Şimdi Ara

lisede bi kız twitlerime cevap atıp durma seni sevgilim sanıyorlar demişti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

meslek ne hocam

arabayı baba mı aldı sen mi 

Babada annede ikisi birlikte. Mesele o değil yani sandığınız gibi arabaya falan bakmıyolar tipede baktıklarını düşünmüyorum. Sırf ağıza bakıyolar. Bende ağız yok mesela arkadaşlarımda öyle der ferrarinde olsa sen yanındaki kızı kaçırtırsın veya sana yüreklenmesini durdurursun diye. Hakikatende öyle ne ağırdan satabiliyorum ne sesim kalın, ne konuşmayı biliyorum direk asılma sürecine giriyorum babazanlıktan. Birazda çocuk gibiyim geceleri canım sıkılınca her zaman oyuna sarılmam, oturur çizgi film seyrederim.

Dediğin gibi araba herşey olsaydı şuan bu mesajı yazacak boşluğum bile olmazdı ona buna mesaj yetiştiricem diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 12 Şubat 2021; 13:56:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha açık tip atmam foruma güvenmiyorum. Mesleğim yok hala uzaktan eğitim üniversite öğrencisijim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 12 Şubat 2021; 14:6:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız denen yaratıklar bana yıllardır zulmediyor, ulan bari güzel kızlardan ayar yesem neyse bi b*ka benzemeyen kızlar bile beni insan yerine koymadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 12 Aralık 2022; 11:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.