Şimdi Ara

Lisans mezunu işsizim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende askerden geleli 4 ay oldu fabrikada üretimde çalışıyorum polisliğe 2.kez giricem onun dışında başvurularım benimde devam ediyor ama gerçekten bunalıyorum diyorum ben bunun için mi okudum çoğu zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakalsız messi kullanıcısına yanıt

4 senelik örgün finans bölümü

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba0641

4 senelik örgün finans bölümü

neden 4 senelik örgün dedin anlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aöfdede varya aynısı

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

hangi okul parali mi

Açık öğretim fakültesini diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba0641

Açık öğretim fakültesini diyorum

hangi okuldan mezun oldun diyorum sana?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dumlupınar üniversitesi

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Evet lisans mezunuyum
    O sınava girenlerin çoğu mecburiyetten giriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle seninle aynı problemi yaşayan çok fazla insan var moral motivasyon ne durumda bilmiyorum ama yüksek tut sana birkaç şey yazmak istedim. belki fikir verir 3 sene önce aynı durumdaydım uzun süre iş bulamayınca ve polislik falanda olmayınca bunalıma girmiştim tabi iş olmayınca özel hayatında b*k gibi gidiyor gençlik günlerin boşa geçiyor resmen sonrasında böyle olmayacak dedim bir avmde mağazaya girdim işkur üzerinden 1 yıl kadar çalıştım ama özel hayatım hiç yoktu avmler 10da kapanıyor bildiğin gibi eve varasıya 11 oluyor ertesi gün tekrar iş ve full ayaktasın, insanlarla uğraşmakta kötü maalesef yani çalışıyordum cebime para giriyordu ama hayat istediğim gibi gitmiyordu. Sonrasında ise hiç beklemediğim yerden insanlar tanıdım çevrem giderek genişlemeye başladı ve bu sayede daha iyi iş kapıları açılmış oldu, bu yardımlar sonucu kendi bölümümle ilgili çok daha iyi bir sektörde işe başladım ve memnunum. Çok uzatmayayım internetten k*riyernet falan bence hikaye oralardan iş bulunabilme ihtimali çok düşük bence hatta o ilanların gerçek olduğundan bile şüpheliyim referans, tanıdık olmadan online iş bulmak efektif bir seçenek değil yanı tırt(çağrı merkezi gibi leş işler hariç tabi onlarıda işten saymıyorum) o ilanlara kaç kişi başvuruyor geri dönüş olsa bile bir yerden sonra olumsuz sonuçlanıyor yani bende öyle oldu seni bilemem bu maddeyi eleyelim geriye 5 seçeneğin kalıyor

1 kpss ile atanmak (bu şekilde hayatı kurtulan tanıdıklarım var ama çok fazla isteyen azimli kesim bu ve sayıları çok değil, benim bölümden atanma zor olduğu için denemedim)

2 tanıdık, çevre vasıtası ile iyi şartlarda veya geçici olarak bir işe başlamak (açık ara farkla en çok bu şekilde iş bulan var ülke şartlarında bence)

3 kendi işini kurmak (riskli ve sermaye ister)

4 polis asker bekçi vb. (bu şekilde de işe giren insan çok gördüm bunları dene seviyorsan ama 5 kez deneyip kazanamayanda gördüm)

5 yurt dışı. (fikrim yok)

son not çevreni bir yokla mesela üniversite hocalarında sana referans olabilecek olan var mı veya akrabalarınızdan veya dostlarından çevre olmadan zor dostum çünkü herkes iş istiyor. Özel sektörde sen iyi yetenekli bile olsan referansı yüksek olan kişi senden daha az yeterli dahi olsa onu alırlar.

• busteddd kullanıcısına yanıt

Ne mezunusunuz ve ne iş yapıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.