Şimdi Ara

Lisede başka bölüm mezun olup Üniversitede başka bölüme geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben şimdi Liseyi bitirdim.Okuduğum bölüm Makina Res.
    Beyler Ygs'den maalesef çalışamadığım için en fazla 135 yapabildim.
    Beyler Ben başka bölüm okumak istiyorum. Makina, elekriklk , mühendislik vs. okumak istemiyorum.

Beyler Mesela makine res. bitirdik Üniversitede 2 yıllık veya 4 yıllık aşçılık veya besyo alabiliyorlar mı ?
    Gerçekten çok pişmanım çalışmadığım için hem ekonomik sıkıntılar olduğu için dershane gidemedim.
    Kendi Kendime öğrenemedim.
    Bu arada en çok istediğim bölüm Finans.Sayılarla aram iyidir. 4 yıllık girmek mümkün mü ?
    He birde lise 2 den sonra matematik fizik kimya vs dersleri yoktu. Maalesef eğitim sistemi çok kötü.

Bu arada Teşekkürler.
    İyi Akşamlar.

• KONU GÜNCEL...
  • UMARIM İSTEDİĞİM CEVABI ALABİLİRİM.
  • YAZIK ARKADAŞLAR YAZIK GERÇEKTEN KOSKOCA FORUMDA CEVAP VERECEK YOK MU.
  • 135 puanla hiç bi üniversiteye yerleşemezsin, belki özel 2 yıllıklar. 140'ı geçseydin 2 yıllık 180'i geçseydin 4 yıllık tercih yapabilirdin. lisede ne okuduğun önemli değil yeter ki istediğin bölüme puanın tutsun ama 2 yıllıklarda direk geçiş olduğu için öncelik onların. örneğin lisede muhasebe okuyan adam 2 yıllık finans bölümüne geçişi var yani bu adam senin önünde. bu sene tercih yapma otur ders çalış gerçekten istediğin bölümü belirse seneye girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wicked sick

135 puanla hiç bi üniversiteye yerleşemezsin, belki özel 2 yıllıklar. 140'ı geçseydin 2 yıllık 180'i geçseydin 4 yıllık tercih yapabilirdin. lisede ne okuduğun önemli değil yeter ki istediğin bölüme puanın tutsun ama 2 yıllıklarda direk geçiş olduğu için öncelik onların. örneğin lisede muhasebe okuyan adam 2 yıllık finans bölümüne geçişi var yani bu adam senin önünde. bu sene tercih yapma otur ders çalış gerçekten istediğin bölümü belirse seneye girersin

Hocam teşekkür ederim. Bizim sınıftan çoğu böyle puan almışlar ama 2 yıllığa girebilecekler.
    Hocam bu arada parayla üniversiteye girmek kolay mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.