik biri.. bak dostum o sıralardan ben de geçtim. 4-5 yıl sonra mezun olacaksın ve yapamadıklarından utandıklarından korktuklarından pişman olacaksın, ne malmışım diyeceksin. sana tavsiyem önce hayatından pcyi çıkart, sakın ödev mödev deme, çıkart. ödevlerini gidersin internet cafeden arkadaşlarından yaparsın. ben pc-internet üzerine neredeyse master yaptım. insanlar interneti-pc yi sosyalliğini, ezikliğini gidermek adına kullandığı bir araç. normal şartlar altında senin bu telaşını ailene anlatman gerekir. ailende seni büyük ihtimalle psikoloğa yönlerdirecektir.

2. tavsiyem git bir spora, benim gibi mallık yapıpta korkup gitmemezlik etme.. babam zamanında gel seni tekvandoya yazdırırım dediydi şimdi kafamı duvarlara vuruyorum. spor güven ruhunu verir insana.
  • lisede bende şişmandım ve beden dersinde ne yaparım diye hiç düşünmedim. yapabileceğimin en iyisi yaptım. arkadaşlarımla beraber olduğumda da bunu sorun etmedim. ayrıca öncelikle kendi sınıfında arkadaşlıklar kurmalısın.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockyucel

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Baya ozel durumun varmis. Kimsenin ust sinifta arkadasi yok ve sisman degil. Tebrik ederim kardes

tamam özel durum olmayabilir ama baktığım liseye başlangıç rehberlerinin hiç birinde bu durumlara göre bir açıklama bulunmuyor bulunsa zaten konu açmazdım KARDES

Liseye başlangıç için rehbere mi ihtiyaç var?
    Oldu olacak kullanma kılavuzu verelim.
    Diğer insanlar nasıl başlıyorsa sende öyle başlayacaksın işte.
    Şişman olmak bir kusur olmadığı gibi, üst sınıfta arkadaşının olması da bir ayrıcalık değil.
    Bazı şeyler yorumlardan, rehberlerden öğrenilemez, kendin tecrübe etmen gerekli. Herkesin kişiliği farklıdır. Tepkileri, davranışları farklıdır. Biri kalkıp da sana ters olan birşeyi yapmanı söylese yapabilecek misin? Git işte kendin gibi ol. Kimsenin kimseyi ezdiği yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.