Şimdi Ara

Lise 3 teyim Tavsiyeye İhtiyacim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu yeri yanlis olabilir ama yazilim bolumunun daha uygun olacagini dusundum. Burda yazilimci abiler oldugu icin tecrubelerini benimle poylasabilirler. Ben bilgisayar donanimiyla ilgileniyorum ve birden yazilima da ilgim basladi bir uygulamanin teknik alanda porting gibi islemleriyle ugrasmak istiyorum boyle bir hayalim var bu yuzdende programlama dillerine baslamak istiyorum. İlk asama olarak PHP dusunuyorum sonra C lere baslayabilirim.

Bunun icin ne onerirsiniz ? Kitap mi almaliyim ya da kurslara falan mi gitmeliyim ? Suan 11. siniftayim 12. sinif icin aciktan devam edip Php, C+, Java kurslarina gitsem nasil olur ? Ygs-lys ye falan girmeyecegim TR de uni. okumak istemiyorum yurtdisina gidecegim icin orda uni. egitimimi alirim. Ya da 12 de liseye devam edip (dil bolumundeyim) bir yandanda bu programlama dillerini ogrenebilir miyim ? Liseye diploma icin gidiyorum.

Tesekkurler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim senden 1 yaş büyük olan biri olarak konuşacağım ben 6. Sinifta basladim yazilim çalışmaya acikcasi yararını gördüm çok ama yazılıma başlamanın en temel kurali ingilizce dil de okuyormussun umarim ingilizcen iyidir.
    Eger ingilizcen iyiyse internette çok fazla ücretsiz İngilizce yazılımla ilgili kaynak dolu bunlarda kendini gelistirebilirsin ama umarım ailenin maddi durumu iyidir yoksa universiteyi tr de okumuyacagim yurt dışında okuyacağım kisiminda babana güveniyorsan umarım yeterli maddi gücü vardır bunun yanında eger kendini gelistirmek istersen internette kısa bir arastirmayla yüzlerce kaynak önünde php ile basliyacakmissin çok da problem degil zaten ilk hevesle başladığını bitirirsin kolay gelsin ne diyim iyi şanslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.