Bildirim
Linux'ta LOL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çift işletim sistemi kur oyun için bir tane windows ve linuxu ayrı kur. -
-
Wine diye birşey var linuxda win programları açmaya yarar wow vs. açılıyor ama lol açılıyormun bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
oyun linux işletim sisteminde çalışıyor mu beyler? ne zamandır linux istiyorum ama lol oynadığım için geçmiyorum.
calısıyor ama uzun ıs crashler falan bıraz daha fazla yasanıyor. eger daha once lınux kullanmadıysan tek ısletım sıstemı yapma 2 tane olsun.(hatta wındowsun ıcıne kur. ubuntuda wubi diye bir dalga vardı dırek sanal dısk olarak kuruyor hanı kurumu hızlı, ındırılen program daha dusuk.) oyunları wındowsta bırak. zamanla lınuxe alıstıkca oraya gecersın. wine ile yapabılırsın + suan adını hatırlamıyorum ama bır emulator var butun oyunlar ıcın. o emulator ustunden kurarsan falan daha kolay oluyor ugrastırmıyor adamı. eve gecınce bakar edıtlerım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
http://lmgtfy.com/?q=linux+lol
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=619189
Wine bazı oyunların güvenlik sistemi tarafından hack unsuru olarak görülüyor. Diablo 3'te çoğu kişi banlanmıştı Wine kullandığı için. Konu linkinde Riot'tan bir mesaj yok. Kullanmanızı önermem bu yöntemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Ocak 2013; 14:08:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: subetai
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
oyun linux işletim sisteminde çalışıyor mu beyler? ne zamandır linux istiyorum ama lol oynadığım için geçmiyorum.
calısıyor ama uzun ıs crashler falan bıraz daha fazla yasanıyor. eger daha once lınux kullanmadıysan tek ısletım sıstemı yapma 2 tane olsun.(hatta wındowsun ıcıne kur. ubuntuda wubi diye bir dalga vardı dırek sanal dısk olarak kuruyor hanı kurumu hızlı, ındırılen program daha dusuk.) oyunları wındowsta bırak. zamanla lınuxe alıstıkca oraya gecersın. wine ile yapabılırsın + suan adını hatırlamıyorum ama bır emulator var butun oyunlar ıcın. o emulator ustunden kurarsan falan daha kolay oluyor ugrastırmıyor adamı. eve gecınce bakar edıtlerım.
Dediğin gibi Windows'a kurayım o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X