Şimdi Ara

Lise sonrası Üniv. Okurken Kpss ile Memur olmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise'den mezun olduğumda kpss sınavlarına girip , bir tane memurluğu kazanıp hem üniversiteye devam ederken , harçlığını da memurluktan çıkarırsın demişti geçenlerde bi arkadaşım. Ama mantıksız buldum çünkü eğer öyle olsa neden millet garsonlukla falan sürünsün ki temiz memurluk varken?

Kpss'yi kazanmak bir şey değil çocuk oyuncağı. Ölü girsem 80 net çıkar , ama merak ettiğim nokta liseden mezun olan biri kpss yi kazanırsa memur olabillr mi?

Hem üniv. Okuyup hem de memur olmak mümkün mü?

Bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 22 Ocak 2014; 19:36:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mümkün fakat küçümsediğin gibi değil iş.öyle olduğunu düşünüyorsan buyur er meydanına görelim bakalım çantada keklik gördüğün sınavı.
  • Ne lisesinden mezun olacaksın anadolu düz?

• quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Ne lisesinden mezun olacaksın anadolu düz?

düz eşit ağırlık. Ama notlarım iyi taktiri 3.5 puanla kaçırıyorum bu dönem

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

mümkün fakat küçümsediğin gibi değil iş.öyle olduğunu düşünüyorsan buyur er meydanına görelim bakalım çantada keklik gördüğün sınavı.

şimdi merak ettiğim bi konuda kaç tane kpss sınavı var? Lys gibi çeşit çeşit mi? Geçenlerde bi bakayım dedim işin içinden çıkamadım kpss90 bile var. Soruların çoğu ortaokul konuları ağırlıklı matematikte öyle türev , intregal , trigonometri falan olmadığı için rahat konuşuyorum yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Ne lisesinden mezun olacaksın anadolu düz?

düz eşit ağırlık. Ama notlarım iyi taktiri 3.5 puanla kaçırıyorum bu dönem

Saçma sapan yorumlarını yaşına veriyorum.Başlangıç olarak Ortaöğretim sınavında 120 soru var ve sen meslek sahibi olmadığın için 90+ puan alman gerek oda tahmini 100+ nete tekabül ediyor sanırım.Ki oda şoför hizmetli kadrosuna falan ve tabiri caizse ağrı dağın eteğine atanırsın.Bi akıllı sen değilsin o arkadaşların boşuna zorluklarla boğuşmuyor anlayacağın.Biraz daha büyü anlarsın devlete girmenin öyle çantada keklik olmadığını.Hele bide iyi bi üni kazanamazsan görürüm son çırpınışlarını :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

mümkün fakat küçümsediğin gibi değil iş.öyle olduğunu düşünüyorsan buyur er meydanına görelim bakalım çantada keklik gördüğün sınavı.

şimdi merak ettiğim bi konuda kaç tane kpss sınavı var? Lys gibi çeşit çeşit mi? Geçenlerde bi bakayım dedim işin içinden çıkamadım kpss90 bile var. Soruların çoğu ortaokul konuları ağırlıklı matematikte öyle türev , intregal , trigonometri falan olmadığı için rahat konuşuyorum yoksa

lise mezunu olduğun zaman üniversite okuyor olsan bile ortaöğretim kpss ye gireceksin.bu yıl var mesela sınav,kaçırma gir.ben 2012 de üniversite okurken girmiştim,hiç çalışmadan 76 civarı bir puan aldım,aslında dediğin gibi kek bir sınav fakat rakibin çok sadece sen o puanı almayaksın sonuçta.90 lara çekebiliyorsan yerleşirsin.ayrıca her yapılan sınavın zorluğu veya kolaylığı aynı olmuyor aklında bulunsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mantıkldır ama 2.öğretim okumak gerekir okul bitince de memur olarak devam edilebilir.
  • Tıpta okuyup aynı zamanda memur olarak çalışan arkadaşım var.Okunabiliyor.
  • zor iş ulenn, şoförler bile 90 küsürle atanıyor çok talep az kontenjan var. ben 2012 sonunda girdim 82 almıştım atanamadım hiçbir yere anca doğu oluyodu.
  • Bende üni öğrencisiyim acaba itfayecilikde aynı sınavlamı oluyor ? ve sınav temmuzda değilmi ?

edit: anadolu lisesi mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 8 Şubat 2014; 13:54:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.