Şimdi Ara

lise yönetmeliği değiştimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim okulda sınıf değiştirmek istiyodum ve müdür yardımcısı yonetmelik değişti dedi artık sınıf değişmiyo dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Eylül 2008; 21:48:09 >

• Ya Arkadaşım benimde habersiz sınıfımı değiştirdiler eğer öyle bir yönetmelik varsa gerekli yerlere başvuracam.Müdür yardımcısı eski sınıfa geri dönmemi kabul etmiyo
  • abi sınıfım cok iyi sınıfta bi pislik var onu yollıcam adm buldum bizim sınıfa gelcek oda başka sınıfa gitcek müdür yardımcısına gittim yeni yönetmelikde sınıf değiştirme yok diyo
  • Ver parayı sana özel sınıf açmazsa neyim.
  • 10'a geçtiğimiz için sınıflar ayrıldı.Bizim bi arkadaş b sınıfına düştü hoca dedi ki; a sınıfından birini ayarla karşılıklı yer değiştirin.O da müdür yardımcısına gitti hoca şimdi çok meşgulum,şu anda olmaz demiş ama 1-2 gün sonra değiştirecekler sınıfı.
  • Geçen sene, bölüm seçerken banada değiştiremeyiz demişlerdi.(Bütün arkadaşlarım B'de, ben C'deydim.) Dayımı aradım, torpille değiştirmişlerdi. B'ye geçmemle 1 kişilik sınıfta fazlalık oluşmuştu, benim sayemde de bir çocuk C'ye geçmişti.
    Ama bu böyle gerekli yerlere başvurmakla olucak iş değil malesef, torpil olmadan çok zor.
  • geçen yıl hocalar bas bas bağırıyodu alan seçtikten sonra sınıflar karılıcak başka sınıftan arkadaşınızla yer değiştirirek sınıf değiştirirsiniz diye mudur bile bağırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

bizim okulda sınıf değiştirmek istiyodum ve müdür yardımcısı yonetmelik değişti dedi artık sınıf değişmiyo dedi

müdür yemiş seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

geçen yıl hocalar bas bas bağırıyodu alan seçtikten sonra sınıflar karılıcak başka sınıftan arkadaşınızla yer değiştirirek sınıf değiştirirsiniz diye mudur bile bağırdı

Bizede aynısını dedi ama herkes sınıf değiştiriyor adam bulmadan
  • eminmisiniz
  • arkadaşlar sınıf değiştiriliyor kuzenimin sınıfını değiştirdim banada dediler yönetmelik falan değişti diye ben dedimki ne anlatıyorsun ya? canımı sıkmayın değiştiriceksiniz diye bağrındım odasında hemen beyefendi hemen değiştirelim dediler anında değiştirdiler yönetmelik falan değişmedi klasik yalanlar 10 zayıfı olan çocuklar sınıf geçiyor bir sınıfımı değiştirmiyecekler allah aşkına...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.