Şimdi Ara

lise 1. sinifim , bilerek sınıfta kalmak ne kadar mantıklı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim size danışmak istediğim bir konu var. Ortalama bir anadolu lisesinde okuyorum. 400 puanla girdim. Fakat 8. Sınıfta 55 gün devamsizlik ve hic ders çalışmadan bu puanı yaptım. Cidden toplasaniz 100 soru anca cozmusumdur bütün derslerden. Ama farkettim ki lisede herşey çok farklı oluyor. Derste ne kadar iyi dinlesen bile çalışmadan olmuyor. Ben bunu maalesef 1-2 hafta önce anlayabildim ve 1. Sinaqvlar bitti 3 u açıklandı coğrafya 37 , biyoloji 24 :( bu notlarida hic Çalışmadığım için aldım tabiki. Büyük ihtimal bütün sayısal derslerim zayıf gelecek ve konular çok birikti. Son 3 gündür günde 3-4 saat çalışıyorum eksikleri toparlamaya çalışıyorum fakat aklımda hep bir fikir var. Bilerek sınıfta kalıp 9. Sınıfın temelini çok çok iyi atmak. İleride bana bunun üniversite sınavında vb. bir zararı olur mu ? Ve bunu yapmak ne kadar mantıklı ? Psikologa gidiyorum ve çok iyi sayısal kafam oldugunu soyluyor. 6 7 de mat ve fen hep 90 uzeriydi zaten. Tarihten falan hic anlamam. Fakat 8. Sinifta cok bosladigim icin sayisalim çok eksik oduğundan notlarım dusuk. Lütfen yardımcı olun abilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 1 Nisan 2015; 0:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sınıfta kalmak ,3 alttan dersle geçmekten daha iyidir. Lise sonuna kadar ortalamanı yüksek tutmaya çalış.
  • Sınıfta kalmayı aklından bile geçirme derim. İyi kötü sınıf geçerek yazın düzenli tekrar yaparsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama günde en az 2 saat ders çalış şuan. Bu arada hangi liseydi ?
  • Yazın tekrar çalışabilirsin, 1 yılını boşa harcama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl deyip geçme. Öyle bir saçmalık yapma. Bizim zamanımızda son sene sınav için dershanelerde tüm eksikler kapatılırdı. Zaten 1. Sınıftaki bildiklerinin çoğunu yazın unutacaksın. Gerekirse uzaktan eğitim ile falan açığını kapat ancak sınıfta bilerek kalma. Her gün b*ku b*kuna mı sabahın köründe kalkıp okula gittin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.