Şimdi Ara

LİSEDE AŞK MEŞK DERS FALAN (YARDIM DH) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5

5

5

5

5

5

.....
    ...
    ..
    .
  • GENELDE LİSE 1DE DÖKERİZ
    KIZ ERKEK İLİŞKİLERİNE MÜSADE ETMEYİZ
    TUVALETTE SİGARA İÇİTTRİMEYİZ
    AMA LİSE BİRİN EN KÖTÜ TARAFI ÇAYLAKSINIZ ÇÖMSÜNÜZ
    ÇAYLAK ÇAYLAK
    SEN KIZ FALAN AYARLAMAYI DÜŞÜNME
    OTUR ŞİMDİDEN DERS ÇALIŞ
    AMA Bİ KÖTÜ TARAFTA ŞU SİZİN ÜST DEVRENİZDEKİ KIZLARIN ÖNÜNDE KÜÇÜK DÜŞMENİZ
    VE UZAKTAN BAKIP BAKIP GÜLMELERİ HATTA PİS PİS GÜLMELERİ
  • Kızlardan lise 3 te verim alırsın ancak.. direk kızları sorduğuna göre lise 1 ve 2 de soytarılık yaparak onları güldürür ve etkileyici olduğunu düşünürsün ama önemli bir olayda hepsi sana sırt dönerler çok nasihat vs verilirde pff

derslerden ise bol bol 5 alırsın merak etme sen başı sıfırlı olandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Kızlardan lise 3 te verim alırsın ancak.. direk kızları sorduğuna göre lise 1 ve 2 de soytarılık yaparak onları güldürür ve etkileyici olduğunu düşünürsün ama önemli bir olayda hepsi sana sırt dönerler çok nasihat vs verilirde pff

derslerden ise bol bol 5 alırsın merak etme sen başı sıfırlı olandan

lise 1 de matematikten 6 sınavda toplam 04 almıştım.

Ne günlerdi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 7 Eylül 2011; 2:26:16 >

• burdaki arkadaşların %90ı düz lise meslek lisesi heralde. anadolu ve fenlerde eğer kapasiten avrsa dersi dinle gerisi gelir.Bu inek falan diyen arkadaşlara da aldırma. kedi ulaşamadığı ciğere mundar der
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

quote:

Orijinalden alıntı: bereket tanrısı

Her hafta cinsel ilişkiye girecek bir kız bulursun o konu çok kolay, dersler de 8. sınıftan biraz daha kolay. Yani 5 i çok rahat bulursun

hadi ya lise 4 olduk iliskiye giremedik

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Lisenin kapısından girince kızlar eşlik ediyor.Her ay cinsel ilişki deneyimi yaşayacaksın.Artık sende bir yetişkinsin.Hayırlı olsun

Cok acikliyici bir yorum olmus dostum
  • anadolu lısesınde okuyorum. Adam gıbı dersı dınlıyorum. Su gune kadar sınav zamanı dısında adam akıllı ders calısmadım. Sınav zamanları 2 yada 3 saat calısırım.

11e gectım her donem tesekkur geldı. Yanı o kadarda abartmayın.
  • Keşke imkanım olsa da liseye başladığım güne geri dönebilsem,daha yeni mezun oldum ama o günleri çok özledim çoook..
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

lise 1'de 1.70 boy mu ? ego tatmini.. yalan atma,evimin önünde lise1 var en uzun çocuk 1.70.. dümen yapma

cevaplarınız için teşekkürler basketbolla kızları tavlar sıkı çalışıp takdir almaya çalışacam herşey yolunda olacak ayrıca pastafaryan hocam benim yaşımda 1.84, 1.82 arkadaşlarım var ego tatmini yapacak kadar ergen hislerine sahip değilim . evinin önünde kaç tane lise1 li varki bunu söylüyorsun?

ergenliğe girmemiş. beyler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Öncelikle Avcılarda okuyorsan iş değişir. Ayrıca lisede kızlar veriyor, çok dert etme. Hele basket oynuyorsan ohoo. Baya dersten 5 alacaksın, merak etme, puan olarak alacaksın yani.

o liseye bağlı olan bi durum biraz. 4 senedir böyle bişey görmedim
  • 170 dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

lise 1'de 1.70 boy mu ? ego tatmini.. yalan atma,evimin önünde lise1 var en uzun çocuk 1.70.. dümen yapma

Yavaş Ben 1,77'ydim liseye başladığımda ki benden uzun 3-4 kişi daha vardı sınıfta.
  • dürüst ol yeter. en önemlisi kendin ol.

sana bi tavsiye kızlar , komik erkeklerden hoslanır ama salakca sakalar yapma sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalflower -- 7 Eylül 2011; 5:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Öncelikle Avcılarda okuyorsan iş değişir. Ayrıca lisede kızlar veriyor, çok dert etme. Hele basket oynuyorsan ohoo. Baya dersten 5 alacaksın, merak etme, puan olarak alacaksın yani.

o liseye bağlı olan bi durum biraz. 4 senedir böyle bişey görmedim

katılıyorum alıntılayan üyeye.
  • İlkokulda en düşük notun lisede en yükseği olacak. İnanmayacaksın belki ama sende buna sevineceksin. Aşk meşk ilk sınıfta olmaz. İstesende olmaz yani, 9. sınıf kızlar maalesef 9lara bakmaz. He çok yakışıklısındır o ayrı
  • Lisede kalanın aklından zoru vardır, dert etme. Hocalarla muhabbetin iyi olsun, sözlülerden şişirirler. 9. sınıftan dershaneye başlayıp hayatını karartma. Hatta ilk 2 sene keyfine bak. İsteğe göre son 2 sene dershaneye git, iyi bir üniversite kazan. Lisede açılmayı başaramazsan ünide açarlar seni

Ayrıca kız arkadaş edinmek konusunda başarızım kelimesini anlayamadım? Nasıl yani? Dilsiz misin? Karşı cins ile duygusal bağımı ilk 6. sınıfta kurmuştum, başaramamak için çaba sarf etmek lazım yani. Utanıyor musun yoksa?
  • Lise 2 ye geçtim. Lise1de aldığım en düşük not 61 oldu. Derslerini dinle sınavdan 1 hafta önceden deli gibi çalış. Her dönem teşekkür alırsın boşver.
  • ilk sene aşk olayını çıkar aklından, öyle bir şey olmayacak. sınıfınızda ki kızların üst sınıflardan yağız delikanlılarla takıldığını göreceksiniz. içten içe sinirleneceksiniz ama fayda etmez. zaman gelir, sizde başkalarını sinirlendirirsiniz.

ders konusu; zayıf alacaksın. öyle bir iki taneyle kurtarırsan iyi ama bir iki taneyle kurtaracak kadar şanslı olduğunu düşünmüyorum. panik yapma, dil anlatım harici gerisini halledersin. sınava gelirsin vs. benim lise hayatım boyunca matematiğim 2 bile olmadı. 0 ile 1 arasında oynadı durdu. eşit ağırlık okumama rağmen hiç sorun olmadı. ortalama ile atlattım. böyle ince hesaplarla istediğin hocayla dalga geçersin. notu koz olarak kullanacaklar, sen bunu yapan hocayı sevmiyorsan yapacağın şey çok kısa ve net; diğer derslerini iyi tut. ondan sonra kimsenin söylediklerine kulak asmazsın. "sözlüne sıfır veriyoraaum" diye bağıran hocaların olur. işte onlara birde benim için verin dersin. sonu kötü bitebilir tabii, bi disiplin kurulu falan görebilirsin. görürsün de, ondan da pek korkmamalısın. dosyaya işleyeceklerini söylerler ama işlemezler.

lise1de edindiğin arkadaşlarını pek sallamasanda olur. l2de edineceğin arkadaşların daha önemli.. onlar senin hayatın boyunca hatırlayacağın insanlar olacak. kafa dengi, sağlam çocuklar bul. her işine koşsunlar, sende onlara aynı şekilde karşılık ver. dostluk kavramı lisede tanımlanır, bundan eksik kalmamalısın. ayrıca bütün kızlara potansiyel sevgili gözüyle bakma sakın. iyi kız arkadaşlar, dostlar, hedefine koyduğun kıza seni en kolay yoldan götürecek olanlardır. misal l3e geldiğinde, o güvenebileceğin kız arkadaşların sana üç beş çömezi gösterir seçmeni isterler. zaten hanım kızımız okulda büyük biriyle çıkmak için yanıp tutuşuyordur, sana sadece beğenmek kalır.

hocalardan bahsettim biraz aslında ama eklemek istediğim bazı şeyler var. bi kere seni notuyla tehdit edecek olan tipler olacak, onlardan nasıl kurtulacağını anlattım. bunu uygularsan, lisede senin canını sıkacak kimse olmaz. disiplin ile tehdit edenler olur, onlarıda pek sallamamalısın. "bu ne ya tüm hocalar böyle mi ?" diye soruyorsundur. değil. çok çok iyi öğretmenler ile karşılaşabilirsin. onlarla muhabbetini sıkı tut. bizim rehberlikçimiz, matematik derslerinde odasına çağırıp kahvaltı yaptırırdı. ha sor şimdi iyi bir şey mi yapmış ? yok. ama gerçeklerle karşılaşma gibi bir olayımız olmadığı zaman hoşumuza giderdi. hocayla aranın iyi olması senin işlerini de kolaylaştırır. onlara karşı daima kibar olmaya çalış. zeki ama haylaz öğrenci tipini onlara dayat. senin iyi biri olduğunu ama ders konusunda biraz sıkıntı çektiğini düşünsünler. işte o zaman senden kralı yok.

lise1de seni hocalarda pek sallamaz. üst sınıflarla olan muhabbetini görünce kıskanırsın. kıskanma, bi iki seneye sizde öyle olacaksınız. herkesle zıtlaşma, çoğu kimseyi sallama. kendini beğenmiş insan portresi çiz. çiz çünkü işe yarıyor. özellikle beğenmediğin kimselerin salyasını akıtarak sana baktığını göreceksin, normal. insanlar lisede salak oluyorlar çünkü, anlamak zor.

kavga,hır gür konularına yapılacak yorumlar var ama bunların hepsi bi kulağından girer, diğerinden çıkar. o yüzden kısa geçeceğim. kavga olacak, edeceksin. bu kaçınılmaz. sen etmek istemesen bile sığırın tekiyle karşı karşıya gelirsin. dayak yemekten korkup saçma sapan hareketler yapma. bir kere yedin mi bir daha korkmazsın zaten. hata kaza korkup, yan çizersen kötü olur. lisede kızların bi çoğu malesef biraz "arabesk". kavga eden, serseri tipli çocuklardan hoşlanırlar. gerçi sen anadolusun, böyle şeylerle karşılaşmazsın diyenler olacak.. heh işte onlara aldırma. öküz malesef her yerde öküz. çıkıyor illa ki, sen hazırlıklı ol. kavgadan kaçma, kavgada arama.

son olarak, her şeyi yaşamalısın. bir daha lise okumayacaksın. "ulan şunu yapmadan mezun olduk bee" dememelisin. cidden çok pişman olursun. derslerine dikkat et. hiç bir şeyden eksik kalma, her şeyi yapmaya çalış ama derslerini boşlamamalısın. son sınıfta kıçından kan alırlar. "konuları nasıl yetiştiricem lan ben" diye durumlara düşme, kötü oluyor.

hadi hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

tipim fena sayılmaz liseye yeni başlayacağım 170 civarlarda boyum var kilom 69 basketbola başlaycağım fakat kız arkadaş edinme konusunda çok başarısızım ve dersler çok zor olurmu her dersten 5 mi alırım yoksa babayımı alırım?günde kaç saat çalışmalıyım anadolu lisesinde okuyacağım avcılarda yardımlarınızı bekliyorum...

Babayı alırsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.