Şimdi Ara

lise yilligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kadıköyde bir Anadolu lisesinde okuyorum bu sene yilligimiz cikicak ve 150 civari bir fiyati olucak dediler. Bu bana fazla geldi. Sizce daha ucuza nasil yaptirabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• idare ayarlamışsa fazla kazıklatmış okul aile birliği veya öğrenciler olarak siz ayarlayın zaten siz yaparsanız idare denetimine girmez idareciler sansürlemişti bizim yıllığı halbuki müdür yardımcısına sövdük ne var ki yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

idare ayarlamışsa fazla kazıklatmış okul aile birliği veya öğrenciler olarak siz ayarlayın zaten siz yaparsanız idare denetimine girmez idareciler sansürlemişti bizim yıllığı halbuki müdür yardımcısına sövdük ne var ki yani

Yillik komitesi ayarlamışlar onlar yapiyor öğrencilerden okul aile birligi de var galiba isin icinde para kazanmaya bakiyolar

• Millete bu konuda hep imrendim bizim günlük olmadı. Fiyat fazla ama imkanın varsa yapın güzel şeyler bunlar. Geriye lise yılların aklına geldiğinde açıp okursun. bizim yok ,fotoğrafta yok çektirmedik, abi tavsiyesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Millete bu konuda hep imrendim bizim günlük olmadı. Fiyat fazla ama imkanın varsa yapın güzel şeyler bunlar. Geriye lise yılların aklına geldiğinde açıp okursun. bizim yok ,fotoğrafta yok çektirmedik, abi tavsiyesi.

Kesinlikle ben de yapilmasini istiyorum zaten de fiyat asiri fazla geldi sanki kaziklaniyormusuz gibi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.