Şimdi Ara

LİNUX-PARDUS TÜRK İŞLETİM SİSTEMİ (kaptan menüsü, çoban, boyama programı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi ders almaya başladık hoca Linux cu cıktı. Tamam ben de denemek istiorum Linux ama ben ödev vermiorum kimseye. Adam tutturdu 15 sayfa LİNUX-PARDUS temalı odev yapcanız die Problem şu copy-paste olayını yicek kadar keriz biri değil

Ben de burada sizlerden bilgi almaya karar verdim. Farklı bir şeyler olsun istedim ödevimde.

??Nedir bu LİNUX-PARDUS??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 29 Ekim 2005, 15:00:50 >

• su anda pardusten mesaj atıorum. Sultan kızında da olur misali Parduste de teknik aksaklıklar olsada Arayüzü süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! cd den calıştırmak son derece kolay..!!! ehue bide adamların en cok masa ustu resimlerine bittim!!!

Pardus denenmeli bence. Sorunu olanlara yardımcı olmaya calısırız..
  • download icin tıklayın ve görün. İndirdiginiz .iso uzantılı dostatı Nero express ile yazdırın. (dosya 670 mb ama degecek emin olun..! ) sadece deneyin hic birsey yuklemiorsununzz. hic birsey tanıtmıorsunuz. Hepsini Pardus sizin icin yapıor. Hadi kolay gelsin.

DOWNLOAD ->>ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/calisan/1.1/pardus_calisan_cd-1.1.iso
  • linux' a hoş geldin. ;)
  • hocam çok hoşsun :)
    kendin kendine yazmış sevinmişsin :)
    kolay gelsin.

ben de SuSE 9.2 kurdum dün. neden bilmiyorum ama çok yavaş. winXP'nin koştuğu makinede SuSE sürünüo nerdeyse.
    gerçekten istemedikten sonra linux uğraşılacak birşey değil vesselam. kaşınana :p
    şu an merak ettiğim tek işletim sistemi macOSx.
    ve tabi Pardus'un kurulan sürümü!!! artık ne zaman çıkacaksa...
  • Pende Pardus kullanıyorum hatta sorunsuz kullanıyorum tüm oyunları 100 fps oynuyorum tüm driverlarım yapılık ne diyim yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Pende Pardus kullanıyorum hatta sorunsuz kullanıyorum tüm oyunları 100 fps oynuyorum tüm driverlarım yapılık ne diyim yani.

Öyle ama sen 2007'desin. Biz o mesajları 2005'te attık n'aber?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Anlatım)Ubuntu'ya Tema Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

Pende Pardus kullanıyorum hatta sorunsuz kullanıyorum tüm oyunları 100 fps oynuyorum tüm driverlarım yapılık ne diyim yani.

Cok guldum buna. Superdi. Dun okudugumda ben de dikkat etmemistim tarihe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

quote:

quote:

Cok guldum buna. Superdi. Dun okudugumda ben de dikkat etmemistim tarihe.

• quote:

quote:

Desene ölü forumu şahlandırdık

• Yaw iyi güzelde hep arada kalıyor insan son sürümler çıktıkça.. Şimdi Suseyle pardus arasında kaldım.. Off yaa..
  • "Somebodysomeone" arkadaşımız ödevini tamamlayabilmiş mi ki? Ne oldu acep.. merak ettim şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.