Şimdi Ara

linux ya da windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce linux mu daha iyi bir işletim sistemi yoksa wimdows mu? bir de linux hakkında bilgi verirseniz sevinirim

• Bu soruyu soran bir kullanıcı için cevabım windows olur. Bu soru kişiye özel cevaplandırılması gereken bir soru, genel bir doğru cevabı olamaz bence...
  • Tecrübe etmek gerekir.
  • Bu sorunun cevabı yapılacak işe göre değişir. İşletim sistemleri takım tutar gibi tutulabilecek şeyler değil. İşinizi hangisi görüyor ise o en iyi işletim sistemidir. Bir hocamızın söylediği gibi;

"Oyun oynamak istersem Windows , masaüstü uygulamaları kullanacaksam Linux ve Network yöneteceksem FreeBSD 'yi tercih ediyorum.."

İşletim sistemi yapılacak işe ve kişinin öğrenme azmine göre belirlenmeli bence.

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real
    Bu soruyu soran bir kullanıcı için cevabım windows olur. Bu soru kişiye özel cevaplandırılması gereken bir soru, genel bir doğru cevabı olamaz bence...

+1

bu durumda windows kur, sonra windowsun yaninda linux nasil çalıştırılır bi araştırırsın.
    bilgisayarina tek işletim sistemi kurulacak die bi durum yok.
    windows kurar, yaninda bi linux ekler, onun yaninada bi macosx eklersin, açılışta default windows olur, canin sıkıldıkça degistirir degistirir incelersin.
  • bu tarz bir soru karşısında verilecek cevap, direk windowsdur çünkü.

Bu tarz soruda özellikle "linux hakkında bilgi verin" diyen kişiye Linux tavsiye etmek biraz tuhaf olur.Ben bile (az çok pc kullanmayı bilirim ) linux konusunu defalarca düşündüm.hiç alışık olmadığım bir sisteme,özellikle pc nizde sadece wine bağlı donanımlar varsa (wifi-dijital tv kartı-blurtooth-usb modem) mecbur olarak wine kalıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bu tarz bir soru karşısında verilecek cevap, direk windowsdur çünkü.

Bu tarz soruda özellikle "linux hakkında bilgi verin" diyen kişiye Linux tavsiye etmek biraz tuhaf olur.Ben bile (az çok pc kullanmayı bilirim ) linux konusunu defalarca düşündüm.hiç alışık olmadığım bir sisteme,özellikle pc nizde sadece wine bağlı donanımlar varsa (wifi-dijital tv kartı-blurtooth-usb modem) mecbur olarak wine kalıyorsunuz.

WiFi, dijital TV kartı ve Bluetooth konuları çoğunlukla Linux'ta sorun değil. Tek sorun USB modemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 mi? Windows 10 mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger
    WiFi, dijital TV kartı ve Bluetooth konuları çoğunlukla Linux'ta sorun değil. Tek sorun USB modemler.

ben zamaninda pci win modemi satip external modem almıştim beos ve linux ta kullanmak icin, USB modem degistirmek o kadar maliyetli bi hadise diil zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.