Bildirim
LİSEDE HİÇ KOPYA ÇEKMEYENLER KULÜBÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kafanın sünme hareketi refleks haline gelirse TYT-AYT'de sıkıntı yaratabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Müsaade edilen birkaç sınav harici kopya çekmedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kopyaya musade mi edildi?!! Nerde okudunuz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kul hakkına girmem illa biri günaha girecekse onlar girsin dedim, sadece kopya verdim.
(kopya çekecek kimse yoktu)
(peçeteye yazıp burnumu siler gibi yapardım, yere bile yazıp baktığım olmuştu sonradan hatırladım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gollume -- 17 Ocak 2019; 21:41:47 > -
Anadolu lisesi. 12.sınıftaki edebiyat, Almanca gibi derslerde hocanın kağıdı bırakıp çıkması bu anlama mı geliyor yoksa ben mi öyle anladım :)
Tabii sadece son sene ve sözel derslerin bir kısmında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 17 Ocak 2019; 21:40:24 >
Kopya çeken çoğu arkadaşım 5 bine girdi çekin kopya gençler.
Geçen yıl bir hocaya sinirlenip çekmiştim ama haketmişti pişman değilim.
Her insan kopya vermiştir veya almıştır; bunun bilgisizlik ile alâkası yok, okul birincimiz bile çekiyordu, bu bir refleks ve ritüel gibi.
Listening sınavında (10 puandı) sıra arkadaşımla aynı cevapları vermiştik ikimizde de 2 (iki) almıştık daha da kopya çekmedim
Kopyasız sınavım yoktu fena yanıcaz
9-10-11-12 her yazılı haftasında en az 3 sınavda kopya çektim. Yazılı ezber işi önüme tyt ayt mantığında bir sınav koysalar çekmezdim. 16 binden mezunum ve pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Matematik hariç diğer tüm derslerin %90 ninda kopya çekmişimdir. Hadi sayısal dersler haric diğer tüm derslerde unutacağım işime yaramayacak bir seye niye çalışıyım ki ? Ayrıca kopya çekmek de bir sanattır her adam beceremez
kopya çekmeyen mi kaldı la -
Almanca sınavında translate açtım
Bizim felsefeci anlattıydı geçen seneki Türkiye sayısal 3.sü öğrencisi lise hayatında hiç kopya çekmemiş.
anadolu lisesinde okudum şehrimin en iyi 7-8. lisesinde,okulun 1. si kopya çekerdi sıraya falan yazardı görmüşlüğüm var okulun 2. ve 4. sü yakın arkadaşlarımdı 3. sü bendim ve bizde kopya çekerdik ben mesela en çok 9 da çektim hatta bir ara beden öğretmenine yakalanmıştım sıraya fizik formüllerini yazmıştım sürekli karıştırıyordum çünkü daha sonra hoca geldi galiba sıraya çok baktığımdan sırayı kontrol etti bunlar ne dedi bilmiyorum hocam dedim galiba bir önceki kimya sınavından kalma dedim:)sil bunları çabuk dedi fizik formülleri olduğunu görüyorum dedi daha sonraki yıllarda dersime o hoca girmişti allahtan beni tanımadı kanka filan olmuştuk bir de özledim ya liseyi -
Adanalı mısın kardeşim:D
Konyalıyım ;) :D
Geçen seneki tr 3.sü adanadandı da ondan sordum dostum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Her insan kopya vermiştir veya almıştır; bunun bilgisizlik ile alâkası yok, okul birincimiz bile çekiyordu, bu bir refleks ve ritüel gibi.
|
Benzer içerikler
- elit karma video çözüm
- arca savunma maaşları
- 2026 dgs ne zaman
- savcı olmak için aile sicili önemli mi
- ea ilk 1000 netleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X