Şimdi Ara

Lise 4 Staj Yeri (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere seneye lise 4'üm meslek lisesi olduğundan staj yapmam gerekiyor lakin henüz hiçbir yere başvurmadım; geçte kalmak istemiyorum.

Pek çok yere girebilirim fakat yapmış olmak için yapmak istemiyorum, ilerde okumazsam iş imkanı olsun oradan devam edeyim. (pek çok kişi bu yolu tercih ediyor açıköğretimden okulunu bitirip milyarlar kazanan adamlar var)

Para çok mühim değil genelde aynı fiyatı ödüyorlar zaten.

Önerebileceğiniz herhangi bir yer var mı?

EDIT: Ha bu arada bölümün bilişim tek. web programcılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 30 Nisan 2012; 21:16:03 >

• takip
  • Eskişehirde bilen varsa bana da lazım

Bölümüm Elektrik-Elektronik Tek. End. Bakım Onarım
  • Genelde aynı fiyatlar değil kardeşim çok fiyat farkı var ben 210 alıyorum sınıftakıler 290 felan alıyo mesela benim firmam kanunu uyguluyo geçen sene bi kanun çıkmış asgari ücretin %30undan az olmamak üzere ücret ödenıyo ama, bazı firmalar farklı hesaplıyo ben 210 alırken sınıftakıler 300 felan alıyo ama sağlık olsun işi öğreniyoruz, oralarda fabrika felan var mı bilmiyorum ama bilgisayarla ilgili fabrikalara felan gir eğer varsa yoksa büyük bi bilgisayarcıya felan gir ama yerleri silmeye felan değil iş olsun ki işi iyice öğrenebilesin
  • Serbest Bölgeye gidebilirim. Hocalar gidin diyor. Bankaları tercih etmeyin kesinlikle diyor.

İzsu, Tedaş, Türk Telekom gibi yerlerde ne yaptırıyorlar acaba ?
  • mesajım bulunsun Ankara'dayım..Bilen varsa da yazsın
  • kardeşim, eğer staj yapacağın yerin Buca da olması sorun olmazsa görüşelim seninle, hararetle stajyer arıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise için İstanbul?
    12 yıl önce açıldı
    Ankara Lise önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mTm

kardeşim, eğer staj yapacağın yerin Buca da olması sorun olmazsa görüşelim seninle, hararetle stajyer arıyoruz...

Buca'da oturuyorum sayılır zaten istersen pm ile msn falan atın oradan görüşelim.
  • çok iyi, pm attım...
  • Geçen sene aynı konuyu bende açmıştım

İnternet üzerinden bak elemanonline karıyer net filan araştir iş cıkıyor bulunuyor kvk ile baska bır fırma gorusmeye cagırmıstı gıtmemıstım yer cok uzakdı diye

Bulabilirsen sana + avantaj katacak yerler bulmaya calıs ama cok zor oluyor bu durumlar kolay gelsin
  • mTm nickli forumdaşla konuştuk baya iyi bir sohbet oldu bir aksilik çıkmazsa ayarlayacağım sanırım. Konu dışında hala böyle seviyeli sohbet eden insanlar görmek çok sevindirici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 30 Nisan 2012; 22:15:37 >
  • Petkim ve tuprasa bak aliagadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Petkim ve tuprasa bak aliagadan.

Uzak hocam.
  • güncel, önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Eskişehirde bilen varsa bana da lazım

hacı bende seneye endüstriyel bakım onarıma gidicem büyük ihtimalle fakat ne dersleri gördünüz 11. sınıfta bi yardımcı olurmusun okulda hocalara sorunca cevap vermiyorlar bazıları diğer hocalara sorunca yüzeysel bilgi veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambassador.

quote:

hacı bende seneye endüstriyel bakım onarıma gidicem büyük ihtimalle fakat ne dersleri gördünüz 11. sınıfta bi yardımcı olurmusun okulda hocalara sorunca cevap vermiyorlar bazıları diğer hocalara sorunca yüzeysel bilgi veriyorlar

Şuan gördüğünüz elektrik-elektronik esasları var ya seneye ismi değişerek elektronik sistemler adında ders göreceksiniz

Diğer derste elektrik makina kontrol dersi bu ders ana ders zaten elektrik motorlarından tut pnömatik sistemlere kadar konu işliyoruz bu derste Daha fazla sorun varsa pm atabilirsin

• quote:

Bende atatürk endüstri meslek lisesindeyim eskişehir şuan stajdayım
    HisarlarBölümüm Makina ressamlığı

Senin bölümün ile ilgili bilgim yok ama orda okuyan staj gören arkadaşlara sorup bilgi veririm.Önerim büyük yerlere git veya çok yakın tanıdık seni yanına alabilecek biri varsa gitmelisin.Yoksa her işi verebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hallelujahh

quote:

Bende atatürk endüstri meslek lisesindeyim eskişehir şuan stajdayım
    HisarlarBölümüm Makina ressamlığı

Senin bölümün ile ilgili bilgim yok ama orda okuyan staj gören arkadaşlara sorup bilgi veririm.Önerim büyük yerlere git veya çok yakın tanıdık seni yanına alabilecek biri varsa gitmelisin.Yoksa her işi verebilirler.

Hocam valla sorarsan çok yardımın dokunur

Başvuruyu nasıl yapıcaz ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.