Şimdi Ara

Lise 1 Sorular acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu sene lise 1'e geçtim , ilk başta zor dediler, matematik sınavına girdik 85 aldım , neresi zor havalarına girdim.Çalışmadım , 3 hafta sonra Geometri + ingilizce yazılısına girdik , ingilizce 61 , Geometri 15 geldi . Hoca felan dalga geçti , arkadaşlar benle foto çekindiler işte , neyse şimdi bana ders programı önerebilecek var mı ? Sınavlarda falan çok sıkıntı çekiyorum. Belirli bir ders programı önerebilecek ?

• Belirli bir ders calisma stilim yok bir konuda profesyonel duzeyde soru cözebilcek hale gelene kadar calisiyorum tempomu hocanin ilerleyisine göre ayarliyorum örnek 10.sinifim carpanlara ayirma cozuyoruz yarin yazilimiz var hoca konuyu daha dun bitirdi ancak ben dershaneye gitmedigim halden gecen cumadan bitirip haftasonu dahil 2 gundur soru cozuyorum daha öncekilerinde katkilariyla suan soru kacmaz polinomlarda ayni konuda bu sekilde calisabilirsin.Zaten duzenli calistigin icin kolay kolay unutmuyorsun 2 haftadir bio bakmiyorum ama gene soru kacmaz diyebilirim bir dene istersen 2 hafta sikinti cekebilirsin ancak 2 hafta sonra sistem oturunca Arkadaslarin inek diye cagirmaya baslar :D

Orijinalden alıntı: lalalalupsixD

2'nizin dediğini de uygulayacağım teşekkürler.
    Bu arada crmlu11 ,
    Benim nasıl biri olduğumu biliyor arkadaşlar yani inek falan demezler :D

Gecen sene sinifta 50 yi gecen olmazdi cocuk 85 ustu aliyodu cocuga uzayli gözuyle bakiyoduk sdffdsfdssdfsdf :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.