Şimdi Ara

Liseliler bi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenim lise1 de. malum dil anlatim baraj ders. sinavi cok kotu gecmis. dil anlatimdan kalirsa ama kredisi 73u gecse sinif tekrari yapar mi ? simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

kuzenim lise1 de. malum dil anlatim baraj ders. sinavi cok kotu gecmis. dil anlatimdan kalirsa ama kredisi 73u gecse sinif tekrari yapar mi ? simdiden tesekkurler

Yapar.
  • Çeşitli rivayetler var o konuda. Yaptım diyen de var bizim okulda alttan kalıyor, vermek zorunlu diyen de.
  • sagol haci. suan yusuf yusuf benim kuzen
  • Diva dersi altan ders olarak kalır o dersi yazın sorumluluk sınavlarında vermesi lazım eğer liseyi bitirene kadar sorumluluk sinavindada veremezse diploma alamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene sonunda ortalama yükseltme sınavında dil anlatımı verir geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Çeşitli rivayetler var o konuda. Yaptım diyen de var bizim okulda alttan kalıyor, vermek zorunlu diyen de.

Dil anlatim alttan kalmaz yav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çeşitli rivayetler var o konuda. Yaptım diyen de var bizim okulda alttan kalıyor, vermek zorunlu diyen de.

kafam karisti hocam
  • Kuzen muzen geç bu ayakları
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Dil anlatim alttan kalmaz yav

aynen dil anlatım zorunlu diye biliyorum ama sınavda verir bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18eylül

Diva dersi altan ders olarak kalır o dersi yazın sorumluluk sınavlarında vermesi lazım eğer liseyi bitirene kadar sorumluluk sinavindada veremezse diploma alamaz

baraj ders ama alttan alabilir yani?
  • dil anlatımım 1.ci dönem 1 2.ci dönem 2 geldi 54 den tam 73 ortalamayla lise 2 deyim sınav felan yazmıyodu bende
  • quote:

quote:

kafam karisti hocam

liseli değilim geçmişte yaşadıgım tecrübelere göre konuşuyorum alttan fersi olur eğer kalırsa yani mezun olana kadar dil anlatım dersinden sene sonunda yapılan sınavlara katılır mezun olana kadar veremezse(merak etme elbet verir 4 senede) diplomasını alamaz yani merak etme sınıf tekrarlamaz alttan dersi olur
  • quote:

quote:

Diva dersi altan ders olarak kalır o dersi yazın sorumluluk sınavlarında vermesi lazım eğer liseyi bitirene kadar sorumluluk sinavindada veremezse diploma alamaz

baraj ders ama alttan alabilir yani?

Yani şimdilik sınıfı geçer ama lise 4 e kadar o dersi yazin yapılacak olan sorumluluk sınavlarındada veremezse lise diplomasi alamaz
  • cok sagolun dh halki.
  • madem diğer diğer dersler gibi 4 sene senle gelebiliyor eee bunu baraj ders yapan ne o zaman diğer dersleride mezun olmadan vermen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkinEGE -- 11 Aralık 2011; 22:51:39 >
  • quote:

quote:

kafam karisti hocam

Valla hocam 1.sınıfta bir tip vardı sadece dil ve anlatımdan kaldım, sınıf tekrarı yapıyorum demişti. Birkaç kişi de sınıfta kalmadım, vermek zorundaymışım diyordu. Kimin ne yaptığı belli değil ama ben de mezun olana kadar vermek zorunda diye biliyorum. Bir de ne yapsın etsin geçsin dil ve anlatımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkinEGE

madem diğer diğer dersler gibi 4 sene senle gelebiliyor eee bunu baraj ders yapan ne o zaman diğer dersleride mezun olmadan vermen gerekir.

Eğer ortalaman 2.50 ise diva hariç diğer dersler önemsiz oluyor sınıfı geçiyorsun onlarda siliniyor
  • quote:

din anlatımdan birkez bile kalınsa sinif tekrari zorunludur 45 veya ustu olmak zorunda gecmesi icin isterse diger dersleri 100 olsun tek o 45 alti olsun kaliyomus en azindan bize hoca oyle dedi

• ama bide kredi 73 u gecince alttan ders almanada gerek kalmiyomus. bide o var .s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.