Meslek lisesinde dış ticaret bölümünden mezun olan öğrenci üniversite bölümü olarak 'Uluslararası- Ticaret(taşımacılık,lojistik,finansmani işletmecilik) gibi bölümleri seçerse ek puan ekleniyor mu? Yoksa sadece 2 senelik dış ticaret bölümünü seçtiğinde mi ekleniyor?
yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: Steso
yukarı
1396-Dış Ticaret Gümrük İşletme (Yüksekokul) 4 YGS-6 Sermaye Piyasası (Yüksekokul) 4 YGS-6 Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme (YO) 4 YGS-6 Uluslararası Finans (Yüksekokul) 4 YGS-6 Uluslararası Ticaret (Yüksekokul) 4 YGS-6 Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (Yüksekokul) 4 YGS-6 Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Yüksekokul) 4 YGS-6 ---------------------------------------------------------------------- bu bölümleri seçersen ek puan gelir ayrıca 2 yıllık için ek puan gelmez sadece sınavsız geçiş hakkın olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Jigle
quote:
yukarı
1396-Dış Ticaret Gümrük İşletme (Yüksekokul) 4 YGS-6 Sermaye Piyasası (Yüksekokul) 4 YGS-6 Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme (YO) 4 YGS-6 Uluslararası Finans (Yüksekokul) 4 YGS-6 Uluslararası Ticaret (Yüksekokul) 4 YGS-6 Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (Yüksekokul) 4 YGS-6 Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Yüksekokul) 4 YGS-6 ---------------------------------------------------------------------- bu bölümleri seçersen ek puan gelir ayrıca 2 yıllık için ek puan gelmez sadece sınavsız geçiş hakkın olur.
mezuna kalıp 2.sene tercih yaparsan yine ek puan gelir mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jigle
quote:
yukarı
mezuna kalıp 2.sene tercih yaparsan yine ek puan gelir mi?