Şimdi Ara

lisede kıza kafa atarsam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şeyi bir kenara bırakalım.Sizde benim gibi Muhacirsınız.Bir Muhacır asla kadınlara el kaldırmaz kanımca.Durum ne olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter333

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

bu konuda çok ciddiyim bir insan bana fiziki müdalede bulunuyorsa bende karşılık veririm kız-erkek - yaşlı farketmez bir tane kız bana tokat atmaya kalkmıştı bende elini havada tutup ters çevirmiştimde hemen ağlamıştı yok öle yağ ma madem sen bana vurmayı göze almışsın karşılığında alırsın yok bu kız , yok bu yaşlı , yok bu.... gibi şeylerde acımayın derim (tabi engelli ve çocuklarada yapmayın) ama mesela otobüste bitane adam max 45 yaşında ben kapının önünde duruyorum meğersem oda inecekmiş banada birşey sölemiyor beni bir itti yerimden eliyle nerdeyse gittim bende onu ittim taa karşı koltuklara düştü yani bana fiziksel müdahalede bulunan kişiye acımam sizde acımayın (duygusal olduğunuz her yerde kaybedersiniz kararlarınızı kalbiniz değil, beyniniz yönetsin her daim birazcık nasihat gibi oldu ama neyse )

O ittiğin 45 yaşındaki adam senin orda ağzını burnunu dağitabilirdi

karşılığınıda alırdı kimse k.bakmasın şimdi haksız olsam neyse dicem ama sen gelip beni uyarmadan direk ittiriyorsan sonuçlarınıda katlanman gereklidir...

• quote:

quote:

quote:

bu konuda çok ciddiyim bir insan bana fiziki müdalede bulunuyorsa bende karşılık veririm kız-erkek - yaşlı farketmez bir tane kız bana tokat atmaya kalkmıştı bende elini havada tutup ters çevirmiştimde hemen ağlamıştı yok öle yağ ma madem sen bana vurmayı göze almışsın karşılığında alırsın yok bu kız , yok bu yaşlı , yok bu.... gibi şeylerde acımayın derim (tabi engelli ve çocuklarada yapmayın) ama mesela otobüste bitane adam max 45 yaşında ben kapının önünde duruyorum meğersem oda inecekmiş banada birşey sölemiyor beni bir itti yerimden eliyle nerdeyse gittim bende onu ittim taa karşı koltuklara düştü yani bana fiziksel müdahalede bulunan kişiye acımam sizde acımayın (duygusal olduğunuz her yerde kaybedersiniz kararlarınızı kalbiniz değil, beyniniz yönetsin her daim birazcık nasihat gibi oldu ama neyse )

karşılığınıda alırdı kimse k.bakmasın şimdi haksız olsam neyse dicem ama sen gelip beni uyarmadan direk ittiriyorsan sonuçlarınıda katlanman gereklidir...

Yaş kaç kardeş eğer yaş 20 filanda o adamı orda dovebilirdin ama 20 nin altiysan o adam seni ezer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Torrentter

ne olur beyler? gecen sene sinir oldugum sozde fenimist bir kizla kavga ettik. kiz oldugu icin fiziksel karsilik vermedim. sonra kizdan dayak yedi diye adimiz cikti. dersimi aldim, bu sene bir yanlisinda kafa atip yuzunu dagiticam. disiplin olarak bir cezasi olur mu?

la bıraksın feminist ayaklarını teklif etsen kabul eder hemen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaş kaç kardeş eğer yaş 20 filanda o adamı orda dovebilirdin ama 20 nin altiysan o adam seni ezer

yaş 17 ama öle cılız bir tip değilim

• kadınlara el kalkmaz sözü saçmalıktan ibaret,hem kadınlarla erkekler eşit denilecek hem de kadınlara el kalkmaz denecek ben böyle adaletin..... eğer sana büyük bir yanlış yaptıysa acıma.

edit:ama kızı döversen sınıfın embesilleri toplanıp adam mısın sen kıza el kalkar mı lan diyerek seni dövebilir böyle bir ihtimal de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral Evil -- 14 Eylül 2013; 23:33:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

Disiplini bırak eger onun bi sevgilisi-sulananı varsa bide arkası saglamsa ....

hayir kiz feminist. erkeklerden nefret ediyor.

Kizescinsel yani

• quote:

Orijinalden alıntı: STÆRT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galenmarek

Disiplini bırak eger onun bi sevgilisi-sulananı varsa bide arkası saglamsa ....

hayir kiz feminist. erkeklerden nefret ediyor.

Kizescinsel yani

buyuk ihtimal. hic sevgilisi olmamis.

• Çıkartıp yüzüne vur.Eğer yetişmezse beni çağır ben vururum.
  • liseye gittiğim zamanlar bidene kız gelen geçene o.c. diyordu yurdağun kari top oynuyordu bide

• ben bir keresinde sinirlendim tahta silgisini aldım eteğine vurdum şeyinin olduğu yere geldi kovaladı kız beni okulda sfasgasgfdhghkh
  • Sana kafa atmak lazım.
  • Atma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

Kızlara vurulurmu lan hangi devirde yaşıyorsunuz ?

Bazı kızlar var tam dayaklık döveceksin ağzının burnunu kırıcan. Bunlar erkek kılıklı fırat oluyo genelde ağzında küfür, elinde sigara, arkadalarında arkadaşları falan bi b*k yapamıyorsun ama sende sağlam bir arkaya sahipsen dalıcaksın. Çok havalanıyo bunlar. Ben yapar mıyım? Hayır çünkü arkam yok iyi çocuğum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

quote:

quote:

Kardesim kiz ne olursa olsun el kalkmaz ayrica simdi kizdan dayak yedi derler vursan kiza gucu yetiyo derler ondan yapcak birsey yok

hocam o kiz beni cok ezdi. dersimi aldim. o kafa kiza atilacak.

Tokat at bari aklima geldie bizim okulda bi kiza kafa atmisti bi cocuk baska okuldan kizin arkadasi geldi agzini burnunu kirdi bunun

arkadas konusunda korkum yok ama kafa atarsam bi de ölürse surunmeyelim. o yuzden okkali bir osmanli tokadi atayim. cinlamalisindan.

Olm kıza nasil vuruyonuz aklim almiyi nese iyi forumlar

• bana bir kız vursa omuzlarından tutar tahtaya yapıştırırım havaya kaldırırım duvara vurdururum pek canı acımaz ama sersemler sonra bırakırım yerime geçerim sevgilileri belalıları gelirse olayı anlatırım laftan anlamazlar ve beni döverlerse ertesi gün bıçaklarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neutral Evil

kadınlara el kalkmaz sözü saçmalıktan ibaret,hem kadınlarla erkekler eşit denilecek hem de kadınlara el kalkmaz denecek ben böyle adaletin..... eğer sana büyük bir yanlış yaptıysa acıma.

edit:ama kızı döversen sınıfın embesilleri toplanıp adam mısın sen kıza el kalkar mı lan diyerek seni dövebilir böyle bir ihtimal de var

Kadına dayak atan erkek degildir o nedenle kadın kadına istediginiz kadar kavga edebilirsiniz

• Bi kere dershanede malın biri kolumu çizdi tokadı bastım buna göğüsleride açılmıştı kargaşada
  • quote:

quote:

Kardesim kiz ne olursa olsun el kalkmaz ayrica simdi kizdan dayak yedi derler vursan kiza gucu yetiyo derler ondan yapcak birsey yok

hocam o kiz beni cok ezdi. dersimi aldim. o kafa kiza atilacak.

Adam radikal kararlar almış

• çıkart ve vur masaya ve deki iste bu sende bunu sonra oda onu alıp ve herkez

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.