Şimdi Ara

Lisede Sorumluluk Derslerine Nasıl Çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler lise3üm geometri,matematik, ve kimyadan sorumluyum hepsi 9. sınıfdan kalma dersler 2 yıldır dil bölümünde olduğumdan bu üç dersin hiçbirinide görmüyorum sadece geçen dönem matemetiğe girdim ondanda 08 aldım hiç çalışmadım zaten.Ne yapmam lazım nasıl çalışılır kaynak falan mı almam gerek_?



  • Kaynak al önce kendine.Sonra konu çalış sonra güzelce bir test çözersin.Anlamadığın yerleri gel sor.(matematik ve geometriden anlarım.)
  • Allah kolaylık versin işin zor...

    geçen yıl mezun olurken benimde 1 tane kalmıştı zar zor sorumluluktan 45 alabilmiştim
  • veremezsek kimileri diploma alamaazsın diyor kimisi yardım ederler diyor kimide üniyi kazan verirler diyor anlamadım o değil hiç birinden çakmıyorumda....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venceremos!

    Beyler lise3üm geometri,matematik, ve kimyadan sorumluyum hepsi 9. sınıfdan kalma dersler 2 yıldır dil bölümünde olduğumdan bu üç dersin hiçbirinide görmüyorum sadece geçen dönem matemetiğe girdim ondanda 08 aldım hiç çalışmadım zaten.Ne yapmam lazım nasıl çalışılır kaynak falan mı almam gerek_?

    durumu hocalara anlat ve hocalardan önceki senelerde çıkmış soruları iste. Bir faydası olacaktır.
  • Oha aynı dersler ve aynı sınıftan sorumluyum, hala vermedim, sınavlara girmiyorum ne olacak bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kovadogs

    Oha aynı dersler ve aynı sınıftan sorumluyum, hala vermedim, sınavlara girmiyorum ne olacak bilmiyorum

    diplomayı alamazsın nolcak başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diplomayı alamıyorsun lise 4 bittikten sonra okula hiç gitmeden şubat ve yaz sınavlarına giriyorsun diplomanı alana kadar. (Aynısını yaşadım tabi okula göre değişir)

    Not: Üniversiteyi kazanmama rağmen diplomamı alamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkanAydin92

    Diplomayı alamıyorsun lise 4 bittikten sonra okula hiç gitmeden şubat ve yaz sınavlarına giriyorsun diplomanı alana kadar. (Aynısını yaşadım tabi okula göre değişir)

    Not: Üniversiteyi kazanmama rağmen diplomamı alamadım

    :S tırstım şimdi hocam nasıl alabildin peki anadolu lisesinde miydin? geçen müdür yardımcısının odasını düzenlemeye yardım ederken baktım raflara okulun yarısı sorumlu zaten kimse alamıcak o zaman diplomaa
  • Düz liseye gidiyordum sorumlu olduğum dersler lise 1 kimya ve lise 4 analitik geometriydi.Üniversiteyi kazanınca sorun olmaz alırım diplomamı diye ders çalışmamıştım,sınavlardan geçemedim benim gibi olan 10 küsür kadar öğrenci üniversiteyi kazandığı halde kayıtlarını yaptıramadı bende dahil.Sonra (liseyi bitirdim ama diplomam yoktu) ağva lisesine kaydımı aldırdım ki ağva aşırı uzak olmasına rağmen aile dostu bir öğretmenin arkadaşı vasıtasıyla orada sınavlara girdim zaten 2 derstede tek başıma girdim sınava,dersanede çalıştığım için az-çok yapabilmiştim soruları sonra sınavı yaptıran öğretmen geldi kaç alman lazım dedi hepsinden 2 alsam geçiyorum dedim soruların cevaplarına baktı yanlış olan yerleri sildirdi toplamda 5 soru yaptım ders başı 2 dersimden de 50 alarak diplomamı ağva lisesinden aldım.




  • Benimde kimya var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.