Şimdi Ara

Lisede telefonla kopya çekmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
6
Favori
12.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesajlari okumadan olaya giriyorum.1 hafta once falandi bi cuma gunu.Edebiyat sinavi hic calismadim benim gibi 6 7 kisi daha var neyse girdik sinava yapabildigimi yaptim telefonda da kizlarin notlari var her sey var yani.30 40 puanlik kendim yaptim sonra telden bakayim dedim lg g2 var cikardim cebimden dizime koydum 2 tik yaptim ekrana baktin hoca geliyor fark etti .tabi aldi telefonu sessizce.sinav bitti verdik kagitlari hocanin yanina gittim dedi ki kopya cektigini soylemiyecegim ama telefon hafta sonu okulda kalacak tabi itraz falan ettim lazim falan dedim bir sey degismedi.slnraki pazartesi cikista aldim teli.sinavdan da 40 aldim.calismayanlar olarak 40 50 aradiyiz.bu arada hocam buyuk adamlik yapti.selam olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonla yakalandım hemde kağıdı çekip abime atmıştım. sınavda kolaylık olsun diye de şifreyi kaldırmıştım hoca gördü tabi tüm sınıfa rezil etti beni, güya laf sokucak; "abine söyle tarihten kaldın" bende hocam sıfır girilse bile geçiyorum dedim susmuştu ama gerçekten öyleydi hoca kalmam için elinden geleni yaptı ama 50 nin altına düşmedi not 😄

• Hocam bence Saçma bi kere onu bilmeyen hoca var mı 2- hocalar tahtayı silmiyo mu

• ben silene rastlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4s. Ile denedim teli açamadım bile , yemedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

PM alabilirmiyim

PM'e gerek yok herkes duysun herkese yaranalım şişenin bandajına yazıyordum sınavına göre 2 şiş hatta 3 olarak götürdüğüm oluyordu. Su seviyeleri önceden bandajın altına gelmiş biçimde birbirinin tıpa tıp aynısı 3 şişe sıra altında örn;
    Şairler SOL
    Eserler ORTA
    önemli&ilk bilgiler SAĞ
    şeklinde ayarladıktan sonra hoca anlamadan birbirinin arkasına çekiyordum hocaya göz teması yok, kaygı yok duraksama yok, sadece su iç ve sınavda sorlanmış canı sıkılmış bir şekilde şişeyle oyna hiç kopya yemem diyen hocanın dersinde bile çektim, kelebek sınav sisteminide counterlıyor nerede girdiğinin önemi yok kopyan portatif hoca yanına yaklaştığı zaman (ses kas) su içmeye başla su içerken elini bandajın yukardna bakıldığında içinde yazı olduğu anlaşılcak yerine tutarak kamufule et. Ayrıca içine ince yazabilirsin karışmayı önlemek ve hızlı ve pratik olmak için kopyaya öncedne çalış ve fosforlu kalemlerle başlıkları yada önemli yerlerin altını çiz veya üstünü

Sınavlara çalışmaktan ziyade kopyaya çalışıyordum ben ama hiçbir kopyanın garantisini vermem bizim okulda yiyen hoca yoktu sizde çıkar mı bilmem ama inanılmaz nadir yakalanırsın çok sıradan bir kopya taktiği değildir öğrenci genelde kağıt veya sıraya çalışır kopya yazarken yada sağ sola bakar öğretmenlerde bunları dikkate alır gözlerinin önünü görmezler ayrıca en güvenli yer en ön sıradır çückü en az dikkat çeken yerlerdne biridir veya hut öğretmenin oturduğu yerdne veya kalktığında onun zıt köşesinde kalmak

Şu şekilde;

ÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ
    ÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ
    SÖ ÖÖ ÖÖ ÖS
    SÖ ÖÖ ÖÖ ÖS

S'ler ön güvenli yerlerden biridir benim kanımca kolay gelsin

Geçen yazılıda su içiyordum bizde 15 yıllık bir hoca var yanıma geldi suyun jelatinini çıkarıp içine baktı neyse ki boştu, bizim okulda aynı yöntemden yakalanan olmuş yani yaygın bir yöntem.

• Beyler hırkayı giyiyorsunuz.Hırkanın iç yüzüne kopya kağıdını yapıştırıyorsuniz.normalde fermuar yarı kapalı şekilde duracak.Kopy açekecekken hafifa açıp araliķtan gecirirsiniz

• Telefonla kopyayla falan somut kanıtı olan kopyalarla uğraşıp da eğitim hayatınızı riske atmayın.Çekeceğiniz kopya arkadaşınızın kağıdına bakmakla olsun.İdaraye gidip siciline girme riski olmaz en azından.Bu riski hem ilkokulda,hem lisede,hem de üniversitede almayın.

• Pm lutfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla çekmek pratik olmuyo ve çok riskli o riske değmez. Gecen sene yakalandım telefonla allahtan hoca sınav bitince geri verdi
  • Sınıfımızda akıllı saat lerle defter sayfalarının fotosunu çeken var.Normal Saat zannettikleri için hocalar hiç çakmıyor.

• Sıraya resim çizip arasına yerleştirebilirsin. Kopya kağıdını yere koyup bakabilirsin (çok temiz bir yöntemdir), ya da şişenin içine gizleyebilirsin. Telefon en risklisi bunlardan. İçinde kopya olmasa bile kopya muamelesi yapabilirler.
  • Şişe yöntemi

• quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

PM alabilirmiyim

PM'e gerek yok herkes duysun herkese yaranalım şişenin bandajına yazıyordum sınavına göre 2 şiş hatta 3 olarak götürdüğüm oluyordu. Su seviyeleri önceden bandajın altına gelmiş biçimde birbirinin tıpa tıp aynısı 3 şişe sıra altında örn;
    Şairler SOL
    Eserler ORTA
    önemli&ilk bilgiler SAĞ
    şeklinde ayarladıktan sonra hoca anlamadan birbirinin arkasına çekiyordum hocaya göz teması yok, kaygı yok duraksama yok, sadece su iç ve sınavda sorlanmış canı sıkılmış bir şekilde şişeyle oyna hiç kopya yemem diyen hocanın dersinde bile çektim, kelebek sınav sisteminide counterlıyor nerede girdiğinin önemi yok kopyan portatif hoca yanına yaklaştığı zaman (ses kas) su içmeye başla su içerken elini bandajın yukardna bakıldığında içinde yazı olduğu anlaşılcak yerine tutarak kamufule et. Ayrıca içine ince yazabilirsin karışmayı önlemek ve hızlı ve pratik olmak için kopyaya öncedne çalış ve fosforlu kalemlerle başlıkları yada önemli yerlerin altını çiz veya üstünü

Sınavlara çalışmaktan ziyade kopyaya çalışıyordum ben ama hiçbir kopyanın garantisini vermem bizim okulda yiyen hoca yoktu sizde çıkar mı bilmem ama inanılmaz nadir yakalanırsın çok sıradan bir kopya taktiği değildir öğrenci genelde kağıt veya sıraya çalışır kopya yazarken yada sağ sola bakar öğretmenlerde bunları dikkate alır gözlerinin önünü görmezler ayrıca en güvenli yer en ön sıradır çückü en az dikkat çeken yerlerdne biridir veya hut öğretmenin oturduğu yerdne veya kalktığında onun zıt köşesinde kalmak

Şu şekilde;

ÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ
    ÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ
    SÖ ÖÖ ÖÖ ÖS
    SÖ ÖÖ ÖÖ ÖS

S'ler ön güvenli yerlerden biridir benim kanımca kolay gelsin

Bu gun denedim basarili

Oha yandan gecerken siseyi yandan ceviriyorum bisi belli olmuyor.

Tek sorun sisenin etiketinin arkasindan jafif yansima yapmasi. Arkadan bakinca kagidin cizgileri cok hafifte benim yazilarim gorunuyordu (okunmayacak sekilde)

Sukur ki kimyaci biraz saf oyle yuruyor yanimizda

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

kopyaları ingilizce yaz sıranın altında dursun hoca evladım bu ne derse hocam ingilizce dersinde defterim yoktu buraya yazmıştım sıranın altında unutmuşum dersin.
    sözel derslerde gayet güzel işliyor yada sıraya ingilizce olarakta yazılabilir hoca sorduğunda ben yazmadım dersin ama hocanın inglilizcesi varsa sıkıntı bizim dincinin ingilizcesi iyi onun dersinde sınav olurken arkadaşı yakaladı güzel yöntem beğendim dedi aldı kağıdını
    o yüzden önce bi hocaları denetleyin.

Biyolojide daha türkçesini yazamıyoruz bide ingilizcesinimi yazıcaZ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

kopyaları ingilizce yaz sıranın altında dursun hoca evladım bu ne derse hocam ingilizce dersinde defterim yoktu buraya yazmıştım sıranın altında unutmuşum dersin.
    sözel derslerde gayet güzel işliyor yada sıraya ingilizce olarakta yazılabilir hoca sorduğunda ben yazmadım dersin ama hocanın inglilizcesi varsa sıkıntı bizim dincinin ingilizcesi iyi onun dersinde sınav olurken arkadaşı yakaladı güzel yöntem beğendim dedi aldı kağıdını
    o yüzden önce bi hocaları denetleyin.

Biyolojide daha türkçesini yazamıyoruz bide ingilizcesinimi yazıcaZ?

bazı kelimeleri türkçesine yakın şeylerde uydur öyle yaparım ben

• Evet beyler bugüne kadar her gün 2 sınava girdim bugün sınıf öğretmenime yaklandım telden kopyayı çekerken telefonu sessizce aldı güzel yöntem dedi sonra sınav bitti dedim hocam ne olcak bana fln diye oda bidaha olmasın dedi telefonumu geri verdi
  • Ben kalem kutunun içinden çatur çutur telden çekiyorum , önem yerlerin fotosunu çekip fotoğraflardan bakıyorum eğer soru kazıksa direkt internetten bakıyorum daha yakalanmadım inş yakalanmam . Bugün hatta yabancı dilden sınav vardı hoca kopya çekeceğimi anladı en öne koydu ama beni hiç sallamadı çekemez gibisinden ve şansına sınıfın en akıllı kızı vardı 25 sorunun 17 sini ondan baktım 3-4 ünü telden baltım en kolay 3-4 soruyuda kendim yaptım ✌😂

• Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    Hocam ışık vurunca yazılar hemen belli oluyor bende bu taktiği yapınca sınıftan şişe etiketi topluyorum 3-4 kat yapıyorum etiketi belli olmuyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.