Şimdi Ara

linuxcular derneği kuralım mı !? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 12 Haziran 2012; 7:58:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

hocan biraz geç kalmadın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

hocan biraz geç kalmadın mı?

ne alaka ! dernek bir dayanışma sivil toplum oluşumudur.

dahası o açtı diye sen açamazsın diyen bir kanun yasası yok !

dahası bir dernek doğru politikalar ile yönetilirse başarılı ve gündemde olur ki !

ben bile böyle bir derneğin olduğunu acaba böyle bir dernek kuralım mı dediğimiz zaman karşılaşıyor isek

demek ki o X dernek faaliyetler konusunda yeterince başarılı hareket etmediği ortaya çıkar !

• Bu tip yorumları okuyunca aklıma hep "amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi" sözü geliyor.
    En basitinden bir arama motoruna Linux Kullanıcı Derneği yazsanız karşınıza bu adres çıkıyor zaten.
    Mantığa bir bakar mısınız?
    "Ben bu derneği bilmiyorum, konuyu açınca öğrendim; o zaman bu dernek başarısız."
    İnsanın kafasını duvarlara vurası gelmiyor mu?
    Böyle bir dernek varmış, ben nasıl destek olabilirim deneceği yerde sapla saman.
    Pöf!
  • gene playstyle ve gene sacma sapan konulari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

gene playstyle ve gene sacma sapan konulari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum gırgır grubu kuralım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz bir olaya girmeden linux hakkında en azından bazı şeyler öğrenmenizi hatta kullanmanızı tavsiye ederim. Başlıklarınızın çoğunu inceledim ve ancak linux kullanmamış biri bu tarz başlıklar açabilir.
  • Yahu böyle konularda lazım, neden hemen karşı atağa geçiliyor bende bunu anlamıyorum. Herkes aynı görüşü savunsa forumun ne anlamı kalır. Böyle zıtlıklar olacak ki millet bişeyler öğrensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Yahu böyle konularda lazım, neden hemen karşı atağa geçiliyor bende bunu anlamıyorum. Herkes aynı görüşü savunsa forumun ne anlamı kalır. Böyle zıtlıklar olacak ki millet bişeyler öğrensin.

o konuda haklisin da bu arkadasi aylardir takip ediyorum. cok bilmislik yaparak piskin bir sekilde yorum yapiyor. mesela tartisilan konuda birinden bir linux terimi ogreniyor, 1 saatte arastirma yapiyor, ertesi gun de forumda konu acip ahkam kesiyor. amac uzum yemek mi bagciyi dovmek mi ben anlamadim.

kisaca bu elemanin dedigi ile linux kuyusuna inmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 3 Eylül 2012; 4:30:03 >
  • quote:

quote:

Yahu böyle konularda lazım, neden hemen karşı atağa geçiliyor bende bunu anlamıyorum. Herkes aynı görüşü savunsa forumun ne anlamı kalır. Böyle zıtlıklar olacak ki millet bişeyler öğrensin.

o konuda haklisin da bu arkadasi aylardir takip ediyorum. cok bilmislik yaparak piskin bir sekilde yorum yapiyor. mesela tartisilan konuda birinden bir linux terimi ogreniyor, 1 saatte arastirma yapiyor, ertesi gun de forumda konu acip ahkam kesiyor. amac uzum yemek mi bagciyi dovmek mi ben anlamadim.

Ertan kardeşim :), bak sende yazmışın, adam bilmese bile gidip bir terimi 1 saat araştırıyormuş. Bu da güzel bişey değilmi. Demek ki ilgisi var. Senin dediğini de anlıyorum. Yıllardır neler oldu bu forumda. Ben seviye düşmedikçe tartışmadan yanayım her zaman. Biri bişey söyliyince hemen cahil damgasını vuruyoruz. İllaki bu arkadaş içinde konuşmuyorum yani. Mac'in linux tan türediğini mi duymadık, windows'un linux çekirdeği kullandığını mı ? Ben hepsini duydum. Çok da eski değil hani bu mevzular. Böyle linux aşıkları da var diyim. Dolayısı ile karşıtı da olacak. Siyah/Beyaz misali.

• quote:

quote:

quote:

Ertan kardeşim :), bak sende yazmışın, adam bilmese bile gidip bir terimi 1 saat araştırıyormuş. Bu da güzel bişey değilmi. Demek ki ilgisi var. Senin dediğini de anlıyorum. Yıllardır neler oldu bu forumda. Ben seviye düşmedikçe tartışmadan yanayım her zaman. Biri bişey söyliyince hemen cahil damgasını vuruyoruz. İllaki bu arkadaş içinde konuşmuyorum yani. Mac'in linux tan türediğini mi duymadık, windows'un linux çekirdeği kullandığını mı ? Ben hepsini duydum. Çok da eski değil hani bu mevzular. Böyle linux aşıkları da var diyim. Dolayısı ile karşıtı da olacak. Siyah/Beyaz misali.

arkadaş neresiyle okuyor merak ettim

http://tr.wikipedia.org/wiki/MS-DOS al hoca surdan msdosun içeriği hakkında bilgi sahibi ol ben bruda yazandan fazlasını da biliyorum bir şekilde ama kaynağını sorma sen

bu arada macin kerneli freebsd kernelidir / bu arada şu anda evimde gentoo/freebsd kullanıyorum da macdeki 1963 model kerneli kullanmıyorum

keşke okuduğunu anlayabilsen demek istedim ms dos yıllarca diğer sistemlerden ve özgür yazılımlardan aşırdığı derlediği parçacıklarla oluşturulmuş dedim ama arkadaş gozluğunu sanırım başka bir organına takıp okumuş o yardımcı programcıklar olmasa o sistem hiç bir işe yaramaz ms dosun kernelinden başka kendine ait özgü hiçbir bölümü yoktur ama sen tutup ms dosu linux çekirdeği yaptınya

edit:üşenenler için çok bilen arkadaşımızın haklı çıkmak için bir yerlerinden uydurduğu konunun asıl cevabı olaraktan

MS-DOS birçok önemli özelliklerini diğer ürünlerden ve işletim sistemlerinden(Xenix, Unix, DR-DOS, Norton Utilities, PC Tools, QEMM expanded memory manager, Stacker disk compression,..vb) alarak hızla gelişti.

hadi sen başka kurbanlar ara kendine, ekürin gibi 15 yaşında sandın heralde sen bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabcian -- 9 Kasım 2012; 18:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arabcian

quote:

quote:

quote:

arkadaş neresiyle okuyor merak ettim

http://tr.wikipedia.org/wiki/MS-DOS al hoca surdan msdosun içeriği hakkında bilgi sahibi ol ben bruda yazandan fazlasını da biliyorum bir şekilde ama kaynağını sorma sen

bu arada macin kerneli freebsd kernelidir / bu arada şu anda evimde gentoo/freebsd kullanıyorum da macdeki 1963 model kerneli kullanmıyorum

keşke okuduğunu anlayabilsen demek istedim ms dos yıllarca diğer sistemlerden ve özgür yazılımlardan aşırdığı derlediği parçacıklarla oluşturulmuş dedim ama arkadaş gozluğunu sanırım başka bir organına takıp okumuş o yardımcı programcıklar olmasa o sistem hiç bir işe yaramaz ms dosun kernelinden başka kendine ait özgü hiçbir bölümü yoktur ama sen tutup ms dosu linux çekirdeği yaptınya

edit:üşenenler için çok bilen arkadaşımızın haklı çıkmak için bir yerlerinden uydurduğu konunun asıl cevabı olaraktan

MS-DOS birçok önemli özelliklerini diğer ürünlerden ve işletim sistemlerinden(Xenix, Unix, DR-DOS, Norton Utilities, PC Tools, QEMM expanded memory manager, Stacker disk compression,..vb) alarak hızla gelişti.

hadi sen başka kurbanlar ara kendine, ekürin gibi 15 yaşında sandın heralde sen bizi

Hocam yazdıklarına bakıyorum sayfayı yukarı kaydırıp üst postlara bakıyorum(defalarca), olaya felsefik açılardan bakmaya çalışıyorum; ama yok, yok yani bi türlü aradaki ilişkiyi çözmedim. Yazdıklarının bir şeylere cevap niteliğinde olduğu belli ama neye?

Şayet 2smoke'a yazmışsan adam yazdıklarında başkasından bahsediyor. "Mac'in linux tan türediğini mi duymadık, windows'un linux çekirdeği kullandığını mı ? Ben hepsini duydum."
    En azından ben öyle anladım. Çok ilgilendirdiğinden değil, merakımdan yazıyorum bunları, acaba olay ne?

• arkadaşlar konuşu çok dallı çatallı bıçaklı hale getirmişsiniz !

ana konu belli

linuxcular derneği kuralım mı !?

bizde AB Hibe fonlarında yararlanıp çatır çatır hakkımıza düşeni alalım mı diye soruyorum !
  • Tartışmayın artık ya
  • destekliyorum
    kurulsun,da bir türlü çözemedim şu pardusu
    yeni pc kullananlara dönüyorum :S

ofof..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.