Şimdi Ara

Lisego yu nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fizik 7 paketi kullananlar nasıl sizce

• Flashta var benim haci hepsi
  • Ahmet nurinin üstüne hoca tanımam.her formülün tanımın önce çıkış yerini veya yorumunu verip daha sonra zorlaşan soruları çözüyor. Hem pratik hem de öğretici ama dili biraz ağır .anlayabilmek için belli bi seviyenin üstü olmak gerekiyor.
    ayrıca 3 5 konu birleşimi hazırladığı sorular bayağı kaliteli.pişman olmazsın fiyatı da gerçekten ucuz.saçma hocalar saat başı 100lira alırken 100lercesaatlik soru ve konu anlatımı olmasına rağmen ucuz.

her şeyii geçtim adam mıt mezunu.
  • Ahmet nuri hoca mi?

edit: konuyu bastan sona ogretir ama cok yavas. ara sinifsan kullan. ygs lys icin cok uygun degil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D6287671 -- 8 Temmuz 2015; 21:19:13 >
  • uplasana yandexe bide onun tadına bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 8 Temmuz 2015; 21:18:29 >
  • Fizik lys 27 3. Lisego sagolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynomec

Fizik lys 27 3. Lisego sagolsun

hocam lisegoda ki çalışma stratejiniz nasıldı soruları tek tek defftere felan yazıyormuydunuz biraz anlatsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    CLC 160 ı nasıl bilirsiniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinde videoları olan varsa PM atabilir mi?

• Videolari olan varsa ben de alabilirim.

• Not almadan çoğu uçar gider zaten. Mutlaka not al bi yerlere. Ben defter tuttum, ben çok erken tanışmadım Lisegoyla ama tanıştıktan sonra hemen hemen tüm eksiklerimi oradan halettim. Sadece konu videoları değil oradaki soruları da çözmeye çalışman lazım, çözemediklerini izleyip anlaman çok önemli. Çünkü Ahmet Nuri hocanın yazdığı sorular cidden güzel. Benim en sevdiğim yanı her şeyi açıklamasıydı. Yani dershane okul gibi soru çözdürme odaklı değil, mantığını kavratmaya yönelik anlatır Ahmet Nuri hoca. Ben fen haftasında hemen hemen tüm sözellerini dinlemeye çalıştım ve cidden çok işe yaradı. Zaten fizik sözele kaydı, Öss mantığı kalmadı. Ben keşke daha önce karşılaşsaydım dedim. Yerinde olsam bu yaz bitirirdim fiziği oradan. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynomec -- 10 Temmuz 2015; 10:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dynomec

Not almadan çoğu uçar gider zaten. Mutlaka not al bi yerlere. Ben defter tuttum, ben çok erken tanışmadım Lisegoyla ama tanıştıktan sonra hemen hemen tüm eksiklerimi oradan halettim. Sadece konu videoları değil oradaki soruları da çözmeye çalışman lazım, çözemediklerini izleyip anlaman çok önemli. Çünkü Ahmet Nuri hocanın yazdığı sorular cidden güzel. Benim en sevdiğim yanı her şeyi açıklamasıydı. Yani dershane okul gibi soru çözdürme odaklı değil, mantığını kavratmaya yönelik anlatır Ahmet Nuri hoca. Ben fen haftasında hemen hemen tüm sözellerini dinlemeye çalıştım ve cidden çok işe yaradı. Zaten fizik sözele kaydı, Öss mantığı kalmadı. Ben keşke daha önce karşılaşsaydım dedim. Yerinde olsam bu yaz bitirirdim fiziği oradan. Kolay gelsin

Çok teşekkürler Sağolun hocam

• Youtube'de daha samimi hocalar var

Ramazan Yetgin : Tarih
    Mat-Geo : Hocalara geldik , Şenol hoca
    Coğrafya : Belirli bir hoca yok Tonguç Akademi bakabilirsin
    Diğer derslerde Tonguç olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.