Şimdi Ara

Lisede neden bu kadar ' manyak ' var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızları bi başka, kasteddiğim şey trip meselesi felan değil bunların genleri bozuk. Sınıftaki 10 kızdan 7 sinin hareketleri böyle. Manyak manyak işler yapıyorlar. Toplu selfie felan çekiyolar artık ne işe yarıyosa. Zaten erkeklerde ayrı bi seviye. Ben asosyal olduğum için genelde kızlara bulaşmıyorum ama durup dururken saçını çekiyolar kızların vb. Bizim erkeklerde tam tabi caizse m.l. Onun dışında arka 4 lü var. Bunlar bizim sap dediğimiz insan kitlesini oluşturan şahıslar. Hergün başka kıza azıyorlar. Allahtan kendime göre 3-5 arkadaşım var onlarla takılıyorum. Onlarda benim gibi zaten. Asosyal demek bize az kalır. Kız ilişkilerimiz 0. Kız arkadaş konusuna zaten hiç girmiyorum. Teklif etmeyi bırakın düşüncesi bile bize uzak kalıyor. Nasıl bi ergenliktir bu. Ama ara sıra acayip işler yapıyoz, televizyonu hacklıyoz vb. ( CASIO Saat neler yapabiliyo la öle :). Ya bide bu kızların acayip tripleri var. Durup duruken laf atıyolar bide üstüne çıkıyolar. Ön sıralarda hayvan gibi çalışıyoz, arka sıralarda adamlar kitabı açarak kopya çekiyor. Zaten bi arkadaş var, ilk sınavlarda 7 zayıfı çıktı. Çalışkan bi erkeğin arkasına geçmişti. 2. Sınvlarda 2 tane zayıfı kaldı çocuğun :).

Nası bi dünyadır bu ya ? Zaten ASOSYALin tekiyim. Pc başından kalkmıyorum. Ne yaparımda kendimi düzeltirim. Spora başlıcam zaten. İçimi dökmek istedim. Halinize şükredin benim durumumda olup hayatı dahada kötüye kayanlar var. Öle fazla bişey yazmadım ama daha çok salak var. Zaten şu kızları hayatım boyunca anlıyabileceğimi sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizimkiler hala uzun eşşek oynuyor.Bide bana asosyal diyorlar onlara katılmıyorum diye
  • Özet nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Bizimkiler hala uzun eşşek oynuyor.Bide bana asosyal diyorlar onlara katılmıyorum diye

Dersanede onu baya oynamıştık. Hocanın teki gelip videoya çekti vb. İşşallah sizede aynısı olmaz.

• En iyisi arada kalmak ne çok sosyal olacaksın ne de asosyel

• Ortaokuldaki halimi hatırlattın bana. Ben liseye başlayınca kurtuldum bu durumdan.
  • Allah başka dert vermesin kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

En iyisi arada kalmak ne çok sosyal olacaksın ne de asosyel

Nasıl yapıcağımızı davanlatsan güzel olurdu hocam.

• O saatten bendede var casio cmd 40 bir harika

• bakın böyle konular açmayın. asosyallik güzel birşeymiş gibi gösteriyorsunuz tüm forumlarda. biz çok farklıyız o yüzden asosyaliz diye bi kavram çıkartmışlar gelen geçen onu söylüyor la. özgüvenin eksik olmasın, milletle konuşurken utanma duygun olmasın, hele kızlara karşı sanki onlar sizi yiyecekmiş gibi bakıyorsunuz abi. elin dingili elin krosu sırf özgüveni var diye kızlarla çıkıyorlar. halbuki maymundan farkı yok dili laf yapıyor o kadar. asosyalliğin çaresi bilgisayarı bırakmaktır bana göre. o giden özgüveni sporla tamamladınız mı normal bi insan haline gelirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAFD38700

O saatten bendede var casio cmd 40 bir harika

Modelini tam hatırlamıyorum ama bi harika. Kumanda fonksiyonlarını vb. Kopyalayabilip tv ye gönderebiliyor. Hocalar daha ne olduğunu çözemedi iki de bir kapanıyor tv

• kızların zaten aşk cinsellik facebook tan konuştukları başka bir şey yok.
    dersle alakaları 0
    alttakiyle aynı anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 16 Ocak 2015; 23:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

En iyisi arada kalmak ne çok sosyal olacaksın ne de asosyel

Nasıl yapıcağımızı davanlatsan güzel olurdu hocam.

Hocam yeri gelince kızlarla da konuşuyorum öyle salak salak keko gibi durmuyorum hem de sınıftan biraz uzak duruyorum (normal değil çünkü. İnsan olduklarindan şüpheliyim ).

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Kızları bi başka, kasteddiğim şey trip meselesi felan değil bunların genleri bozuk. Sınıftaki 10 kızdan 7 sinin hareketleri böyle. Manyak manyak işler yapıyorlar. Toplu selfie felan çekiyolar artık ne işe yarıyosa. Zaten erkeklerde ayrı bi seviye. Ben asosyal olduğum için genelde kızlara bulaşmıyorum ama durup dururken saçını çekiyolar kızların vb. Bizim erkeklerde tam tabi caizse m.l. Onun dışında arka 4 lü var. Bunlar bizim sap dediğimiz insan kitlesini oluşturan şahıslar. Hergün başka kıza azıyorlar. Allahtan kendime göre 3-5 arkadaşım var onlarla takılıyorum. Onlarda benim gibi zaten. Asosyal demek bize az kalır. Kız ilişkilerimiz 0. Kız arkadaş konusuna zaten hiç girmiyorum. Teklif etmeyi bırakın düşüncesi bile bize uzak kalıyor. Nasıl bi ergenliktir bu. Ama ara sıra acayip işler yapıyoz, televizyonu hacklıyoz vb. ( CASIO Saat neler yapabiliyo la öle :). Ya bide bu kızların acayip tripleri var. Durup duruken laf atıyolar bide üstüne çıkıyolar. Ön sıralarda hayvan gibi çalışıyoz, arka sıralarda adamlar kitabı açarak kopya çekiyor. Zaten bi arkadaş var, ilk sınavlarda 7 zayıfı çıktı. Çalışkan bi erkeğin arkasına geçmişti. 2. Sınvlarda 2 tane zayıfı kaldı çocuğun :).

Nası bi dünyadır bu ya ? Zaten ASOSYALin tekiyim. Pc başından kalkmıyorum. Ne yaparımda kendimi düzeltirim. Spora başlıcam zaten. İçimi dökmek istedim. Halinize şükredin benim durumumda olup hayatı dahada kötüye kayanlar var. Öle fazla bişey yazmadım ama daha çok salak var. Zaten şu kızları hayatım boyunca anlıyabileceğimi sanmıyorum.

Okuyamadım durumum yoktu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.