Şimdi Ara

Liseli kardeşimin sesi neden bu kadar yüksek çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş böyle iğrenç bir ses olamaz, sanki karşı dağa bağırıyor, sabahları erken kalkıyor yan odada konuşuyor 3 kat yukardan rahat duyuluyordur heralde sesi, bütün ergenler mi böyle

• benimki lise3te şuan evde onlıne cs oynuyor Pcyı zorla elimden alıp ona veriyorlar. Site kodluyorum işim hep yarim kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylo -- 26 Şubat 2012; 11:25:14 >
  • Teyzemin sesi de öyle , normal ses tonu benim bağırmam gibi bağırınca da megafon gibi yıkıyo ortalığı kaçışıyo herkes.
  • Neden benim gülünç yanlarımı herkese anlatıyorsun?! Görürsün lan bütün gülünç yanlarını tüm şehre bağırarak anlatıcam sokağa çıkamican.
  • Sesi daha oturmadığı için olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 26 Şubat 2012; 11:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Teyzemin sesi de öyle , normal ses tonu benim bağırmam gibi bağırınca da megafon gibi yıkıyo ortalığı kaçışıyo herkes.

• Bizimki de öyle, ağzını kırdığımın komşuları kapıya dayandırıyor her seferinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabahları uyumak haram oldu bu liselinin yüzünden, her sabah bu salağın sesiyle uyanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

sabahları uyumak haram oldu bu liselinin yüzünden, her sabah bu salağın sesiyle uyanıyorum

bunlar iyi günleri,takma kafana dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.