Şimdi Ara

LİSE 9.SINIF KALMA KORKUSU [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilk önce bu konunun çok ciddi olduğunu bildirmek istiyorum hemen hemen bunu her öğrenci yaşar bende yaşadım 9.sınıf yeni öğrenciyim ve felaket derecede kalma korkusu var felaket demiyelimde olduğu kadar korkum var
    endistrü meslek lisesindeyim ilk dönemdeyiz ilk sınavları olduk sınav notlarımı açıkliyim kimya 68 , dil anlatım 50 , edebiyat yüksek bekliyorum 50 civarlarda (lisede 45 alanları ayakta alkışlıyorlar) , fizik 52 , coğrafya 26 , matematik 46 , tarih 44 , meslek gelişim 80 demokrasi 70 , kurandan sözlüden 80 aldım , sağlık 40 (sınavda tüm 9.sınıflar battı sağlık sınavında) , ingilizce 60 , biyoloji 50 , açıklanan bunlar performans felanda var dersten proje de var fizikten zaten okuduğum lise endistrü davranışla geçiriyorlar öğrenci ilk
    okulda davranış saygı felan sonra notlar geliyor o yandan rahatlıyorum biraz he bu arada kekeme sıkıntım da var öğretmenlerin bildiği taraftarıyım hepsi değil tabiki yarısı

evet diyeceğim bunlar daha ilk dönem ilk sınavlardayız 2 sınavlar 2-3 hafta sonra başlıyor , bu notlar nasıl ve nasıl değerlendiiyorsunuz ne olur , yardımcı olursanız sevinirim

• cevap verecek yokmu
  • endüstri meslek'te hocalar her türlü geçirirler rahat ol notların da ortalama kalmazsın
  • Kardeşim 9.sınıftasın aklın birazcık varsa kaç kurtar kendini derim kesinlikle meslek lisesi hayat karartır 16 yaşında lise 3te saçların beyazlar yani seversin yaparsın işini bilemiyorum ama cidden fiziksel açıdan çok yoruluyorsun bunla ilgili yazdığım yazıyıda bi oku derim bu arada kalmazsın korkma 9.sınıfta hiçbir vukaat işleme efendi ol isterse 20 olsun hepsi 2 tane performansla geçiriyorlar kimse bırakma meraklısı değil
  • KONU AÇIK DEVAMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.