Şimdi Ara

lisede 2 ye gectim icki almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçki içme.BLOK
  • Turistik yerlerde veriyorlar.Bodrumda 13 yasındayken almıstım (kendime degil ama aldım Ara sokaklardada alabilirsin cok göz önünde olursa zabıtadan cekiniyolar

• bu yasta ne ickisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git süt iç, içki ne? Benim 20 yaşıma gelip denemediğim alkol sigara , 2000lilerin elinden düşmez olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  lisede 2 ye gectim icki almak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçkiyi ne yapacaksın lan bu yaşta
    Haddinizi bilin, okuluna git gel meşrubatını iç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hay senin içkini bee.
    Özendiğiniz şeylere bakın

• Nasıl bir tadı var sanıyonuz anlamıyom ki git kola iç o da yakar boğazını

• Bıyığın çıktı mı

• kardeşim konuya yazanlar haklı ama şöyle.

50lik bira alıp evine git sakince iç. efkar yapma, tadı için veya eğlenmek için içiyorum diye düşün.
    çünkü ileride arkadaş ortamına girdiğin zaman alkolle deneyiminin olmaması kötü bir şey.

fazla abartma. her gün 50lik bira gömebilirsin. ileride kendine güveniyorsan artırırsın.

alkol kötü bir şey değildir. senin kim olduğunu, bilinçaltını ortaya çıkarır. iyi biriysen hiçbir zararı yoktur.
  • Bizim sübyancı bir abi var tekel bayii işletiyor tarlabaşında veriyor küçüklere git bir sor istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sameto_01

Sizce tekel bayi bana verir mi

Verir ama içki değil

• İçki içmek günahtır. Müslümansan tavsiye etmem.

• Saolun beyler eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

lisede 2 ye gectim icki almak istiyorum

Sonunda tutmuş şu resim

• quote:

İĞÇERİM BEN BU AĞKŞAMMMMM

zaaaa XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

kardeşim konuya yazanlar haklı ama şöyle.

50lik bira alıp evine git sakince iç. efkar yapma, tadı için veya eğlenmek için içiyorum diye düşün.
    çünkü ileride arkadaş ortamına girdiğin zaman alkolle deneyiminin olmaması kötü bir şey.

fazla abartma. her gün 50lik bira gömebilirsin. ileride kendine güveniyorsan artırırsın.

alkol kötü bir şey değildir. senin kim olduğunu, bilinçaltını ortaya çıkarır. iyi biriysen hiçbir zararı yoktur.

Alkol kullanan kişilerde uyku bozuklukları ve uzun süre uyusalar bile yorgun kalkma şikayetleri sık görülür.

Göze giden görme sinirlerinde tahribata neden olarak, zamanla körlüğe kadar varabilecek hasarlara neden olur.

Mide ve yemek borusunu tahriş eder. Gastrit ve ülser oluşumuna yol açar. Vitaminlerin ve diğer besin maddelerinin vücut tarafından emilmesine engel olur. Vücut direnci ve sağlığı bozulur.

Baş ağrısı ve ağız kuruluğu yapar. Vücudun aşırı su kaybetmesine neden olur.

Kanser riskini çok büyük oranda arttıran alkol, yemek borusu, gırtlak, mide ve pankreas kanserlerinin en önemli nedenlerinden biridir.

Kadınlarda adet düzensizliği, erkeklerde iktidarsızlık yani sertleşme sorunları ve anne karnındaki bebeklerde de çok ciddi fiziksel ve zihinsel bozukluklara yol açar.

Kalp hastalıklarına neden olur. Kalpte ritim bozukluğu, kalp yetmezliği gibi sorunlara yol açmasının dışında damar kireçlenmesine de neden olmaktadır. Alkolü az miktarlarda alanlarda da kalp ve damar hastalıkları riski artmaktadır.

Yaralanmalarda, kanın pıhtılaşmasını önlediği için, ciddi kan kaybına yol açar.

Alkol donmayı hızlandırır. Alkol alan kişi vücudunda yalancı bir sıcaklık hisseder, oysaki bu, vücudun hızla ısı kaybettiğinin işaretidir...

Karaciğeri harabeder.

Alkol, diğer uyuşturucuların etkisini arttırdığı için alkol ile uyuşturucuyu aynı anda kullanan kişilerde çok tehlikeli sonuçlara yol açmaktadır.

• quote:

adam parasına bakar her türlü verir. ben(asla övünmek değil)8 sınıfta aldığımı hatırlıyorum. ama önerim içme bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.