Şimdi Ara

LİNUX XGL DENEMELERİ SS'LER VE GEREKLİ LİNKLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
10.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ss almayı bilmiyorum Pardus ta beryl kuruluk örnek olurdu nasıl alıcam ss ?
  • bende linux dan anlamamama rağmen konsol tuşunu öğrenmem ile Xgl+beryl kurdum :D ama nasıl kurdum bende bilmiyorum :D:D açıkçası doğru kurduysam ki öyle zannediyorum pek beğenmedim bu beryl i [ctrl+alt a basıp çeviriyorsun küpü bide bazı pencere efektleri katıyor.başka yaptığı birşey war mı ben mi yanılıyorum ?(UBUNTU 7.04)].XP de bazı eklentiler sayesinde görünüm mükemmel oluyor.+ beryl in yapamadıkları windows altındaki programlar da yapıyor.küpü çevirmeyi falan ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRZaMéMéT

bende linux dan anlamamama rağmen konsol tuşunu öğrenmem ile Xgl+beryl kurdum :D ama nasıl kurdum bende bilmiyorum :D:D açıkçası doğru kurduysam ki öyle zannediyorum pek beğenmedim bu beryl i [ctrl+alt a basıp çeviriyorsun küpü bide bazı pencere efektleri katıyor.başka yaptığı birşey war mı ben mi yanılıyorum ?(UBUNTU 7.04)].XP de bazı eklentiler sayesinde görünüm mükemmel oluyor.+ beryl in yapamadıkları windows altındaki programlar da yapıyor.küpü çevirmeyi falan ;)

sen ubuntu 7.0.4 ü kurmuşsun sadece beryl kurulumu eminmisin?
  • arkadaşlar sizden allah rızası için yardım istiyorum kafayı sıyırmak üzereyim...
    suse 10.1 in kurulum aşamasında compiz, xgl, xgl hardwarelist, kernel-source, make, gcc, libwnck, bunların hepsini kurdum suse açıldığında xgl i açmak için gerekli desktop effeckts açıldı ama kartınız desteklenmiyor diyor.
    bunun üzerine ati nin sitesinden driveri indirip açtım fglrx dosyasını oluşturup kurdum. sisteme reset attığımda sanki ekranın çözünürlüğü değişti yazılar ufaldı ama hala xgl açılmıyor.
    ayrıca bi komut vardı sonucu yes veya no oluyordu ekran kartı testi için sonucunda hala no alıyorum.
    pardus 2007 de açmayı başardım ama suse de olmuyor arkadaşlar lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XErTuX -- 12 Ocak 2011; 23:41:50 >
  • Selam arkadaslar bende kororaa aixgl 3.0 kurdum simdi oradan yaziyorum mesajimi bir ekran goruntusu de ben gondericem simdi ...
  • bu da ekran goruntumuz iste
     LİNUX XGL DENEMELERİ SS'LER VE GEREKLİ LİNKLER
  • birkac resimle devam edelim ...

• bir tane daha gonderelim bakalim

•  LİNUX XGL DENEMELERİ SS'LER VE GEREKLİ LİNKLER
  • up
  • Buda benim ubuntu

• Ya asi kardeş fotoğraflari jpg yapsaydin ya sayfa cok gec yuklenio.. neyse buda yeni sistemim pclinuxos2007

• x2900xt kullanıyorum hala ati de çözülmedimi bu beryl olayı kuramadık gitti ya
  • ben debian testing kullanıyorum.

bu özellikleri debiana da kurabilirmiyiz?
  • işalllah bende bundan bi tane kurabilirm malum x1600 GPU m var ve ne yapcagımı kararlaştıramadım. elimde SUSE 10.2 ubuntu 7.04 ve pardus 2007.02 var aranızda ati ekran kartına xgl kuran var mı? bu arada mandrive 2007 de var ve onda xgl yi çalıştırdım hiç hata vermedi umarım suse de de çalışır daha denemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhaneso

Evet buda suse 10.2 benim denemelerim

SERHANESO LUTFEN BUNU X1600 PRO YA NASIL YAPTIGINI AÇIKLARMISIN LÜTFEN HER YERDE ARAŞTIRDIM AMA Bİ TÜRLÜ ATİ YE 3D DESTEGİNİ VEREMEDİM LÜTFEN BUNU BANA MAİL YOLUYLA VE YA BAŞKA Bİ YOLSAN ANLAT NE OLURSUN X1600 PRO EKRAN KARTINDA İLK KURAN SENSİN GALİBA BEN BAŞKA BİRİNİ GORMEDİM NE OLURSUN AYRINTILI BİR ŞEKİLDE ANLATIRMISIN

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.