Şimdi Ara

lisede zor dersler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene hayırlısıyla 9. sınıfa başlıycam ve en zor dersler en çok takıldığınız sayısal sözel farketmez en çok uğraştığınız ders nedir öğrenmek istiyorum(ben inek değilim lisede kalma olayı varmış kalmak istemiorum)

• 9.sınıfta belki çoğu derste zorlanacaksın.Çünkü konular ve konuların işleyişi biraz daha farklı oluyor.Ama alışırsın bu duruma 1 aya kadar.Mesela ben 9.sınıfta mantık konusunu hiç yapamazdım sonra geriye dönüp o konuya bakınca bütün yılın en kolay konusu olduğunu gördüm.9da konuları çok dert etme 11. ve 12.sınıfta 9.sınıf konularının zaten çocuk oyuncağı olduğunu göreceksin.Bana kalırsa tüm lise içinde 12.sınıf matematiği en zor olanıydı.
  • 9. matematik de zorlanmayacaksın.8.sınıf derslerin devamı gibi düşün tavsiyem derslerine önceden hazırlan benim videolarımı youtubeden dinlemeni tavsiye ederim.
  • dil ve anl,coğrafya ve tarih gerçi tarih ve coğ. sonradan toparladımda dil ve anl. sınavından bir türlü iyi not alamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.Sınıfta derslere yardır taktir al ort en az 90 olsun bütün derslere anlayarak yap sonra 10,11,12 sana kolay gelecek YGS/LYS de de zorlanmazsın.
    Keşke diyorum 9.sınıftan başlasaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.