Şimdi Ara

lisede başımdan gecen trajik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

Meslek lisesinde okudum orda çok sevdiğim bir kız vardı her gece rüyamda görüyordum +18 olmayacak bir şekilde tabiki sonra kankamla sınıftaki kizlardan bahsediyoduk bana dedi ki aga çok dertliyim siniftan birini seviyorum ama o beni seviyor mu bilmiyorum dedi bende gaza gelip ulan bende seviyorum dedim. Ondan sonra kimi seviyosun falan dedi. Ben dedim sen söyle önce benim sevdigim kizin ismini söylemesin mi

Ondan sonra sen kimi seviyon dedi ben dedim öylesine dedim seni gazlamak icin herneyse ondan sonra bunlar cikmaya basladi kankama belli etmeden koza yavsiyodum belirli zaman sonra dedim kiza seni seviyorum diye kiz dedi olur mu öyle sey sonra oradan zebani cikti dediki neden olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın zebani

• kötü

• la zebani hikayesi yazıyorsunuz tamam da bari biraz kaliteli yazın be.

• Okumayın zebani sevgili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani
  • turbo sandım lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dedi dedi dedi dedim

• geri ver lan 2 dakikamı
  •  lisede başımdan gecen trajik olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 6 Kasım 2014; 16:49:45 >
  • Welcome to the my block list idiot

• 3-4 önce bir kon vardı adam hayat hikayemi yazıyorum üvey annesinden gördüğü eziyeti felan yazmıştı ama bayağı uzun öyle böyle değil okumak için adamın 20 dakikası rahat gider.Bir de çok iyi bir dille yazmış adamı içine çekiyor ama hıyar sonuna zebani sıkıştırmıştı o günden beri sonra okuyorum kanmıyorum.Sizde kanmayı bir de bi tuş kombinasyonu vardı sayfadaki kelimeleri aratıyorduk zebani yazınca beliriyordu şimdi hatırlayamıyorum bilenler vardır.
  • Okumayın Meslek Lisesinde Kız
  • Zebani yok beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.