Şimdi Ara

Lise sonlara yeni kıyafet uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi lise son sınıf olmama rağmen yeni kıyafet yönetmeliğini sadece lise 1 lere değil tüm sınıflara uygulamaya çalışıyorlar. Gömlek yerine tişört giymemizi istiyorlar. Hatta bugün müdürle uzun bir tartışmamızda oldu. Şimdi ben bu yeni kıyafetleri almak zorunda mıyım yoksa bunu sadece yeni gelenlere mi uygulayabilirler ? Bu arada belirtmek istiyorum, yeni kıyafetlerle ilgili mesaj okulların açılmasına 3 gün kala (Perşembe akşamı) geldi. Maddi olarak durumumuz gayet iyi olmasına rağmen üstelikte bu kadar geç mesaj atmalarına rağmen bizde yeni yönetmeliğe uymak zorunda mıyız ?

• Atarli liseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son sınıftayken aynı durum oldu.Sizin yönetim baskıcı sanırım.Bizde isteyen almıştı son sınıflardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

Atarli liseli

Hocam konuyla ne alakası var sadece sizlerden fikir almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Ben son sınıftayken aynı durum oldu.Sizin yönetim baskıcı sanırım.Bizde isteyen almıştı son sınıflardan.

Aynen hocam baskıcı müdürümüz var, evdekilere de durumu bahsettim ve beni destekliyorlar. Lise sonlardan da en fazla 15 kişi falan almıştır tişört. Benim merak ettiğim şey ben almamak konusunda ısrar edersem ne gibi yaptırımlar uygulayabilirler ?
  • Lise son isen alma boşuna 1 sene giyeceksin öyle kalacak ama tanıdıkların falan o okula kayıt olursa al seneye ona falan verirsin. Gömlekten nefret ediyorum eski okulum gömlekli idi geçen sene başka okula geçtim tişört vardı resmen rahatladım. Gömlek, kravat, süveter(böyle mi yazılıyordu okunuşu şekilde yazdım) bunlar zorunluydu. Artık sadece uzun ve kısa kollu tişört. Ve daha iyi.
  • Yorum istiyorsan lise4 müşsün fazla olaylara dagitma kendini yarin bigun mezun olacagin zaman acisini cok cekersin . Kendimden biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düz liseler tamamen kalktı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Lise son isen alma boşuna 1 sene giyeceksin öyle kalacak ama tanıdıkların falan o okula kayıt olursa al seneye ona falan verirsin. Gömlekten nefret ediyorum eski okulum gömlekli idi geçen sene başka okula geçtim tişört vardı resmen rahatladım. Gömlek, kravat, süveter(böyle mi yazılıyordu okunuşu şekilde yazdım) bunlar zorunluydu. Artık sadece uzun ve kısa kollu tişört. Ve daha iyi.

Hocam okulda tanıdığım falan yok en erken gelende 3 seneye kazanabilirse gelir. Benim asıl merak ettiğim şey ben tişört almayacağımdan dolayı bana ne gibi yaptırımlar uygulayabilirler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

quote:

Lise son isen alma boşuna 1 sene giyeceksin öyle kalacak ama tanıdıkların falan o okula kayıt olursa al seneye ona falan verirsin. Gömlekten nefret ediyorum eski okulum gömlekli idi geçen sene başka okula geçtim tişört vardı resmen rahatladım. Gömlek, kravat, süveter(böyle mi yazılıyordu okunuşu şekilde yazdım) bunlar zorunluydu. Artık sadece uzun ve kısa kollu tişört. Ve daha iyi.

Hocam okulda tanıdığım falan yok en erken gelende 3 seneye kazanabilirse gelir. Benim asıl merak ettiğim şey ben tişört almayacağımdan dolayı bana ne gibi yaptırımlar uygulayabilirler ?

Valla böyle bir sorunla karşılaşmadım ben hiç ama bir şey yapmazlar sanırım. Lise sonlara bir şey demezler bence alan var mı ki?

• ne fakir adamlarsınız sizin okullarda serbest kıyafet yokmu?
  • quote:

quote:

quote:

Valla böyle bir sorunla karşılaşmadım ben hiç ama bir şey yapmazlar sanırım. Lise sonlara bir şey demezler bence alan var mı ki?

Hocam müdür tüm lise sonlara yeni kıyafetleri alın diye söylüyor. Şu an bir yaptırımda bulunmadı sadece söylüyor ancak ben almayacağımı belirttiğim için bugün bayağı tartıştık. Lise sonlardan en fazla 15 kişi almıştır tişörtleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

ne fakir adamlarsınız sizin okullarda serbest kıyafet yokmu?

Hocam fakirlik falan değil tamamen müdürün yaptırımları bunlar. Hadi bizim yine sadece tişört giymemizi istiyorlar, kızlara eteği de yasakladılar. Zaten okul şakirt kaynıyordu hadi kısa etekli kızlar olsa anlayacağımda neyin kafasını yaşıyor bu müdür çözemedim.
  • bizim de lise 2 deyken kıyafetler değişmişti ama biz okulu bitirene kadar gene ceket gömlekle geldik bişey de demediler
  • Git adama durumu izah et ya fakirim yeni kıyafet alacak durumum yok de, ya da hocam de ben son sınıfı okuyorum 1 sene için neden yeni kıyafete para vereyim ki doğru düzgün okula da gelmeyeceğim de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

ne fakir adamlarsınız sizin okullarda serbest kıyafet yokmu?

Hocam fakirlik falan değil tamamen müdürün yaptırımları bunlar. Hadi bizim yine sadece tişört giymemizi istiyorlar, kızlara eteği de yasakladılar. Zaten okul şakirt kaynıyordu hadi kısa etekli kızlar olsa anlayacağımda neyin kafasını yaşıyor bu müdür çözemedim.

şaka yapıyorum hocam almayın o zaman sizde. boşverin param yok felan de. zorla aldırcak hali yokya.
  • Sizin için sıkıntı olmaz heralde, yani alsan da olur almasan da. Zaten 2. dönem okula pek uğramıyacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Git adama durumu izah et ya fakirim yeni kıyafet alacak durumum yok de, ya da hocam de ben son sınıfı okuyorum 1 sene için neden yeni kıyafete para vereyim ki doğru düzgün okula da gelmeyeceğim de.

Hocam aramızda geçen diyalog şu şekilde

B:Ben M:Müdür

M:Beyler yeni tişörtleri alın.
    B:Hocam açıkçası ben yeni tişörtleri almayı düşünmüyorum:
    M:Almak zorundasınız.
    B:Hocam, okulların açılmasına 3 gün kala yeni kıyafetler hakkında mesaj gönderdiniz, ben okul alışverişimi daha önceden tamamlamıştım.
    M:Tişört sadece 18 TL
    B:Hocam maddi olarak sorunum yok ancak o parayla bir soru bankası daha almak benim için daha mantıklı, okula sadece 5 ay geleceğim zaten.
    M:-Şöyle bir 3 saniye boyunca mavi ekran vermiş bilgisayar gibi baktıktan sonra- Çık sınıfına terbiyesiz herif...

diyerek nameler atmaya başladı. Bende haklıyken haksız duruma düşmemek için uzaklaştım. Aileme durumu bahsettim gerekirse okula da çağıracağım.

Benim anlamadığım şey ben zaten son sınıfım bu tarz şeyler için bana neden sorun yaşatıyorlar ki ? En sinir olduğum şey ise kendisinin haksız olduğunu anladıktan sonra arkamdan öyle konuşması.

Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım, müdür ne yapabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

Sizin için sıkıntı olmaz heralde, yani alsan da olur almasan da. Zaten 2. dönem okula pek uğramıyacaksınız.

Hocam benim için sıkıntı yokta, işte zaten okula gelmeyeceğim için almak istemiyorum. Maddi sorun olmamasına rağmen bu yıl ben birazda psikolojik olarak olabildiğince masraftan kaçınmak istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Git adama durumu izah et ya fakirim yeni kıyafet alacak durumum yok de, ya da hocam de ben son sınıfı okuyorum 1 sene için neden yeni kıyafete para vereyim ki doğru düzgün okula da gelmeyeceğim de.

Hocam aramızda geçen diyalog şu şekilde

B:Ben M:Müdür

M:Beyler yeni tişörtleri alın.
    B:Hocam açıkçası ben yeni tişörtleri almayı düşünmüyorum:
    M:Almak zorundasınız.
    B:Hocam, okulların açılmasına 3 gün kala yeni kıyafetler hakkında mesaj gönderdiniz, ben okul alışverişimi daha önceden tamamlamıştım.
    M:Tişört sadece 18 TL
    B:Hocam maddi olarak sorunum yok ancak o parayla bir soru bankası daha almak benim için daha mantıklı, okula sadece 5 ay geleceğim zaten.
    M:-Şöyle bir 3 saniye boyunca mavi ekran vermiş bilgisayar gibi baktıktan sonra- Çık sınıfına terbiyesiz herif...

diyerek nameler atmaya başladı. Bende haklıyken haksız duruma düşmemek için uzaklaştım. Aileme durumu bahsettim gerekirse okula da çağıracağım.

Benim anlamadığım şey ben zaten son sınıfım bu tarz şeyler için bana neden sorun yaşatıyorlar ki ? En sinir olduğum şey ise kendisinin haksız olduğunu anladıktan sonra arkamdan öyle konuşması.

Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım, müdür ne yapabilir ?

Bir halt yapamaz sen zaten noktayı koymuşsun derdini anlatmışsın herif cevap bile vermemiş dumur olmuş zaten, bunların kafa yapısı oldu bitti böyle öğrencileri nereden soysak diye düşünüyor deyyuslar. Bizim müdürde öyle idi kalkar çıkar kürsüye okulumuzda kömür bitti para toplanacak, okulumuzun elektrik faturasını ödeyemedik para toplanacak, okulda ki hademelerin maaşlarını ödeyemedik para toplanacak dangalağa bak sen devlet okulunda okuyoruz lan bunların hepsini devletin karşılaması gerekir. Durumum olmasına rağmen 5 kuruş para vermedim 4 yıl boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 18 Eylül 2012; 15:23:16 >

• Bizim okulda son sınıflara aldırmıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.