Şimdi Ara

lisanssız kullanımdan dolayı mail aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bana salı günü bu mail geldi çarşambada atmışlar usenmedım hepsını okudum sonuca göre hıcbırsey olmaz ama içime bir şüphe dustu yani ıns bırsey olmaz kaldırdım hemen cevapda yazmadım maıllerıne.
  • Bu mesaj banada geldi mailimi nerden aldılar dersiniz ?
    Ayrıca yıllardır aynı maili herkeze atmışlar.
    Hiç bir sorun yaşayan oldumu ?
  • Arkadaşlar takmayın bunları dümen bir şey olmaz bana da kanadan tanımadığım amcam varmış 500 bin dolar kalmış aganın biri mail atmış avukatmış yıllarca beni aramış falan filan yazmış harbi çok gülmüştüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x3po

    google'da aratırsanız bu firmanın bu numarayı herkese yaptığını görebilirsiniz. bu aşağıda verdiğim adresten de bu firma hakkında daha önce yapılan şikayetleri görebilirsiniz.
    http://www.complaintsboard.com/complaints/acetoolsbiz-c306277.html
    bulduğu mail adreslerine aynı maili atıp kendi programını tehditle satmaya çalışan bir firma, aslında bu firmanın yaptığı suç, o yüzden ciddiye almanıza gerek yok.


    Güzel açıklama. Bu site hakkında dolandırıcılık, zorla para tahsili, izinsiz kişisel bilgilerin ele geçirilmesi gibi sayılacak pek çok konuda dava açabilrsiniz. Tabi bolca vaktiniz ve paranız varsa. Size gelen maili dikkate almanıza ve karamsarlığa düşüp kendinizi üzmenize gerek yoktur. Evinize gelirler ise şayet birde haneye tecavüzden ki Türk Ceza Kanundaki en ağır suçlardan biridir güzel ve okkalı birde ceza davası arkasından da manevi tazminat davası patlatırsınız.

    NOT: Bilgilerim beni yanıltmıyor ise haneye tecavüz için müsatkil ev ise bahçe kapısından apartman ise apartman giriş kapısından girmeleri yeterlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.