Şimdi Ara

Lisede Sözel bölümde Matematik kaç saat ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sözel okuyorum 4 saat geometri görüyoruz ne iş

Anadolu Lisesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

bırak bu işleri ya ben de sözel düşünüyodum ama kendimi bi anda sayısal da buldum.İYİKİ SAYISALA GELMİŞİM ZATEN SÖZELE GİDİP TE ÜNİVERSİTEYE GİTMEK BENCE % 0,1 gibi bişey

Eee peki TS puanı ile alan fakülteleri kim dolduruyor ? Saçma saçma konuşmayın Allah aşkınıza.

ZATEN ORTALIK TS ALAN FAKÜLTEDEN GEÇİLMİYOR.
    ÇOK VAR DA TS ALAN ZATEN ORAYA GİDENLER DE TÜRKİYE VE ORTADOĞU'NUN SÖZELCİ İNEKLERİ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

bırak bu işleri ya ben de sözel düşünüyodum ama kendimi bi anda sayısal da buldum.İYİKİ SAYISALA GELMİŞİM ZATEN SÖZELE GİDİP TE ÜNİVERSİTEYE GİTMEK BENCE % 0,1 gibi bişey

Eee peki TS puanı ile alan fakülteleri kim dolduruyor ? Saçma saçma konuşmayın Allah aşkınıza.

ZATEN ORTALIK TS ALAN FAKÜLTEDEN GEÇİLMİYOR.
    ÇOK VAR DA TS ALAN ZATEN ORAYA GİDENLER DE TÜRKİYE VE ORTADOĞU'NUN SÖZELCİ İNEKLERİ

Ortalık TS puanı ile alan fakülte kaynamıyorda moron olmayan insan istediği zaman, çalışıp iyi bir bölüme yerleşebiliyor. Biz de %0,1'lik bir işi başarmışız o zaman enteresan tabii.

Bu arada sözele gitmediğin iyi olmuş. Zira o iğrenç Türkçen ile sözel alanında başarılı olman zor gözüküyor. Belki sayısalda 3-5 bişeyler çözüp işi kurtarabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 4 Nisan 2010; 18:52:23 >

• ben sözelciyim haftada 2 saat geometri var başka mat fln yok
  • Hadi sözelcilerle sayısalcılar kavga etsin
  • Ben mat,geo vb. yok diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.