Şimdi Ara

Lisede YAz stajı 11.sınıf

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar anadolu teknik lisesi 11.sınıf elektrik bölümü öğrencisiyim dalım ise endüstriyel bakım onarım bu yaz 2 aylık bir staj yapıcazda neler beni bekliyor nelerle karşılaşacağım bilgisi olan arkadaşlar biraz yazabilirlermi sanırım bir şirkette yapıcam stajı 2 ay yapıcaz ücret alma dururumuz falan varmı

• dostum bende anadolu teknik 11.ci sınıfım biz 10.cu sınıfta 1ay yaptık 11de 1ay yapıcaz ama keşke 12.ci sınıfta işletmede beceri olsa 3gün staja gtsek 2gün okul olsa
  • Bende 11. sınıfta yapmiştim . Devlet yerlerinde staj yapma şansınız varsa oraları seçin. Devlet yerinde size para vermeyecekler diye gülüyorlardi sınıftakiler eskiden. 1.5 ayda 760 TL'yi alinca hepsi mal gibi kaldı . Onların özel servislerde aldığı ücretse 300 - 350 arası

Edit : 2 sene önce yapmıştım. Geçen senede alt sınıftan birine 780 vermişler aynı yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liez07 -- 25 Şubat 2013; 23:59:29 >
  • eet arkadaşlar yokmu baska aramızda hıc 11.sınıfta staj yapanlar
  • babam staj yapan öğrencilere en son not veriyodu özel kablo fabrikasında bakım müdürü babam hanny

ne kadar veriyosunuz dedim 250-300 falan dedi arkadaşın dediği gibi devleti seç kuzenimin arkadaşı devlette çalıştı kadıköy elektrik müdürlüğünde 1.300 alıyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkebasar -- 26 Şubat 2013; 18:54:31 >
  • Lisede bende yaz stajı yapmıştım. Bir torpil vasıtasıyla Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birindeydim. Böyle bir şirkette bile hiç bir şey öğrenemedim hatta ayak işleri yaptım. Tek yaptırdıkları şey onu getir bunu götür şurayı temizle tarzındaydı. Hayatımın en lanet 1.5 ayıydı. 5 kuruş parada vermediler.

Güzel yerlere gidersem her şeyi öğrenirim diye düşünme. Tek değişen şey oturduğun sandalye. Sana tavsiyem tanıdık falan ayarlayıp naylon staj yapman. Zaten hocalar kontrole gelmiyor gelse bile oradaki adamı ayarlayıp işe çıktı birazdan gelir deyip kendini aramanı söylersin. Stajın son günü dosyayı doldurup imzalatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estoque.

Lisede bende yaz stajı yapmıştım. Bir torpil vasıtasıyla Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birindeydim. Böyle bir şirkette bile hiç bir şey öğrenemedim hatta ayak işleri yaptım. Tek yaptırdıkları şey onu getir bunu götür şurayı temizle tarzındaydı. Hayatımın en lanet 1.5 ayıydı. 5 kuruş parada vermediler.

Güzel yerlere gidersem her şeyi öğrenirim diye düşünme. Tek değişen şey oturduğun sandalye. Sana tavsiyem tanıdık falan ayarlayıp naylon staj yapman. Zaten hocalar kontrole gelmiyor gelse bile oradaki adamı ayarlayıp işe çıktı birazdan gelir deyip kendini aramanı söylersin. Stajın son günü dosyayı doldurup imzalatırsın.

arkadaşın dediği doğru sadece ve sadece babamın işyerindede getir götür yaptırıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyse arkadaşlar staj yeri belli ostim organize sanayi ankara
    250-300 bişey alcaz sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.