Şimdi Ara

Lise stajerim param hala yatmadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıfım. Eylül ayının 17 sinde okullar açıldı 19 unda stajımız başladı eksiksiz gittim bugün 12. Gün oldu. Bırakın para vermeyi Kart açtırmamı bile söylemediler. Yatırsalar bile nereye yatıracaklarsa artık paramı da.
    Ne yapmam gerekiyor sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hesap bilğilerini verdin mi? + staj sözleşmende yazıyor mu staj parası alacağın? Yazmıyor ise ğeçmiş olsun...

edit: okuldan staj sözleşmeni talep et maddelere bak eğer staj parası ile ilğiili bir madde yoksa parasız staj yapıyorsun ya staj yerini değiştir ya da öyle devam edeceksin maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 12 Ekim 2018; 14:28:22 >
  • Sana ucret vereceklerini soylediler mi? Staj icin ucret veren yerker ilk once hesap actirmani soylerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koordinatör öğretmenine söyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Para hiç konuşulmadı hesap açtırmam da söylenmedi.

• Maaş konusu hiç açılmadı bendeki de cahillik utandım hiç açmadım konuyu hala yatmadı. Zorunlu olduğu söyleniyor aslında ama neden böyle yaptılar anlamadım Halbuki kurumsal şirket...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chesley

Maaş konusu hiç açılmadı bendeki de cahillik utandım hiç açmadım konuyu hala yatmadı. Zorunlu olduğu söyleniyor aslında ama neden böyle yaptılar anlamadım Halbuki kurumsal şirket...
    Yaz stajinda para zorunlu degil.Sen unut onu,ben 4 defa staj yaptim hic para almadim.Stajyere para veren yerler var fakat hamal gibi calistiriyor onlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Yaz stajinda para zorunlu degil.Sen unut onu,ben 4 defa staj yaptim hic para almadim.Stajyere para veren yerler var fakat hamal gibi calistiriyor onlarda.

Alıntıları Göster
    Kış stajeriyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.