Şimdi Ara

Lisego Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 11. sınıfım. Lisego matematik ve fiziği tavsiye eder misiniz? Fizik hocası Ahmet Nuri Akay. Matematik hocası da Hakan Gündoğdu. Kullananlardan yorumlarını istiyorum.

Fizik için şu paketi alacağım. Bütün fizik konuları var yazıyor. >>https://www.vitaminegitim.com/vittrin/vitt-detay/prof.-dr.-ahmet-nuri-akay-ile-lise-fizik?purchaseItemId=eaf90b2a77e2709638a4e38824bf81a3
    Matematik için de şu paketi alacağım. Mantı konusu ile başladık. >>http://www.vitaminegitim.com/lise/ygs-lys/ygs-matematik-konu-anlatimi-sorular-5.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 3 Ekim 2015; 15:19:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lisego: Gençler İçin Bir Kariyer Keşif Platformu

Lisego, lise öğrencilerine kariyer seçeneklerini keşfetme ve gelecekteki mesleklerini belirlemede yardımcı olan bir kariyer keşif platformudur. Platform, öğrencilere çeşitli endüstriler ve meslekler hakkında bilgi, rehberlik ve kaynaklar sunar.

Lisego, öğrencilerin ilgi alanlarını, becerilerini ve değerlerini keşfetmelerine yardımcı olarak kendilerine uygun kariyer yollarını belirlemelerine olanak tanır. Platform, öğrencilerin üniversiteler, meslek okulları ve diğer eğitim kurumları hakkında bilgi almalarına ve kariyer hedeflerine ulaşmak için gerekli adımları atmalarına yardımcı olur.

Lisego'nun benzersiz özellikleri şunları içerir:

• Kariyer Keşif Testi: Öğrencilerin ilgi alanlarını ve becerilerini belirlemelerine yardımcı olur.
    • Meslek Profilleri: Geniş bir meslek yelpazesindeki kariyer yolları hakkında ayrıntılı bilgiler sağlar.
    • Eğitim Kurumları Veritabanı: Öğrencilerin üniversiteler, meslek okulları ve diğer eğitim kurumlarını keşfetmelerine yardımcı olur.
    • Mentorluk Programı: Öğrencilerin endüstri profesyonelleriyle bağlantı kurmalarına ve kariyer tavsiyesi almalarına olanak tanır.

Lisego, lise öğrencilerinin kariyer geleceklerini planlamalarına ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olarak, onların gelecekteki başarıları için sağlam bir temel oluşturmalarına yardımcı olur. Platform, öğrencilerin kendi benzersiz potansiyellerini keşfetmelerini, kariyer seçenekleri hakkında bilinçli kararlar vermelerini ve gelecek için güvenle planlamalarını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu videolar internette mevcut ne para vericenki daha ara nette var youtube vs ordan izleeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence hiç gerek yok ygs-lys düzeyinde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

bence hiç gerek yok ygs-lys düzeyinde değil

altında mı üstünde mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

altında mı üstünde mi

üstünde. f=ma nın ispatını bile öğreten bir ahmet nuri akay var

• quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

altında mı üstünde mi

üstünde. f=ma nın ispatını bile öğreten bir ahmet nuri akay var

Bence ispatlar formüllerden daha önemli ben neredeyse tüm formulleri ispatlayarak öğrendim. O şekilde öğrenmek hem yabancı bir soru karşısında nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlamada yardımcı oluyor hem de ispatın bir iki tık öncesini soran sorular da çıkabiliyor ve bunlar genelde öğrenciler tarafından yapılamayan sorular oluyor.

• Hocam öncellikle fizik dersin iyimi ona göre tavsiye vereceğim.

Benim fizik şimdi büyük konuşmayım ama inşallah YGS LYS de en fazla 2 soru yanlışım çıkar. Fiziğim gerçekten çok iyi . Önce fizik durumunu söyle iyi kötü çirkin de ona göre yayıncılıklar söylerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Hocam öncellikle fizik dersin iyimi ona göre tavsiye vereceğim.

Benim fizik şimdi büyük konuşmayım ama inşallah YGS LYS de en fazla 2 soru yanlışım çıkar. Fiziğim gerçekten çok iyi . Önce fizik durumunu söyle iyi kötü çirkin de ona göre yayıncılıklar söylerim.

Fiziğim çok kötü. 9 ve 10'da hiç önem vermedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Konu dışında gözükmüyorsun pek..

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Konu dışında gözükmüyorsun pek..

Eskisi kadar girmiyorum

• up

• la olm youtube de var hepsi
  • Youtube'de var diyonuz da 8-10 tane kısa video var. Ben mi bulamıyorum

• fizikle mat kötü benimde,11. sınıfım.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.