Şimdi Ara

Lise mezunu arda güler Real madride transfer olmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaklaşık 300-500k gençten bir tanesi hayatını kurtardı, arda güler çok şanslı ve yetenekli demek ki.
    Şanslı olan diğerleri superlig’te forma şansı bulur, daha az şanslılar 2. lig ve amatörde… bunların sayısına belki o kadar bile yoktur ama 100 diyelim.
    Geri kalan 499.900 kişi sanayide, fabrikada veya takside çalışırken; ben gençliğimde topçuydum yeeenim diye anlatacak. High risk high profit durumu, tarih ikincileri yazmadığından “lise mezunu arda güler milyar tl kazanıyo” lafı çok çekici ve kolay elde edilmiş gibi durabiliyor. Belki arda güler’den daha yetenekli olup ön çapraz bağları yırtılan, futbolcu olmak uğruna liseye bile gitmeyen, babası işçi annesi ev hanımı olan xxxxx’in hikayesine bakmak lazım.
  • 10 gün önce mızrak fırlatan adam transfer olunca başarı öyküsü Arda transfer olunca ov ne ov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 5 Temmuz 2023; 8:2:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun

• Yaklaşık 300-500k gençten bir tanesi hayatını kurtardı, arda güler çok şanslı ve yetenekli demek ki.
    Şanslı olan diğerleri superlig’te forma şansı bulur, daha az şanslılar 2. lig ve amatörde… bunların sayısına belki o kadar bile yoktur ama 100 diyelim.
    Geri kalan 499.900 kişi sanayide, fabrikada veya takside çalışırken; ben gençliğimde topçuydum yeeenim diye anlatacak. High risk high profit durumu, tarih ikincileri yazmadığından “lise mezunu arda güler milyar tl kazanıyo” lafı çok çekici ve kolay elde edilmiş gibi durabiliyor. Belki arda güler’den daha yetenekli olup ön çapraz bağları yırtılan, futbolcu olmak uğruna liseye bile gitmeyen, babası işçi annesi ev hanımı olan xxxxx’in hikayesine bakmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpa geçmesini öneririm

• Çok erken. Önce kulübüne bir hizmet et şampiyonluk yaşa. Kaybolup gider. Yazık

• Ya işte adam bakıyor bu çocuk tembel derslerinde başarı gösteremez gönderiyor top oynatıyor olay bu 20.elementi sorsan bilemezler ama dünyanın en tanınan insanı olurlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.