Şimdi Ara

Lise 3 YGS çalışmaya başlayayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar beyler umarım istediğiniz yerler gelmiştir size sorum şu şekilde lise 3 e geçtim ve hedefim cerrahpaşa tıp-Boğaziçi itü bilgisayar tarzı yerler 9-10. Sınıfta çalışmadım Fen lisesine gidiyorum ve baya eksiğim var sizce bu yaz başlamalı mıyım ygs çalışmaya ? Çünkü yatıyorum ve yatasım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gerek yok. 11. sınıfta okurken başlarsın

• okuldaki hocalarına bağlı. ben mezunum, bizim 11.sınıftayken hocalar gıcıklık edip sadece yazılılara ağırlık verirdi. YGS'ye siz çalışacaksınız edebiyatı yapardı. sizin hocalar nasıl bilemiyorum doğrusu. ben olsam yazın şu YGS'yi bitirmeye, en azından yarılamaya çalışırdım. Hangi alandasın bilmiyorum ama iyi bir yer istiyorsan şart . bence..
  • gezginherif G kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim İzmir Fen Lisesindeyim ama dönem sonuncusuyum . Ve hiç çalışmadım 9 ve 10 a,hedefimse bariz boğaziçi falan yatış modundayım hala ve çıkamadım bu durumdan.En iyisi başlayayım bayramdan sonra hafiften öneriniz bu yöndeyse

• Başlamak her zaman iyidir. Evet Türkiye'nin sayılı okullarından birinde okuyorsun,ama olsun. Başla derim. Millet 12.sınıfta kafasını testlerde sabahlarken senin sadece test pratiği yapman kalır. Şimdiki aklım olsa ben de erken başlardım.
  • Sen matematik ve geometriden 1 er kaynagi bitir ve 11 i çok çok iyi anlayıp sağlam hallet , bunu yapman fazla bi sureni almaz 1 yıl boyunca yapacaksın zaten.

bunları yaparsan 12 ge geçiş de çok karlı olursun , mat 1 + geo bitirmek için 1 ay 1.5 ay geçiyo yazin 4-5 saat çalışma için konuşursak bizim için öyle , sen 1.5 ay önden basliyacaksin + sözel ve kalan fen i halledeceksin . cok çok rahat olursun 12 ye de sadece deneme çözerek girer lys +12 yapar farkı daha da acarsin

• ygs çalışılmaz mat-paragraf belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar sağlam temelin olursa olsun yatarak pek bir şey yapamazsın en azından istediğin yerler olmaz ne kadar erken başlarsan o kadar iyi diyebilirim. Benim rehber öğretmenim kardeşini lise 3 de dershaneye 4. sınıf diye kayıt ettirmişti. Çocuğa epey bir yararı oldu en azından karşısına çıkacak şeyleri görmüş oldu. Öyle bir şansın varsa dene derim. Yattığına göre düzenli çalışmıyorsun sanırım her gün 3 5 saat olmasa da düzenli çalışmaya başlamanı tavsiye ederim ha deyince günde 4 5 saat düzgün bir çalışma yapamıyorsun olmuyor yani.
  • Hala bitirmedin mi.Şaka yapmıyorum..Yok hedeflediğim yerler olmasa da olur diyorsan yatmaya devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macaulay -- 3 Temmuz 2016; 19:00:41 >
  • gezginherif G kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• ünisite25 Ü kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam olmuyor zaten ve geride başlıyorum ama dediğiniz üzere bir yerden başlamam gerekiyor hiç çalışmıyorum çünkü teşekkürler

• kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs için sözelleri halletsem daha iyi olmaz mı?

• Macaulay M kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin hocam ya moral gidiyor hafiften yavaştan başlayacağım umarım

• Dostum matematik,geometri,fizik çalışmaya başla hafiften kendini kasmıcak şekilde günde 1-2 saat onun dışı eğlenmene bak o zamanları çok arayacaksın

• Ne şekilde başlamam gerektiği konusunda tavsiyesi olan var (mı örn:mat başla sözelleri bitir)

• Matt.. M kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam biraz da dediğiniz gibi onu sıkıntı ediyorum bu zamanlar geri dönmüyor çünkü

• Çok kasma kendini ama yok hedef ilk 1 k diyosan otur 12 ye geçiyormuş gibi çalışmaya başla bitir YGS ni , ama rahat rahat ilerleyim diyorsan 11 i eksiksiz hallet mat ve geo dan 1 er kitap bitir bol bol da kitap oku , kitap okumayı sevmiyorsan paragraf kitabı bitir 1 tane

Ygs matı iyi hallettigini dusunursen zor bi YGS kaynağı alır onu da 12 ye geçerken cozersin olur biter , bende hazirlaniyorum sinav a , 11 i iyi anla lys adına çok onemli , YGS halledilemiyecek bir sinav değil onemli olan lys , 11 i sıkı tut , yanına ekleyebiliyorsan da mat geo ekle hizlanmak icin. Rahatına bak sonra :)

• kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hedef ilk 1k hocam
    sıkıntı yaptığım mevzu saçma salak bi sınav için 2 senemi ve 2 yazımı vermem olacak yine de kafama oturtmam gerekiyor sistem böyle ygs ye başlayacağım.hocam sana da kolay gelsin umarım gönlünce olur

• Suan sakin okadar sıkma kendini , zamanını iyi değerlendir yeter ,çalış sonra ne yaparsan yap . ben mesela günlük 4-5 saat çalışmamı yapıyorum , ustune denize de gidiyorum çarşıda da geziyorum arabayla da turluyorum. O gün çalışamadiysam mutlaka gece telafi etmeye ugrasiyorum . internet sıkıntım var burda , memleket e geçince deniz yerine maalesef film izleyip arkadaşlarla dolaşma fırsatim olabilecek sadece :D

Diyeceğim o ki çalışırken kendine de mutlaka zaman ayır , lys temeli iyi olduktan sonra lys YGS nin ustesinden elbet gelinir , 11 de tüm sayısal derslere çalışmış biri olarak ben bunu diyorum sana . ha eksiksiz mi dersen hayır eksiğim var , onu da bu yaz halledicem keşke eksiksiz calisabilseymisim 11 i zamanında

• Öldüm bittim desen bile geometriyi hallet hele ki hedefte kararlıyım diyorsan. Sonra toplaması çok zor. Bunun dışında ben senin yerinde olsam ygs sayısalları (9. Ve 10. Sınıf konularını) bitirebildiğim kadarıyla bitirmeye bakardım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.