Şimdi Ara

LİSE MEZUNU KPSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene üniversiteye başlayacağım ve en azından hazırlıktayken okulla birlikte çalışmayı düşünüyorum. Bunun için de kpss'ye girmek istiyorum öncelikle. Başvuruları ne zaman ve bir lise mezununun girebileceği bölümler nelerdir biraz bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sayısal mezunuyum. Ygs Lys ye girdim en kötü bir matematik mühendisliği falan yazarız ama sorun benim iyi ya da kötü bir bölüm yazmam değil. Ben çalışmak 40000 TL civarı para biriktirip kimseye eyvallah etmeden kendi paramla okulumu okumak istiyorum. Yaklaşık 2 sene falan çalışırım ben sonrada Tıp Fakültesi yazarım. Kpss den 120 sorudan 105-110 net yapacak kapasitem var. Devlete girmem imkansız askerlikten muaf olmamı istiyor. Bedelli yaşını biliyorsunuz 28. Bu yüzden özel sektöre bir göz attım askerlikten muaf olmanı istemeyen yerlerde var. Ehliyet falan istiyor işte birçok yer o sıkıntı değil. Asıl sıkıntı ben mesela özel sektöre girdim. Haftalık kaç saat çalışacağım? Devlet memurluğundaki gibi hafta sonları tatil mi? Ders çalışacağımda ben tıp için limit-türev-integral-mekanik gibi konulardan baya eksiğim var. Benim korkum özel sektörde ders çalışmaya vakit ayıramama durumu. Ayrıca devlet memuru 2000 TL civarı para alıyor bende özel sektörde bu parayı kazanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    10 ay önce açıldı
    YBS mezunu işsizim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.